Сензация! Дарина Павлова преспала с Иво Карамански! Кръстникът го направил за отмъщение, вижте цялата случка!

5447
11 Септември 2015, 15:32


Кръстникът на българската мафия Иво Карамански е спал с Дарина Павлова преди 20 години, разбра HotArena.

 

Основната цел на Карамански била не да прелъсти Дарина, а да направи сечено на мъжа й. Двамата добре облечени бизнесмени имали стара вражда, заради която той избрал като отмъщение да вкара в леглото си любимата на Павлов.

 

Дарина не се дърпала много и лесно му пуснала. Случката се е разиграла през пролетта на 1995 г., когато Кръстника бил пуснат от затвора, пише „Всеки ден”.

 

 

Иво обаче не се задоволил само от една нощ и двамата с Дарина поддържали няколкомесечна авантюра. Целта била постигната, когато слуха за задявката достигнал до ушите на Павлов. Карамански умишлено се хвалел и се погрижил баджанакът му възможно най-бързо да разбере какви ги върши шавливата му жена.

 

 

Карамански е известен със слабостта си към засуканите мадами, друго доказателство за което е Нели Атанасова, която дори има дете от него. Бракът не е бил никаква пречка за него да преследва своите цели от женски пол.

 

 

Дарина Павлова също може да се похвали със солидна бройка. Тя е овършала голяма част от мутроелита от 90-те. Тогава пък запазена марка на представителите от ъндърграунда било да забиват жените на съперниците си.

 

Била е любовница и на Георги Илиев и дори е направила аборт от него. Историята се е разиграла в края на 90-те години, когато вече е имала двама наследници от мъжа си – Паола и Илия-Калоян. Отново зад гърба на Илия Павлов, Дарина започнала връзка с боса на ВИС-2.

 

Тя забременяла, без да е планувала да ражда от кюстендилския мафиот, и затова  реагирала бързо и махнала детето. Този скандален факт излезе наяве едва сега, защото Жоро е положил всички усилия да прикрие гафа си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочи
преди 2 години
0
Ако има някой, с който да не е спала, напишете го!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени