Сензация! Ники Михайлов изхвърлил с бодигардове Алисия от новия си тузарски апартамент до „Кемпински“! Чупили се чинии, имало е крясъци! (Всичко за скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/senzaciia-niki-mihailov-izhvarlil-s-bodigardove-alisiia-ot-noviia-si-tuzarski-apartament-do-kempinski-chupili-se-chinii-imalo-e-kriasaci HotArena.net
Сензация! Ники Михайлов изхвърлил с бодигардове Алисия от новия си тузарски апартамент до „Кемпински“! Чупили се чинии, имало е крясъци! (Всичко за скандала)

Редакторска плесница

 

Е, този път Алисия се наигра!

 

Фолк певицата вбеси до такава степен Ники Михайлов, че вратарят се видял принуден буквално да я изхвърли от апартамента си, узна HotArena.

 

Скандалът се случил в тузарското жилище до бившия хотел „Кемпински“, който сега се казва „Маринела“ и е на Арабаджиеви. Съседи разказват, че се чували истерични крясъци, трошене на чинии и неприлични думи.

 

Както HotArena първа писа, Алисия и Ники са скарани за пореден път. Певицата дори се опитва да го дразни през социалните мрежи, като си снима гривната, подарък й от Валери Божинов.

 

А поводът за свадата е обичайният –

 

поредната изневяра на Михайлов.

 

Ники бил заловен от чалга певицата в мимолетна авантюра с моделка, пише „Всеки ден“.

 

С малката красавица Михайлов дори отишъл на море, като излъгал Алисия, че е на лагер с отбора си. Разузнаването на певицата обаче донесло, че вратарят за пореден път лъже и е в обятията на друга жена. Алисия дори наела частен детектив, който направил снимки на Ники от местопрестъплението.

 

Вместо да се засрами, Михайлов решил да предприеме друга тактика, а именно „Нападението е най-добрата защита“. Той побеснял, като разбрал, че е следен и изобщо не се обяснявал на Алисия, а директно й събрал багажа от апартамента си.

\"\"

 

Алисия стигнала дотам да крещи и да се опитва да чупи чинии, което подлудило Михайлов. Той се обадил на бодигардовете си, които чакали пред кооперацията в автомобила, и им наредил да се качат в жилището.

 

Там охранителите били заставени да изхвърлят самозабравилата се певица, която буйствала истерично.

 

„Алисия този път се наигра. Ники е отвратен от нея и се зарича, че изобщо няма да я погледне“, коментират в чалга съсловието.

 

М. Грозева

51 Коментара

ха-ха

преди 8 години

Моделката да не е била Алекс8826-любимата и приятелка?А, че Алисия обича да хвърля предмети-тя сама си е признавала -по Валери,а той и бил посягал,много добре си спомням едно интервю ,в което тя лично го каза.

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Като пускате сензациите си поне ги подплатете с нещо... това си е чисто и просто фантасмагориите на тъпата и необразована женица М.Грозева! От къде на къде "източниците ви" никога,повтарям НИКОГА, не са приложили нещо за доказателство?!?! Защото нямате източници а развинтено и болно въображение! Не я защитавам ,просто изтъквам фактите ,че Николета ви плаща и това си личи прекалено много от статиите ви! Станахте за посмешище,за пореден път! ПАЛЯЧОВЦИ СТЕ ЦЕЛИЯ ВИ ПОДКУПЕН ЕКИП! P.S Дори и гл.редактор не ви е грамотен и това се вижда от статиите..срам!

Коментирай

!

преди 8 години

Ами това е преписано от днешният брой на вестник Всеки ден-искай доказателства от тях.Но е факт,че там доста често нацелват истината за много известни личности.

Коментирай

Carsko selo

преди 8 години

Няма да сеучудя да е истина. Тя е човек с две лица-един за пред медиите и друг образ в реала. В Царско село нали имаше пааир навремето. Ася и ХРистина проследили техите, едната била пред вратата, другата под прозореца и ги хванали по бели гащи. За пари така да се унижават тия жени. Не ги разбирам.

Коментирай

zvez

преди 8 години

Когато от Всеки ден пишат помия за Николета е истина, о когато напишат истина за Ася е лъжа. Стига с тези двойни стандарти.

Коментирай

jenn

преди 8 години

сигурно е същият частен детектив, с който Валери е следил НиЛо :O :O :O ... ох, голям смях

Коментирай

умряла крава която се мрази

преди 8 години

Ще ти се Грознова....ще ти се......То не бяха часовници,гривни и всякакви глупости...Абе,защо не си гледате живота.Ти Грозна и Николинка която уж много се харесва и обича а непрестанно си обработва снимките и се срамува от себе си и тялото си.Тя няма снимка която да не е бутана.Изтеглете някоя от снимките в профила и.Когато я увеличите ясно се вижда къде са правени промени.В повечето случаи 98-99% от снимката е обработена и то недъгаво.И ако това е жена която се харесва и е в хармония със себе си аз съм Елвис и съм жив.Вече не си и смешна,не си и жалка а си нелепа Николета Тъпото си и си остана Тъпото.Сега си и Жалкото.Аз също съм 1.65,но се харесвам както и моя мъж ме харесва.Не ми е нужно да се преправям и да слагам тонове грим.Знам,че не можеш да мислиш,но все пак помоли някой да помисли вместо теб.

Коментирай

!

преди 8 години

Ася е откачила като е изгледала интервюто на Никито при Диана Любенова в Тази събота.Гледайте го и ще се убедите,чеМихайлов не е влюбен в Алисия.Там казва ,че често прави грешки ,а после влиза в правия път-за изневери ставаше дума .Каза и, че баща му винаги е прав-а знаем,че той не приема Ася.И още каза ,че е перфекционист и желае жената до него да се развива непрекъснато-що ли си мисля,че визираше Николета ,не Алисия!

Коментирай

2-ни стандарти..ахаххахахаха тихоооо

преди 8 години

За двойни стандарти Николина Тъпото точно не може да говори,както и феновете и...Защо точно в тоя сайт не пуснаха не обработената и снимка.Където краката и ръцете и не са минали фото-шоп.Тук все Ася е луда,истерясала,неадекватна,все Михайлов изневерява,все те се карат.Не знам чия снимка излезе преди време как се кара с Валери.Лицето сбръчкано,физиономията злобна,устата свита в поза-ще съскам.Май не беше на Ася а? Една снимка изкарайте подобна на тая и може хората да ви се вържат.

Коментирай

Да живееш в жълтите вестници не е лесно

преди 8 години

Дааа,понеже си 1-ва дружка на Б.М. и знаеш кого приема и не приема.Пълни глупости.Ама тотални.Способни да се измислят само от хора зли и черни душевно като Николина.И да са се скарали,хора са.Б.М. точно Николета не можеше да понася не Ася.Ася я приема,както и детето и.Единственото вярно е,че иска ако се съберат официално да имат собствено дете.Когато живеете сред тези хора,познавате ги лично,поне един,тогава може и да пишете и да се изказвате.Сега е нелепо...

Коментирай

мар

преди 8 години

"гривната,подарък от Валери" ахахахахаха. Според вас дали Божинов ще и подари гривничка с неговата,нейната и между тях буквата на Михайлов? Защп направо не напишете,че Н-то е за Николета ахахахайа смешници, завиждате им,че се обичат и мислите само глупости

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Не ме интересува жълтото чак толкова ,че чак да следа кое от къде е....но да ти кажа съм съгласна с написаното от "2-ни стандарти..ахаххахахаха тихоооо"..защо не слагат нищо лошо и компрометиращо за свирколетка,а за чалгарката само се излива пумия...не слушам чалга,но я направихте тая жена бръм...все пак има дете за бога! Ако падне на нивото на циганката курволета/което ме съмнява/ и плати на някоя медия да си измисля всевъзможни болавочи как ли ще се почувства николета като порасне детето и и прочете ?! Съобразявайте се..за единия рейтинг гъза си отваряте на макс..шибаняци!

Коментирай

Ай

преди 8 години

И как Николета Лозанова се развива непрекъснато по твойта логика,след като е бавно развиваща се и е спряла развитието си към 12-13 годишна възраст?

Коментирай

! до Ай

преди 8 години

Ами развива се жената-всеки я знае ,от проста плеймейтка-водеща в БТВ-какво е според теб?Участия в реклами,клипове, две риалитита,майка,съпруга-малко ли е?А Алисия не се мръдна от кръчмите и Виктор Касъмов,колкото и да и четкат имиджа!

Коментирай

Папараци

преди 8 години

Алисийка може би най-накрая е разбрала кого обича Николай-alex4e8826-изненадааааа-висока,слаба,млада,първа дружка на Дойчева!

Коментирай

:)

преди 8 години

ахахаха...ама вие не видяхте ли че на гривната пише АНВ, тоест Алисия, Николай и Валерко...точно Валери и я подарил да...смешна си Грозева...много ви е яд, че тя хубавее, живее си живота и е над всичко...

Коментирай

TANQ

преди 8 години

HORA NIKI MIHAILOV PRI LUBENOVA MNOGO RQZKO PORQZA ALISIA,KAZA ZA NEQ HUBAVI NESHTA KATO CHOVEK CHE E UVAJAVA I TN NO NE KAZA CHE SI VIJDA BUDESHTETO S NEQ.PO INTERVIUTO KOETO DADE MOMCHETO SE VIJDA CHE TOI NE OBICHA ALISIA,A PROSTO E UVAJAVA ZARADI HILQDITE PUTI V KOITO TQ MU E PROSHTAVALA IZNEVERI

Коментирай

ДО !

преди 8 години

Забележете това едноклетъчно нещо което се е опитало да мисли и се изказва неподготвено решило че именно за ИЗНЕВЕРИ ставало на въпрос когато Михайлов казва че е правил грешки ААААХАХАХАХАХААХАХАХ. И пак забележете НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА СЕ БИЛА РАЗВИВАЛА АХАХАХАХАХ ТОВА НЕЩО ДЕТО МУ Е СПРЯЛО РАЗВИТИЕТО ОЩЕ В РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ, ТЪПА И НЕГРАМОТНА АХАХАХАХАХАХАХА....живееща само за да долапа някой богат мъж и да вегитира на гърба му . Била майка , ми да само защото е родила дете, не е от тези майка за пример айде моля, моля....била съпруга моляяяяяяяяяяяяяяяяяяя, дори бракът и е фективен, а и вече зарязана, била какво "ВОДЕЩА" АААХАХАХАХАХАХААХАХАХ....имаш предвид миличка КЛОУН НА БТВ. Айде лек ден! :D. А И ДА МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ДОСТОВЕРНА ;)))))))ТРЯБВА ДА СИ МНОГО МАЛОУМЕН И БЕЗМОЗЪЧЕН ЗА ДА ВЯРВАШ НА ПОДОБЕН МАХЛЕНСКИ САЙТ. Само забележете статийки колко са неграмотни, да не говорим че има такива от по 4-5 изречения хихихи.

Коментирай

LILI88

преди 8 години

TAQ KRAVA KAK NE RAZBRA CHE MIHAILOV NEMOJE DA E DISHA

Коментирай

!

преди 8 години

Естествено,че не става въпрос САМО за изневери,а и за алкохол,наркотици,жени,оргии ,купони, и т.н-така по ли ти харесва?А ти като си много убав и умен що не идеш в БТВ макар и клоун?

Коментирай

daa

преди 8 години

mislq ,4e alisiq si e vzela poukata za valeri toi e powyrhnosten ,bezotgowaren i egoist

Коментирай

дрън-дрън

преди 8 години

И Михайлов и Божинов искат Алисия, не е случайно че Алисия прекъсна връзката си с него веднага щом Валери заряза Лозанова . Въпреки това Николай Михайлов винаги се е изказвал много мило за Алисия, защото е жена с качества, успяла и не разчита на мъжете а на себе си. Да добавим прекрасна майка доказала се не веднъж. Алисия не криела никога че Валери е голямата и любов, е понякога стават чудеса!

Коментирай

sisi

преди 8 години

abeee ,meduzi razpluti!!! skarali se bili .i kvo ot tova .6te se karat i pak 6te se sabirat . Te ne sa obvarzani s brak .ama 6to ne pokajete novia eba4 na GOSPOJA BOJINOVA .primernata sapruga i prekrasna maika a.Ama ne vijdam do neia nito sapruga i ,nito deteto I.sama se snima kato kukuvutca ili s neinite tapka4i

Коментирай

хм

преди 8 години

Толкова много я обича Валери, че сигурно е на ръба да си пусне ограничителна заповед срещу нея. Валери, ако я обичаше и искаше нямаше да я направи за 2 стотинки пред цяла България, проумейте го това, вманиачени фенчета

Коментирай

DESIIII

преди 8 години

XAXAXAXAXAXAXAXA PO SKORO I MIHAILOV I BOJINOV OBICHAT NIKOLETKAAAAA I ASQ SE PRUSKA OT ZLOBA ZASHTOTO ZNAE CHE TOVA E ISTINATAAAAAA.

Коментирай

hahahahahahah

преди 8 години

Водеща била...Сериозно ли? Освен факта,че казва максимум 4-ри изречения,мята ръце като обезумяла,друго не прави...3-та година мисля е в това предаване и я виждаме колко се развива.Така и не се научи да води.Ако искаше и можеше да се развива щеше освен да се справя по читаво с "предаването" да промени и жлъчта с която засипва другите.Поне след като стана майка,но уви.Така,че развитието и е спряло точно след конкурса който спечели.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Xaxaxaxaxa,i dvamata tolkova mongo obi4at Nikoletkaaaa 4e edinia vika Na drugia:Abe ,ja po-dobre zemia ti.

Коментирай

???????

преди 8 години

Не е лесно да си злобен, видяхме колко я обичат и най вече уважават като жена..единия я нарича трабант, а другия набързо и наби шута и изглежда повече от щастлив, да кажеш в ефир че вече не обичаш една жена аууууууууууууууууу е, натова му се казва любоФ ама от най-големите, как ли си е търсил причина да я зареже хахаха ха! Алисия не я мислете и финансови възможности има и кариера, ами онова спаруженото джудже дето само се навира на този и онзи а дано го забележат. С Гришо номера не мина, не минава вече и с Валери , да видим следващия измамен глупак кой ще бъде и за колко време ще се осъзнае и той.

Коментирай

Стела

преди 8 години

Ти обаче от своя страна,не можеш да дишаш около учебник по български очевидно..Смешно е да искаш да обидиш някого а да не можеш да пишеш..И не говоря само за тая помия от лайняница. Няма дума НЕМОЖЕ.друг е въпроса,че може и аз грешно да я чета то...........

Коментирай

jenn

преди 8 години

По тая логика за какво е с нея .. млад човек, нямат дете, което да ги задържа, примерно.. Защо да не се раздели с нея като толкова не я обича.. Просто си питам.

Коментирай

dohahahahah

преди 8 години

Ами иди ти и ги кажи тези четири изречения да те видим каква карикатура си!Между другото във Фб на Алисия има клипче , на което тя рекламира свое участие-там положението е мнооого зле цирка е пълен-гледай го и ще се убедиш ,че Николета се справя доста по-добре от певичката с висше и безброй морални добродетели и милиони обожатели!

Коментирай

kori93

преди 8 години

Хахах гледах го. То не би превземки и изкуствени муцуни, не би курвенски чалъми, не би чудо. В тази жена няма нищо естествено. Нито симпатия, нито чар.

Коментирай

giss

преди 8 години

Горката сбръчкана скумрия, как не проумя че това Ники е с нея само и единствено от съжаление. Което пък му доведе повече негативи, отколкото позитиви, смятам аз. Провали кариерата си и пропадна, точно както и Валери когато се събра с нея.

Коментирай

верноооо???????

преди 8 години

Извинявай с кое по точно мадам се справя по добре, с това че срича и заеква на всяка втора дума, че ръкомаха като катаджия наляво и дясно, че се издържа благодарение на мъжете с които е била, че ако не спомене името Алисия и не си пише сама статии за себе си и то точно тук никой няма да се сети за нея, че е станала за подбив на всеки, че Алисия пълни заведенията на всяко едно участие, че Алисия не е спряла да работи и е затрупана с ангажименти, Алисия дори няма бившата Божинова за човек, изобщо не се интересува от нея, защото е жена с класа, талант, печели си сама парите, а не като онова незаменимото, а да колко е незаменима вече видяхме хаха. Като добавим колко неграмотна е Лозанова , елементарна и некадърна. Тъжно е че се дава изобщо поле на изява на подобен тип образи като нея с хилядите прякори и безмозъчна глава.

Коментирай

стр

преди 8 години

Ето я пак дежурната страдаща мутра на Ася.Ей как не й писна на тая особа да се прави на жертва.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Ти би ли бил/a с някого 4 години сaмо от съжaление?Мaй си попрекaлил/a със сaпунените сериaли!Михaйлов е симпaтичен,богaт и млaд футбилист,a не мaйкa Терезa.

Коментирай

ei pak

преди 8 години

Oh molq vi mahnete tova pla6ilo i stiga ste ni q natrapvali vseki boji den.Koi q brasne za sliva taq sparujena darta pradnq.S neiniq 4 godi6en serial do gu6a ni doide.To ne bqha sabiraniq i razdeli,to ne be6e 4udo.Postoqnno trq se 6umi okolo neq.I ve4no tq jertva.Izmet.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Az dosega ne sam vidiala niakoi da e s jena ot sajalenie .ili ia obi4a ili i bie 6uta . A Kato gledam kolko 6utove e iziala Kurvoleta .... ne me vpe4atliavat nito Bojinov , nito Mixailov , no Alicia Kato jena i izla4vane e KLASI nad nedope4enata tratka NLO-to(neendifitciran letia6t obekt ).

Коментирай

sisi

преди 8 години

Kato vi e pisnalo vse da se pi6e za Asia kajete Na teia raponi da ne i se zavirat neprekasnato pod polata ili v legloto .nali Si imat Djukonda Nagazanova , da pi6at za neia ...

Коментирай

Ти добре ли си

преди 8 години

Ти добре ли си? Нещо ти хлопаа дъската... Курволета не може да стъпи и на малкия пъст на Алисия относно положителните качества, а в курвалъка, лъжите и злобата НЛО-то няма равна, както и в пластичните операции и фотошопираните снимки НЛО е Номер 1.

Коментирай

az pitam ti dobre li si

преди 8 години

ti kade vidq Nikoleta v komenata i ot de ti hrumna izob6to da q mesi6.Nqkade da pro4ete Nikoleta???????? Ei za tva im s epovra6ta na horata ot Alisia.Chovek ne moje da se izkaje ,bez nqkoi da namesi Nikoleta v cqlata rabota.Alooooo baboooo,izliza 4e ako ne e Nikoleta ti prah 6te6e da sabira6.Gaza trqbva da i celuva6 na Nikoleta.

Коментирай

хахахахахаххахахаххаха

преди 8 години

каква е тая дума neendiftciram (неендифитциран)?!

Коментирай

sisi

преди 8 години

Ami Kakto Si ia napisal /a I az ne ti ia razbiram .

Коментирай

Ууу че неграмотно Sisi

преди 8 години

Ти така си я написала просто , неграмотно Sisi.---- neendifitciran --- Коооо значи туйййй???? В напъните си да се правите на много интересни и грамотни, големи бисери серете.Остави латиница , ми НЕЕНДИФИТЦИРАН -????????? Пази Боже!!!

Коментирай

Хахахаха

преди 8 години

Аз само съм я копирала от теб, мис грамотност ;) Навярно и на себе си трудно разбираш. Neendifitcrrrr- бля , бля :D

Коментирай

Срам за родителите

преди 8 години

Абе циганета.Не се ли усещате,че наричайки жена на 30-32-33 години баба,издавате етническата си принадлежност.Ясно е,че феновете на една циганка са предимно цигани,но не ви ли е малко срам поне.Не знам кой се срамува от тялото си и постоянно пуска или обработени снимки или направо чужди.Е,това ако не е човек пълен с комплекси.....Бабичка била Ася,грозна била,сбръчкана с криви зъби...ама вие сериозно ли?Николета виждали ли сте я на живо или поне на снимка без обработка или тонове грим? Аз по-състарена жена не съм виждала.Да не споменавам напъните да се изкара модел с нейните 1.40 см.Винаги устата отворена и винаги поглед на порно дива.НИЩО не става от нея.Смешни сте с изказванията за Ася понеже до едно се отнасят за Николина Миризливата Слива.

Коментирай

излагация

преди 8 години

Защитниците на Кофа Изебанова са масово неграмотни.Забелязвам,че 98% от тях не само не могат да пишат на кирилица,но и когато опитват става страшно.Незнам,със гадни зъби,той Е мрази,в физиономията,какав човек е,Нло е кръсива,които е бил с Ася,пред "но" и "че" никога,ама никога няма запИтаИка :)..и все от тоя сорт изцепки.Така излагате не само себе си,но и тази която защитавате.Каквато ТЯ,такива и феновете..

Коментирай

da daaaaaaa

преди 8 години

da,da latinicata vi pre4i na vas mi kakvo da kajem za fenovete na Asq. NEENDEFITICIRRFFCBJNGVJ ,hahaha mani,mani.Mnogo ste gramotni,nqma 6to.Udrqite gaza v tavana i da varvi ''neendifitciran''-i letq6ti obekti -hahahhahhahahahahhahahahahahha

Коментирай

дърта ася

преди 8 години

Кой е казал,че баба Ася я наричат дърта,защото е на преклонна възраст.Няма такова нещо.Баба е именно защото за годините си изглежда мноооого състарена,сбръчкана,повехнала и т.н Като гледам и феновете й не знаят точно на колко години е.30-31-31. Тя преди 10 години стана на 30 и всяка следваща все 30 празнува.Райна и тя е на 30,но до Ася е изглежда ,като момиченце.А Камелия която е на 40 я слага в малкия си джоб.Стара си е Ася,каквото и да си говорим.Никой не й е виновен.Такъв й е гена.

Коментирай

321321321

преди 8 години

Майка ти в п*утката е дърта, овцо проста комплексирана, вzеми се застреляй, нещастнa prostitutke

Коментирай

asq konq

преди 8 години

Uuuuu tova dyrto sbry4kano ne6to pak li drami okolo nego.Grozna ne4istoplatna zabata konska mutra.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.