Сензация! Преслава и Гъмов го направиха тайно в гримьорната на театър! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-preslava-i-gamov-go-napraviha-taino-v-grimiornata-na-teatar HotArena.net
Сензация! Преслава и Гъмов го направиха тайно в гримьорната на театър! (Подробности)
Преслава и Станимир Гъмов са побързали да консумират страстта помежду си скоро след излизането на певицата от Къщата, разбра HotArena!


Преди няколко дни фолк звездата и комикът са правили секс в гримьорната на Столичния куклен театър при едно от излизанията на Станимир от шоуто заради професионален ангажимент, пише \"Всеки ден\".

 
По договор всяка събота кукленият актьор излиза от \"ВИП брадър\", за да участва в представлението за деца „Маугли“. Отсъствието му е само няколко часа, но те явно са били напълно достатъчни на Станимир, за да получи желаното от Преси.


Именно на последната изява на Гъмов Преслава е отишла заедно с ММА боеца Деян Топалски и приятелката му Гергана, свидетелстват очевидци. 


Вървежната чалга дива се е метнала на врата на 40-годишния комик веднага след края на представлението и те са се затворили в гримьорната на Станимир, а колегите му са чули страстни пъшкания, които са доказателство за събираната страст, избила в първи възможен момент.


„Свършиха работа за няма и половин час. Преслава излезе раздърпана, но видимо доволна. Гъмича пък беше ухилен до уши“, разказа човек от трупата на театъра. Колегите на Станимир били направо втрещени от поведението му.


Те дори настоявали ръководството на театъра да санкционира актьора за своеволието. „Как може такова нещо? Да го направят в театъра… Тази Преслава акъл има ли, нали уж е голяма звезда“, одумват ситуацията в кукления театър. Не просто театър, а детски театър!


Преди два дни Станимир Гъмов помоли за разрешение да сподели нещо със съквартирантите си във „ВИП Брадър“, което по принцип е забранено. „Голямото нещо“ се оказаха поздрави за останалите от Преслава и Деян.


„Имате много поздрави от Преслава и Деян“, каза Гъмов, след като излезе от изповедалнята. Докато другите се радваха на новината, Светлана Василева побърза да попита: „Деян беше ли с Гергана?“. Това вбеси актьора. „Светле, кое не разбра – имаш много поздрави от Деян и Преслава. За това има три думи – пу*ка ти лелина“, нахока я той.


Вълнението, с което Гъмов предаде поздравите, обаче беше твърде голямо и издаде, че се е случило нещо повече от приятелска среща. Ернестина Шинова го разобличи пред Моника Валериева, че вероятно актьорът е влюбен в Преслава. 


И Здравко от „Ритон“ започна да се шегува с хлътването на актьора: „Ти пушиш и тя пуши. Ама тя не пие. Ще я опорочиш ти“. „Вие сте ужасни хора, бе“, оплака се засраменият, но влюбен актьор. 


По-късно с половин уста той призна на Ернестина, че май има нещо вярно, но не пожела да разкрие какво се е случило в театъра между него и чалгаджийката.

7 Коментара

*

преди 8 години

Да сигурно, ама на тъмно в празните ви глави! Или по-скоро не, вие бяхте там в гримьорната и им светихте с нокия с фенерче ....

Коментирай

.

преди 8 години

Не се учудвам.. То таз маст*я само това прави.. Ей, колко ги мразя тези к*рви!!!! С Божинов също се "закачат" в инстаграм, Гъмов и с него, с Деян пъшкаше.. Жена на 31 години, а се държи като 15 годишна кифла!

Коментирай

ана

преди 8 години

Вие оставете това дали са се консумирали.Това са клюки.Абсол=тно не одобрявам,че хора,които излизат за участие имат достъп до други хора в съблекалните,които 100% ги ориентират за настроенията извън къщата.Ернестина също излиза и как така изведнъж разбра,че Луна играе роля,а преди това я имаха за луда.Такива шушукания на излизащите не ги признавам,затова и няма да гласувам за тях.Ритон като ще излизат за участие в Бургас,ми е ясно,че ще се запознаят със всичко-пътят до морето е дълъг!Интересно Кичка какво ли е сгафила,че са им орязали бюджета,но така им се пада.Нали само Кичка говорила за храна,представям си как пак са я изяли с парцалите заради гафа.

Коментирай

Anonimen

преди 8 години

Gamov e na 45 godini.Protiven e .

Коментирай

KALINKA

преди 8 години

Е ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ КОЯТО МОЖЕШЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ...ТОЧНО В ГРИМИОРНАТА ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ СЕКС ТАМ КЪДЕТО НОНОСТОП ИМА ХОРА....А И ВИЕ ДА НЕ БИ Д А СТЕ СВЕТИЛИ КАТО КРУШКА ТАМ..ХА ХА КОЛКО СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ

Коментирай

НиЛо

преди 8 години

На 41 години е.И не е противен много си е чаровен!

Коментирай

ХХХХХХ

преди 8 години

Направо ви се чудя от къде ви ги раждат главите тези гнусни драсканици, които сътворявате! То бива да сте кухи, ама това вече е прекалено!!! :(

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.