Сензация! Алисия стана маман, урежда заможни гаджета на приятелките си (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-alisiia-stana-maman-urejda-zamojni-gadjeta-na-priiatelkite-si HotArena.net
Сензация! Алисия стана маман, урежда заможни гаджета на приятелките си (ФОТО)
Чалга дивата Алисия се е заела с нелеката задача да намери гадже на колежката си Ванеса, узна HotArena.

Мъжемелачката се опитва да гаджоса крехката Ванеса с Павел Цонев, който е управител на едно от чалга заведенията в Студенстки град. Ванеса се раздели с бащата на 2-годишния си син Никола, който не успя да се примири с нейната професия. Тя пък реши да последва примера на Алисия и да намери някой, който да подпомага кариерата й.

Алисия бе специален гост за 25-ия рожден ден на Ванеса, което породи множество шушукания, защото преди време Алисия не понасяше младата си колежка, страхувайки се, че ще я измести от челните позиции.

Павел Цонев изненада певицата с торта с лика й, а Алисия не с е стърпя и грабна микрофона , за да обяви за топлите чувства между двамата млади. Оказа се, че именно тя служи за спойка между любовта им.

\"\"

Роклята, с която рожденичката се беше барнала била подарък от Цонев, пише „Шоу“. Алисия не го оставила на мира и му надула главата, че трябва да се погрижи за маркови обувки, чанта и парфюм, ако иска да задържи в обятията си изпълнителката на „Говори бившата“.  

9 Коментара

3434

преди 7 години

Хотарена,вие определено плачете някой да ви спретне едно дело за набеждаване и да плащате ,докато стигнете до просешка тояга. Всяка злоба и простотия трябва да имат някаква граница,която вие прекрачвате ежедневно спрямо почти всички,за които бълвате простотии-не само към Алисия.Мисля,че скоро ще си намерите майстора.

Коментирай

героите днес Алисия и Божинов

преди 7 години

Защо ли не се очудвам след поредната измислена статия по адрес на Божинов и приятелката му, следваща още по скалъпена е тази за Алисия. Интересно всеки се събира с някой, хорста се обичат, щастливи са, живеят си живота. Само ващта "шефка" бивша втора Божинова, нали след Алисия значи е втора, та само тя кюта сама като куче и рови тук и там пък а дано види че има и други такива като нея наритани, зАрязани, нехаресвани и прекарани. Ама на нямааааа, те си свиркат тая зата само статии и дай, ненормалница.

Коментирай

f

преди 7 години

"Учудвам", а не "очудвам" и "вашата", а не "ващта".

Коментирай

Коко

преди 7 години

Ами бъди добра Алисия, намери един и за Лозанова, че доста го е закъсала и постоянно си навира носа в хорските работи ей така от злоба. Трудно ще ти бъде, но не и невъзможно хаха.

Коментирай

sss

преди 7 години

Много е странна ситуацията. Наистина Ася я мразеше в началото, защото тя по принцип мрази младите си колежки, а сега го раздават приятелки и изведнъж взеха да я лансират на неин гръб.Иначе този Павел какъв богаташ е като е просто управител на дискотеката, а не собственик?

Коментирай

хахаххахахха

преди 7 години

Колко сте осведомени , направо ще повърна от измислиците ви бляяяяяяк. А защо не сте написали че този който казвате че е любовник на Алисия още от зората на кариерата и е бил с жена си там хихихих..

Коментирай

teik

преди 7 години

Дъртата курва обучава младата в занаята. Голяяяям опит има Асето в това. Как да си намериш заможен мъж, да го цоцаш яко, да го вържеш с дете за по-сигурно и да се сдобиеш поне с апартаментче и кола от него. А после следващия и така нататък докато можеш....В компанията на тази шавлива лелка Ванеска нищо порядъчно не я чака.

Коментирай

rmc

преди 7 години

Тя за себе си не може да намери бедната, за Лозанова ще търси. Почнах да се притеснявам и аз къде ще я пробутаме на тия години.

Коментирай

Modelador

преди 7 години

Ами вече като никой не иска да си ляга със нея, какво да прави жената? Поне да продължи бизнеса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.