Сензация! Алисия се появи без бельо на концерт! (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-alisiia-se-poiavi-bez-belio-na-koncert HotArena.net
Сензация! Алисия се появи без бельо на концерт! (ФОТО)
Читател на HotArena ни изпрати снимка от последното участие на мега звездата Алисия в столичен клуб.

Той изрязва възмущението си, че певицата се е появила без бельо, нещо, което ние от горещата Арена сме констатирали неведнъж.

Алисия се появи с тоалет, който показваше цялата й анатомия. Гърдите й бяха едва скрити от плат с мрежа, която разкриваше силиконовите й прелести, а като екстра и зърната на Алисия. Това не е всичко.

Певицата беше с прозрачна рокля, под която не носеше бельо. Щом сценичното осветление попаднеше в долната част на роклята, гледката ставаше гореща. Най-интимната част на певицата се виждаше като на длан.

Това не смущаваше Алисия, но феновете в чалготеката коментираха, че тя не е първа младост и трябва да се съобразява как излиза на сцената. Освен това е майка на голямо момче, което ще трябва да бере срама й щом тръгне на училище\", възмутен е нашият читател.

8 Коментара

stars

преди 7 години

долна пачавра

Коментирай

stela

преди 7 години

Aaaa!!!! A nein po4itatel izkazal ili izrazil vazmu6enie,4e e bez belio....hahahhahahahahhahhahaah...samo tova 4akat po4itatelite i..vij,vie ste druga rabota.v4era se 4udehte kak da izkarate novina ot tova,4e malkiq padnal,ama ne stana....E,moje li taka be.Az edna pesen na taq gospoja ne znam,edna melodiq dori,no vie mi q napravihte simpati4na.Vie,q izdignahte v o4ite mi.Az Lozanova ne q dolubvah kolkoto taq,no vie se pogrijihte da me osvetlite.o6e pove4e,4e sum fotograf lubitel i kato i vidq na Nikoletka snimkite i mi stava smeshni ne ami nelovko.Sorry for latin.Instinktivno reshih da pisha,no nqmam kirilica instalirana.otnovo izvinete za latinicata

Коментирай

stela

преди 7 години

hhahahahahhaahhahah...Lele,izlez malko.Mnogo zle ti se otrazqva sedeneto u vas.A i tova za Nikolai ne mina........kaza na onq zabatiq da pishe,4e ste bili zaedno .....ama pak ne stana....Kenefooooo.......stiga be ....na Asq baba vikahte-vijdala li si se skoro v onova-ogledalo mu vikat...pleshiva,s butove kato na 6angist...aeee lujesh samo teq deto ne te vijdame....az ne jiveq v Sofiq,no rabotata mi me kara 4esto da sum tam i da te vijdam..........Az,te znam kak izglejdash.....Ti,su6o se znaesh..........smqh i sulzi...sulzi ot smqh...ei,buzo....krak......trutloooo...

Коментирай

Рутина, не сензация!

преди 7 години

Сензация ще е, ако е с гащи. Да са без гащи при тях е ежедневие. Стига сте ни занимавали с тия пачавретини!

Коментирай

mitko maistorq

преди 7 години

tapi kurvi

Коментирай

bskj

преди 7 години

да лапат микрофоня и тва е

Коментирай

tupurlak

преди 7 години

вие луди ли сте бе..? каква МЕГА звезда е тая пача?

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

i kakwo tolkowa e stanalo.....onazi kyrwetina swirkoleta se snima 4isti gola....a alisia bila s prozra4en toalet....da ne bi sceni4nite toaleti da sa s feredgeta a....alisia e krasiwa i ima neweroiatno tialo...za6to da go krie....galki ste....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.