СЕНЗАЦИЯ! Севда Шишманова разведе Явор Гърдев (Подробности)

9277
05 Февруари 2015, 14:00


Програмна директорка на БНТ Севда Шишманова е в основата на окончателната раздялата между Явор Гърдев и съпругата му Ангела, узна HotArena.

 

Бракът им отдавна куца, но заради двете им деца и общото имущество, досега театралният режисьор не се решаваше на подобна стъпка.

 

Сега, когато децата им вече поотраснаха, Гърдев взел решение за развод, в което голяма намеса им и Севда Шишманова

 

Между другото, през леглото й са минавали не един или двама творци. За бивш неин любовник е сочен продуцентът от „Камера” Димитър Гочев. Като „плод на тяхната любов” се пръкна кримката „Под прикритие”. Другият артист, имал вземане-даване със Севда Шиш., както закачливо я наричат нейните колеги, е актьорът Самуел Финци. Именно благодарение на връзката си с нея, синът на Ицко Финци се набута в сериала на Найо Тицин „Четвъртата власт”.

 

Всички тези страстни, но временни афери са вече в миналото и сега най-новата любов на Шишманова е добрият й стар приятел Явор Гърдев, от когото е доста по-възрастна. Двамата се познавали от години, дори били изкарали една-две нощи заедно преди време, но тогава това не дало началото на нищо сериозно, пише „Уикенд“.

 

След като обаче режисьорът се решил на развод с Ангела, той се осмелил да предложи на телевизионерката да се съберат. Напоследък двамата могат да бъдат забелязани все по-често заедно – ходят под ръка на театър, на кино, по разни музикални фестивали. Миналата година съпроводиха Владо Пенев по време на негово пътуване в Рим.

 

„Явор е много щастлив със Севда, въпреки че тя не е пример за страшна преданост и лоялност към мъжете й. Все пак той й има доверие и вярва, че отношенията им ще продължат дълго време. Жена му знае за това, но тъй като самата тя също има друг човек до себе си, не му се сърди”, разказват наши източници от театралните среди.

 

Години наред Севда все търси истинската обич, но така и не я среща, въпреки че печели симпатията на не един или двама по-възрастни от нея мъже. Интересното е, че всеки един от любовниците й разполага със значителни материални и парични активи. Севда просто търси закрилник, който да й осигури така мечтания охолен живот. Самата тя признава, че е имала 3 сериозни връзки в живота си.

 

„Не знам защо винаги съм се увличала по по-възрастни мъже. Сериозните ми връзки са продължавали по 7-8 години, но така и не се стигна до брак. Никога не съм насилвала нещата и чаках те да се случат от само себе си. Не съм от жените, които са избрали кариерата пред шанса да изградят семейство. Но не съм и от тези, които се хвърлят на врата на първия, само и само да не останат сами. Самотата никога не ме плашела. На този свят има страшно много нещастни хора, които нямат с кого да си кажат и две думи, въпреки че са заобиколени от съпруг, деца, че и внуци“, отсича Севда Шишманова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени