Сензация! Слави осиновява дете!

3997
10 Април 2015, 12:00Слави Трифонов осиновява дете. От известно време. Дългия обмислял да стане родител на някое сираче и вече е подал документи до център за деца, лишени от родителска грижа, разбра HotArena.Слави е кандидатствал като осиновител, а директорката на социалното заведение, където избрал да кандидатства нямала нищо против да го финансира. Според запознати, Трифонов планира да си осинови момиченце, за което ще се грижи съвместно с жена, която ще гледа детето в съседство с неговия апартамент.


„Не е проблем да разрешат на Слави да го направи, защото разполага с финансови възможности и може да се грижи за дете. В цял свят хората, които могат да си го позволят, помагат, като осиновяват деца. Слави всяка година дава по 800 000 лева за нуждаещи се от домове“, разкриват от екипа на Дългия.


Доказателствата за това са многобройни. Два дома за сираци в страната са под патронажа на Дългия, но отказват да коментират подробности за благотворителната дейност , тъй като той не желае да се афишира.


„Напатил съм се от хора, които се хвалят, а нищо не правят“, казва още Слави.


Други обаче са по-откровени по този повод. 25-годишния Анани от Варна, преди 11 години трогва водещия с участие в шоуто. Той изпълнява ролята на цирков артист и жонглира умело с бухалки и топки.


Учителите му го хвалят, но признават, че заради липса на пари, детето от дома за сираци във Варна е без възможности за развитие. Слави му подава ръка–финансира го с повече от 300 000 евро, урежда да участва в детска циркова трупа за хонорар и го измъква от мизерията.

Днес Анани е безкрайно благодарен на своя благодетел и винаги, когато е в България, идва, за да го посети.

Още куп семейства палят свещи за здравето на Слави. 14-годишната Христина от Русе страда от голямо гръбначно изкривяване. Майка й гледа сама три деца и едва свързва двата края, пише "България днес".


Отчаяна, родителката се обръща към Нова телевизия с молба за помощ. Нужни са 8 000 евро за операцията. Дни след излъчения репортаж, молитвите на Гинка са чути. Слави е един от зрителите, които научават за съдбата на детето и прави щедро дарение, чрез член на екипа си.


Най-емоционалната случка свързана с него е със сляпото и глухо момиченце Мария. Личната му драма бе разказана в предаването на Слави, но въпреки че пред камерите, той се държа мъжки, след края на снимките, не издържал и се разплакал.


„Тя ме прегърна, за да ме усети, разби ме. Ето това са корави хора“, разкрива Слави пред репортерка на екипа на „Репортерите“. Той оказал помощ на детето, но никога не е афиширал този факт.


Стипендии за талантливи деца, основаване не групи в детски градини–благотворителната дейност на Слави е безкрайна. И въпреки това той категорично отказва да я афишира.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
0
Невероятен човек е Слави.!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 3 години
0
Браво г-н Трифонов ,ако е вярно (в което аз вярвам),значи имате голямо сърце....Продължавайте да помагате щом имате желание и възможност! Господ не забравя такива дела !!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
браво
преди 3 години
0
Това е една много достойна постъпка! Не всеки би могъл. Чак да не повярваш, че Славчо ще го направи...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Byrobocop
преди 3 години
0
Няма нищо лошо в това да си осиновиш дете само дето той си имаше а и все още има прекрасната възможност да се ожени и да си има свое та мама Здравка да се порадва и тя на внуче от сина си 
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени