Сензация! Очевидец твърди пред HotArena: Плеймейтката Снежанка припадна в магазин! (Причината най-вероятно е анорексия + Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-ochevidec-tvardi-pred-hotarena-pleimeitkata-snejanka-pripadna-v-magazin HotArena.net
Сензация! Очевидец твърди пред HotArena: Плеймейтката Снежанка припадна в магазин! (Причината най-вероятно е анорексия + Снимки)

Читателски сигнал

 

Читател на HotArena изпрати писмо до редакционната й поща, за да разкаже на какъв нелеп случай се е натъкнал преди няколко дни, описващ поредната вманиачена по слаботелесните форми и гладуването \"моделка\".

 

Ето какво гласи сигналът:

 

Здравейте,

 

Ваш читател съм. Станах свидетел на припадането на едно момиче.

 

Случката се разигра в неделя, когато бях в магазин за козмека, и видях, как на едно момиче му прилоша и припадна. Когато се доближих, видях че е участничка от тазгодишния конкурс плеймейт.

 

Момичето се казва Снежанка, и е известна с това, че не се храни редовно. Дори сама казва, че имала анорексия, която в последствие е излекувала“.

 

Проверка на HotArena установи, че въпросната Снежанка, по фамилия – Петрова, е била участничка в конкурса „Мис Плеймейт“ миналата година. Мацката е на 21 години и твърди, че изучава журналистика.

 

От снимките, на които се натъкнахме, изглежда, че девойката има перфектни форми и здраво тяло, така че дори и да е имала анорексия, то към днешна дата не може да се каже същото.

5 Коментара

Phill

преди 8 години

Ша полудея от ваштИ новини. Таз пък мома хич не я знам. Явно пак не съм в час.....да му ...

Коментирай

СЕНЗАЦИЯ :O

преди 8 години

Това било сензация, малеееее, мале.

Коментирай

Gg

преди 8 години

Tuka ot 10 statii...8 sa za momicheta s anoreksiq , vsichkite gi razbolqhte , idioti

Коментирай

Препоръка

преди 8 години

Добре де. Поне измисляйте мааалко по-заинтригуващи случки за напълно неизвестни лица, като ви плащат по някой лев, за да им изпишете името без грешки, а то евентулано да бъде прочетено и запомнено от поне 1 от 20-те човека, излъгали се да кликнат на "новината".

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Скъпи "читателю", никой не е плащал на никого, уверявам те.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.