Сензация! Антония Петрова влиза в политиката, искала да става ПРЕЗИДЕНТ?!

2201
02 Февруари 2016, 16:00


След като се яви на почти всички възможни конкурси за красота, Антония Петрова се е втурнала да влиза в политиката. Русата амбиция от Перник вече започна подготовка за бъдещата си кампания, научи HotArena.

Антония Петрова от години има апетити да става политик, но чак сега се почувства готова да направи първите си стъпки в това непознато до този момент за нея амплоа. След като загря като постоянен коментатор във „ВИП Брадър“, тя вече се хвали с политически интервюта, анализи и коментари, пише "Всеки ден".

Съпругата на руския милионер Александър Бередин засега се е фокусирала да гради имидж в родния Перник. Тя стигна дотам в опитите си да накара хората да я харесат, че се смеси с тълпата на фестивала „Сурва“ и се снима със знайни и незнайни кукери на площада в града. Това досега беше нещо, което трудно някой можеше да си представи. Тоца по принцип се изживява като дама от висшето общество и по правило винаги е стояла встрани от забавленията на простолюдието. „Щом се смеси с народа, има нещо наум“, коментират по-наблюдателните жители на Перник.

Г-жа Бередин вече е в много близки отношения и с кметицата Вяра Церовска. Очевидно, смята да използва това ново приятелство за своята голяма цел – да влезе в политиката с летящ старт. И то като част от най-силната партия – ГЕРБ.

Съдейки по изявите й, тя се е загледала напълно сериозно в президентския пост. Почти през ден коментира дали има място за жени в политиката, може ли да има жена президент в България и кой трябва да бъде следващият държавен глава. Въпреки това обаче най-вероятно ще пропусне следващите избори за президент, защото не е глупава и е наясно, че няма почти никакви шансове точно в този момент.

По друг начин обаче стоят нещата с парламентарния вот. Той е чак след 2 години, но този дълъг срок е добре дошъл за миската, коментират запознати. За 2 години тя ще има време да изчисти имиджа си на примадона и да накара хората да я приемат сериозно. След това ще може да се пробва или за депутат в родния парламент, или в Европарламента – зависи какво ще си хареса и точно в коя област ще бъде подкрепена. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени