Сензация! Алисия върна пламъка в очите на Ники! Той си иска по 5 пъти на ден, има план да й предложи в чалготека!

https://hotarena.net/pod-pricel/senzaciia-alisiia-varna-plamaka-v-ochite-na-niki-toi-si-iska-po-5-pati-na-den-ima-plan-da-i-predloji-v-chalgoteka HotArena.net
Сензация! Алисия върна пламъка в очите на Ники! Той си иска по 5 пъти на ден, има план да й предложи в чалготека!

Редакторска плесница

 

Нов човек е станал Ники Михайлов! Направо не можеш да го познаеш, откакто отново е с Алисия, забеляза HotArena.

 

Фолк фурията е успяла да върне любовния пламък в очите му и толкова го побърквала, че футболистът си искал секс по 5-6 пъти на ден.

 

Идилията им обаче не свършва дотук. Запознати разказват как Михайлов, който сам се похвали колко е романтичен, пращал частен самолет като изненада, за да вземе Алисия от София и да я отведе в Турция. А основната идея била да правят секс във въздуха.


\"\"

 

Нещо повече!!

 

Ники признал и пред семейството си, че скоро възнамерява да й предложи

 

официален брак на пищна церемония

 

в местна чалготека, където двамата за първи път се появили като двойка.

 

Баща му Боби Михайлов е дал благословията си и вече гледал на Алисия като на собствена дъщеря!

 

Даже вече тече трескава подготовка за сватбата, тъй като певицата нямала търпение да си организира чалга партито.

 

Алисия, която е модна икона и има амбициите да създаде своя собствена модна линия, вече е започнала да прави скици на желаната от нея сватбена рокля. В избора и на материи и модели й помага най-добрата и приятелка - Христина. На сватбата се очаква да пее Азис, Софи Маринова и Баровеца.

 

С трепет певицата разказвала по телефона на Ники за сватбените планове, които крои.


От нетърпение да се отдаде на ласки на Алисия пък, Михайлов се връща в България още утре.

 

Нов човек – казваме ви!! Е,

 

изневерите му пак са си старите,

 

както и номерата, с които сваля плеймейтките, но това са подробности, които Алисия горчиво преглъща. Ники все пак й помага да забрави за изневерите му, като я обладава по 5-6 пъти на ден, докато й се завие свят.

 

А и перспективата да е обична снаха на Боби Михайлов не е за изпускане.

 

„Какво тук значи някаква си изневяра“,

 

повтаряла си Алисия пред огледалото, опитвайки се сама да си повярва…

 

М. Грозева

24 Коментара

ха-ха

преди 8 години

Муууухахахаха,егати вица!

Коментирай

хахахха

преди 8 години

по-смешна и елементарна статия отдавна не бях чела. Лозанова вече е безсилна и само скалъпват някакви статии с Марийчето

Коментирай

D.S

преди 8 години

С тези измислици, в които уж пише нещо хубаво за Алисия всъщност искате да я унижите, защото знаете каква е болката й. Написали сте, че Ники и пращал частен самолет, Бобия а приемал като дъщеря, сватбени рокли...всичко, което е обратно на истината, за да я засегнете, че още не се е омъжила.

Коментирай

ха

преди 8 години

Оу, Грозева, все по-ниско падаш, некадърнице!

Коментирай

Ана

преди 8 години

Ауууууууууу колко злоба, колко нещо.................Николет Арена от толкова чернилка в душата как дишате бе............Вие как точно ги разбрахте тия работи, а????????? Стояхте скрити в гардероба да броите оргазмите на Алисия, висяхте на летището да чакате частния самолет, влязохте в телефонната слушалка, държахте й моливите докато "скицира" (явно тоз дет е написал статията гледа много Рич Форестър)?????????????????? А докато Алисия била пред огледалото вие точно от коя страна й бехте застанали? М.........ще отговорите ли на поне един от въпросите?

Коментирай

:)

преди 8 години

То пък като имаш подпис - голяма работа. То се видя, че Николета и Валери не са имали брак, развод няма и няма как да има без граждански брак. Валери си хвана багажчето и си замина и толкова. Ася и Николай не ги мисля, те поне май разбраха, че такива демонстрации са излишни и предпочитат да си пазят личния живот. И двете женички в началото на кариерата си изглеждаха много зле, но с времето и гаджетата позаприличаха на нещо. Докато бяха и двете с Валери се държаха надменно и смешно - едната се правеше на Виктория Бекам, а после Николета все гледаше да прилича на Ася. А Николета беше ясно, че ще съсипе кариерата на Валери и когато той вече не можеше да и предложи същият стандарт на живот - мина на свини :D Жива и здрава и дано успее ад върже някой, че ми е жал за нея.

Коментирай

e23

преди 8 години

Този човек не заслужава жена като Алисия. Той нито веднъж не е бил плътно до нея в проблемите, в проектите, публично не я подкрепя за песните, държи се така, сякаш е женен и тя е тайното му забавление. Обидно и жалко е за певицата. Тя е талантлива, сама си печели, умна и кадърна е, вярна на половинката си и добра майка. Дано скоро се осъзнае, че Ники я ползва само като украшение и си намери достоен мъж, който открито и публично да бъде с нея!

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

По мои наблюдения, той не стои безучастен що става дума за кариерата й - участвал е в няколко нейни клипа, не един път е бил и на снимачната площадка за подкрепа. Всичко останало няма как да го знаем, защото си е между тях :)

Коментирай

beti

преди 8 години

ГРОЗЕВА А НАЙ -ПОСЛЕ СИ КАЖИ:колк ти плащта онова злобното джуди за да пишеш и коментираш .И ТИ НЕ СИ ЖОРНАЛИСТ/КА А ДРАСКАЧ

Коментирай

e23 до JUSTICE

преди 8 години

ОК, но ви давам за сравнение аналогичен случай – Гущеров и Мария. Още от началото на връзката си с Мария той демонстрираше по всякакъв начин, че Тя е Любовта на живота му, семейството му я прие, въведе я в своя кръг и има не една и две снимки на Гущеров баща с малкото момиченце на Мария. Искрено пожелавам на Алисия такъв мъж, с който ОТКРИТО ще бъде щастлива!!!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Курволетке,успокойся ся,няма да са женат.

Коментирай

стига бе

преди 8 години

Грозавааа,имам един въпрос към теб...Коя си ти ?Кви плесници раздаваш през ден,през два?Въобще жива ли?Въобще нормална ли си?Или просто ти е кеф да ти се подиграват,ей така за малко хляб?

Коментирай

долна, злобна , мръсна душица- пачавра- М.Грозева

преди 8 години

Грознева, спри се, защото съдбата от толкова клетви на хората наистина ще те застигне поне една и помисли най-вече за наследството си! Много си злобна и, ама много и зла душа, черна , мръсна твар! Няма да ти се размине , един ден ще подхвърлят така детето ти или децата ти. Запомни го! Не е хубаво толкова явна злоба и жлъч. Ти си изтъкана , а тя, злобата те разяжда! Осезаемо е! Не случайно си приятелка и покровителка на Николета. Съдбата има пръст и господ не е скитач! Дано ме чуе! С нищо не е заслужила тази жена, тази твоя омраза, с нищо! Ти прекрачи всякакви граници, а това граничи и с болестно състояние, ако изобщо можеш да го осъзнаеш. Съжалявам те, а Господ си знае работата!

Коментирай

драсканиците ти няма да коментирам, ти си прословута с "професионализма си" и си журналист, колкото аз съм космонавт

преди 8 години

Грозева , ти се оказа по-голям парцал и от Николета! Осъзнаваш ли го? Боклук -разложен!

Коментирай

кучка

преди 8 години

Грозева, такава плесница ще получиш, че свят ще ти се завие за цял живот, злобна пачеврула. Не се спря да хвърляш отровата си, гърмяща змия!

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Дано, този сарказъм те застигне тройно умножено х 3!

Коментирай

Редакторска плесница!

преди 8 години

Докато си сърфирам срещам приятелка журналистка и познайте какво научих... Е, това се казва редакторска плесница, наистина! Писарката тук М.Грозева е била лудо влюбена в Николай Михайлов и нейна несподелена и тайна любов. Затова била тази злоба и жлъч по певицата с перления глас- Алисия! ха ха хаaaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

sladyriiiiii...mn. sa goteni...obi4aite se....ymri nikoletooooo....zlobarke...

Коментирай

сензация!

преди 8 години

М. Грозева, май бая си падаш по Михайлов? Чак си запозната и кога точно си идва в България... ха ха ха Нищо случайно няма, нали? Това оправдава омразата ти към Алисия! Е, мечтай, поне това е безплатно! хи хи хи

Коментирай

hens

преди 8 години

5 пъти с Николай и 5 пъти с Виктор и то само за ден, лелеееее. Вагината на тази е като пробита кофа.

Коментирай

Vakarelcho

преди 8 години

Леле тоя Ники много потентен евала. Ако люби Алисия по пет пъти на ден и отделно любовнците си в София направо да му сваляме шапка :) Само се чудя дали ги редува любовниците с Алисия или първо само тях после само нея.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

MRASNA KURBO NE TI LI SVAR6IHA MINDLNIE NOMERA BOKLUK TAKAV NE TE LI I E SRAM MA LAJNO MRASNO SAZNAVA6 LI KAKAV BOKLUK I IZROD I MINDIL MRASEN za avtora na statijata mrasnija bokluk i mindil

Коментирай

DIANA

преди 8 години

izrod

Коментирай

DIANA

преди 8 години

da oukne6 dano mondil grozen

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.