Сензация! ДесиСлава била любовница на Жоро Пехливанов! (С него спрягаха и Алисия! Уникални подробности ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-desislava-bila-liubovnica-na-joro-pehlivanov HotArena.net
Сензация! ДесиСлава била любовница на Жоро Пехливанов! (С него спрягаха и Алисия! Уникални подробности ТУК)

Фолк певицата ДесиСлава е имала любовна афера с един от бившите босове на СИК Георги Пехливанов, узна HotArena.

 

Той бе пряк наследник на убития на остров Аруба кокаинов бос Поли Пантев и макар днес да се смята за почетен бизнесмен, тъмното му минало не се забравя.

 

Скандална подробност е, че Георги Пехливанов бе свързван и с фолк певицата Алисия. Според убития писател Георги Стoев, фурията от Вакарел е била негова любовница, а той й се „отплатил“ с телефон Нокиа с капаче – хипер модерен за онова време.

 

Дали Алисия и ДесиСлава са били баджаначки по едно и също време, не е ясно, но според запознати, отношенията на Жоро Пехливанов с Деси са били далеч по-сериозни.

 

Двамата се запознали по време на участие на гласовитатата нашенка в култово столично заведение и дотолкова се сприятелили, че богаташът бил на крачка от развода със законната си половинка, научи сензационно „Уикенд”.

 

Всяка свободна минута прекарвали заедно, усамотявали се в крайстолични хотели и дотолкова си допаднали, че в един момент започнали да обмислят къде и как да заживеят заедно. Блондинката ежедневно получавала скъпи подаръци.

 

Въпреки че на ДесиСлава нищо не й липсвало, тя толкова се увлякла в желанието си да притежава повече и повече, че непрекъснато настоявала за разни подаръци, поднесени под различна форма – спонсорство на клип, рокли, пътувания, кеш за нея и за детето й Майки.

 

Чашата на търпението преляла, когато помолила за 70 000 лева, които й били необходими за ремонта на къща на село. Слисан, бизнесменът отказал да направи този дребен жест, макар че наистина се касаело за далеч по-дребна сума, от тези, които той традиционно давал.

 

Горе-долу по същото време на финансовия отказ, съпругата на Пехливанов го дарила с  мъжка рожба. Раждането на детето окончателно привързало топ сикаджията към семейството му и законната съпруга.

12 Коментара

мая

преди 8 години

Пълни лъжи!!! Деси Слава е една от малкото в бранша, които работят здраво, а не чакат на подаяния от любовници. Виж другата е по лесния живот. Деси никога не е парадирала с подаръци както прави непрекъснато Ася. Живее в собствен апартамент за който е платила от джоба си, а не подарен и от бащата на детето и. Заслужено спечели Биг брадър ол старс. Защото е естествена, позитивна, добра, талантлива...И опитите ви да я очерните са жалки.

Коментирай

Mnogo si kompetemtna

преди 8 години

Vaprosnata Desi e i golqma artistka, kato e tolkova golqmata rabota zadurjala li e pone edin muj do sebe si za dalgo;) mujete obikmovenno ne bqgat ot ka4estveni jeni ;). A vij drugata si e druga rabota osven s Bojinov i Mihailov s drug ne sa i svarzvali imeto ;) a Bojinov kazvat dava milo i drago za da ne mu se be6e slu4vala slu4kata s Lozanova E eto to4nata na koqto mojem da kajete 4e se izdarja blagodarenie na muje. Gornite dve ne gi mislete imat pari i bez muje se opravqt.

Коментирай

факт

преди 8 години

Ася стоеше до тези двамата до последно, докато не и набиха шутовете в гъ.а. Затваряше си очите за всичко и как ли не се опитваше да им угоди, а Деси се разведе веднага с Галин, след като разбра, че и е изневерявал.Та коя е тази с достойнството? А Ася задържала ли е поне един мъж, опа тийн? Тя с мъж не може да се уреди, защото мъжете с положение и бизнес са интелигентни и не биха се взели прекроена материалистка, докато футболярите са друга бира...

Коментирай

за Ася

преди 8 години

Това си е твое свободно съчинение. А, истината едва ли ще я узнаеш ти или който и да било. Истината си я знаят само героите в приказката. Факт е, че е жена на място, като се хване с който и да било, а това, че мъжете на които попада са боклуци е отделен въпрос. Тя е стабилна! И доказателство за това е е успешната и кариера. Което означава, че не разчита само на мъжете в живота си! И всеки разкачва и преразказва както му е удобно и каквото му мине през ума.

Коментирай

относно Ася

преди 8 години

Мая, видимо не излизаш от сайта и Алисия ти е слабото място, но добре го каза, живее в апартамента с детето си от мъжа ,който и го остави. Ами, то остана и бащата на детето да остави майката и детето си на улицата и да замине с някаква проститутка , въртиопашка, златотърсачка, която цял живот се цели в богати мъже да и устроят живота. неграмотна, некадърна и необразована. И, много си смешна, когато омаловажаваш хората, които имат и са постигнали нещо сами в живота, а в същото време жената паразит живееща цял живот на гърбовете на любовници, клиенти и преебан съпруг била тя правата за всичко от -до. Еми, бъди малко реалист, пристрастието те е заслепило. Е, няма такава нагла простотия!

Коментирай

до Мая отворкото

преди 8 години

Задръстената, за какво достойнство говориш? Това са мъже с които тази жена Aся е живяла с години и нима няма право да иска да ги задържи, ако ги обича, та макар и да греши? Достойнство не се изгубва по този начин , НЕ Е достойнство да имаш мъж и да отиваш да се пориш с чужди мъже, да проституираш, да не натискаш в публични заведения с всеки срещнат, дори със случаен поискал ти автограф от мания за величие, а в същото време да си никоя и нищо. Да си показваш анатомията в публичното пространство , знаейки,че цяла България има достъп то това. Да нямаш никакви морални ценности и задръжки, да пренебрегваш новороденото си дете , за сметка на това да отидеш на екзотичен остров да правиш селфита. Това е липса не само на достойнство , а на всичко. Пропаднал човек! А, Деси е симпатяга, но много лукава и хитра. И същевременно властна, затова не може да задържи мъж. Но, може да се издържа сама, за разлика от някоя , която вечно търси спонсори и слава, за да си избива комплексите че е никоя -необразована и неграмотна. Проститутка!

Коментирай

g

преди 8 години

Извинявайте, а този на снимката, кой е?

Коментирай

n

преди 8 години

Деси се занимаваше с проституция едно време. Взимала е пари от съдружника на едно мое гажде, предлагаше се преди години на богати чужденци, а вероятно и българи, но не съм сигурна, срещу 2000 лева на вечер. Чувала съм от мои приятели, които ми казаха и показаха. Дори не знаеха известна ли тук в България или каква е точно. Просто знаеха името й и си я поръчваха. И станах свидетел на една такава среща. Като не знаеш, не говори. Няма как да са пълни лъжи, като са точно пълни истини. Защо не може да е истина? Защото я гледаш на екрана, че е мила, инфантилна, простовата и добричка? Едното няма нищо общо с другото. Всички тези жени в медийното пространство са хитри, винаги лъжат как не го били правили никога с никой за пари, как не знам си какво, но много хора всъщност знаем каква е истината.

Коментирай

n до факт

преди 8 години

Мъжете с бизнес и положение били интелигентни... Ало!!! Я се събуди! Товада не ти е Америка тук? В България хората с пари са точно най-големите селяндури, най-безскрупулните, най-големите мошеници, най-алчните, най-големите измамници и далавераджии. Къде отиде ти? Стъпи малко на земята. И какви тийнове те гонят? Алисия никога не е била с мъж на тинейджърска възраст. Винаги са мъже (или поне физически са такива, макар да са инфантилни) на нейната възраст. За възрастови разлики отиди да коментираш под статиите на Христо Сираков, защото тук е просто смешно да се коментира разлика от няколко години в такъв етап от живота на хората.

Коментирай

fb

преди 8 години

Спорът на двете девойки отдолу е много безсмислен. Все едно и също се дъвче тук вече от години в тоя сайт от едни и същи хора. Все говорят как Алисия била голямата работа, но с лош късмет в любовта. Хайде моля ви! Това не е до късмет, тя просто търси именно такъв типаж мъже - общото между тях е да са с пари. Останалото не е от значение. Както и Николета, както и много други. И какви са тези глупости все където пишете, че имала кариера.. Не й трябвали пари. На всеки му трябват, а и в една такава "кариера" в Бг си трябват много пари, за да вървиш напред, защото бизнесът не е достатъчно рентабилен. Николета непрекъснато все я наричате, че живеела на гърба на някого.. Е те не живеят ли всички!? И защо ви е толкова трън в очите това и на вас? Повечето жени, включително и тези, които най-много кал хвърлят, биха си умрели да можеха и те така да живеят. И все кой бил образован се дъвче... В шоубизнеса не са важни дипломите. По цял свят най-скъпоплатени са хората, които си изкарват "хляба" с външен вид, с таланти, а не с дипломи. Вие учете, за да работите за 400 лева някой ден, ако имате "късмет" и оставете другите да си живеят живота както могат, искат и намират за добре. Като ви е толкова трън в очите, не гледайте. Но да спорите коя била по-по-най, е смешно. И двете са едни и същи. И двете търсят у мъжа най-вече богатство и няма лошо. Не ги изкарвайте светици, само защото се правят на Майка Тереза по интервюта, на много хрисими, смирени и добрички.

Коментирай

fb

преди 8 години

Спорът на двете девойки отдолу е много безсмислен. Все едно и също се дъвче тук вече от години в тоя сайт от едни и същи хора. Все говорят как Алисия била голямата работа, но с лош късмет в любовта. Хайде моля ви! Това не е до късмет, тя просто търси именно такъв типаж мъже - общото между тях е да са с пари. Останалото не е от значение. Както и Николета, както и много други. И какви са тези глупости все където пишете, че имала кариера.. Не й трябвали пари. На всеки му трябват, а и в една такава "кариера" в Бг си трябват много пари, за да вървиш напред, защото бизнесът не е достатъчно рентабилен. Николета непрекъснато все я наричате, че живеела на гърба на някого.. Е те не живеят ли всички!? И защо ви е толкова трън в очите това и на вас? Повечето жени, включително и тези, които най-много кал хвърлят, биха си умрели да можеха и те така да живеят. И все кой бил образован се дъвче... В шоубизнеса не са важни дипломите. По цял свят най-скъпоплатени са хората, които си изкарват "хляба" с външен вид, с таланти, а не с дипломи. Вие учете, за да работите за 400 лева някой ден, ако имате "късмет" и оставете другите да си живеят живота както могат, искат и намират за добре. Като ви е толкова трън в очите, не гледайте. Но да спорите коя била по-по-най, е смешно. И двете са едни и същи. И двете търсят у мъжа най-вече богатство и няма лошо. Не ги изкарвайте светици, само защото се правят на Майка Тереза по интервюта, на много хрисими, смирени и добрички.

Коментирай

fb

преди 8 години

с външен вид, с таланти, а не с дипломи. Вие учете, за да работите за 400 лева някой ден, ако имате "късмет" и оставете другите да си живеят живота както могат, искат и намират за добре. Като ви е толкова трън в очите, не гледайте. Но да спорите коя била по-по-най, е смешно. И двете са едни и същи. И двете търсят у мъжа най-вече богатство и няма лошо. Не ги изкарвайте светици, само защото се правят на Майка Тереза по интервюта, на много хрисими, смирени и добрички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.