Сензация! Бодигард разкри: Златко Баретата тича дибидюс из Витоша! (Ето защо гангстера е тотално неконтролируем)

7674
24 Април 2016, 08:55


Ако видите гол, брадат мъж, кръстосващ сред морените на Витоша с нож в ръка, имате двоен повод за притеснение. Защото освен вероятността да сте попаднали на безобиден ексхибиционист, има сериозна опасност да сте се натъкнали на култовия наркобос Златомир Иванов – Баретата, научи HotArena. 
 
Бодигард на нашумелия напоследък столичен ъндърграунд герой Иво Ториното сподели сензационно пред „Уикенд”, че Златко напоследък тотално е изперкал и поне веднъж месечно предприемал солови екскурзии в планината без охрана, телефон и без… дрехи. Многобройните пазванти на Баретата треперели от ужас в очакване на поредния му пристъп, защото в подобни моменти Златомир бил тотално неконтролируем.

Въоръжен само с остра кама, Златко се изживявал като древен тракиец, който излиза на лов в планината. Нещастните му охранители отначало правели опити да го следват на почтително разстояние, но Златко, въпреки болния си крак, успявал да ги финтира и припкал като планински козел по скалите. След ден-два босът се прибирал у дома мръсен, вонящ и без да си спомня за своите изцепки.

Според нашия човек пристъпите на Баретата са предизвикани от модерната дизайнерска дрога „флака”, която напоследък трупа все повече почитатели сред родния хайлайф. Тя е изключително опасна не само за тези, които я взимат, но и за всеки, който се изпречи на пътя им, тъй като предизвиква резки промени в съзнанието. Наричат я „синтетичната дрога на новото поколение”. Произвежда се в незаконни лаборатории в Китай. Твърди се, че тласка хората, които я употребяват, към самоубийство. Източници от ъндърграунда споделят, че нейна жертва е станал легендарният висаджия Лъчо Терориста, който си пръсна мозъка в луксозното си „Ауди” миналия юли. Лъчезар Иванов бил в няколкодневен делириум, предизвикан от наркотика, преди да опре дулото в черепа си.

Други авери на Баретата са на мнение, че меко казано ексцентричното му поведение е съвсем целенасочено. След като в началото на 2013-а година бе направен на решето пред Съдебната палата в София и отърва кожата на косъм, Златко започнал сериозно да залита по окултизма. Босът четял езотерична литература и започнал да се увлича по врачки и шамани. По тази причина пуснал и дългата, бяла брада, с която напоследък шокира обществеността при появите си пред Спецсъда по делото за организирана престъпна група. Иванов съвсем не на шега споделял, че смята да остави светската суета зад гърба си и да стане отшелник, като разходките по пишка из Витоша били тренировки за бъдещия му живот в самота.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени