Сензация! Световният дизайнер Стефано Габана благодари на Николета за подбрания стайлинг

https://hotarena.net/az-jenata/senzaciia-svetovniiat-dizainer-stefano-gabana-blagodari-na-nikoleta-za-podbraniia-stailing HotArena.net
Сензация! Световният дизайнер Стефано Габана благодари на Николета за подбрания стайлинг

Сензационна новина достигна до ушите на HotArena.

 

Една от най-стилните ни българки – Николета Лозанова, която е популярна и със страстта си към Италия, получи благодарности от световно известния дизайнер Стефано Габана, за невероятно подбрания стайлинг по случай третия рожден ден на малката Никол Божинова.

 

Дизайнерът от модното дyo Dolce & Gabbana – Стефано Габана, сподели снимка от рождения ден на малката принцеска в социалната мрежа Instagram. По подобие на повечето звезди, и дизайнерът всекидневно обновява колекцията си от снимки в мрежата, но измеждy хилядите вдъхновения, които получава на ден, той сподели и снимка, на която греят Николета и Никол, и двете в тоалет от последната колекция на марката.

 

Рожденият ден мина под мотото на съвременната екранизация на анимацията „Maша и мечока”. Колекция Пролет-Лято 2015 на Dolce & Gabbana, носи името „Ода за Сицилия”, в ревюто те представят своето вдъхновение от испанското изкуство от 1516 до 1713 година.

 

В колекцията присъстват елементи от испанската корида, Тореадор елементите, черно-бельо, запазената марка на дизайнерите, тяхната ръчно бродирана дантела и многобройни точки и червени рози. По всичко личи, че това лято червеното ще е на мода, дали заради това, че биковете са привлечени от цвета или заради популярния в момента нюанс марсала.

 

Знаем само, че нашите момичета изглеждат точно като излезли от ревю на Dolce & Gabbana. И за да ви убедим в това, ви даваме възможността да се насладите и на видеото от ревюто Пролет – Лято 2015 на модните гиганти, пише vipnews.bg.

 

55 Коментара

Име

преди 8 години

"Една от най-стилните ни българки" - Вие вече се майтапите ! От кога е стилно циците да са ти винаги навън?

Коментирай

Merian

преди 8 години

Tova e istinskia profil na Stefano! TAM TOI KACHVA I VIDEA OT JIVOTA SI.BRAVO NIKOLETA AKO V NASHATA DURJAVA PROSTIQ NAROD NE TE OCENQVA,TOVA NA VUN HORATA NE ZLOBEQT

Коментирай

хаха

преди 8 години

"за невероятно подбрания стайлинг" Кое точно му е невероятното на стайлинга? Ако е това, че е взела рокля от колекция и си я е сложила, то да облечеш рокля, не изисква съчетаване, нито вкус, нито умения в стил, нито нищо. Някой вече я е измислил, ти просто си я купуваш, впечатлена от марката, и я обличаш. Точка. А едва ли на някой, включително на дизайнера, ще му се стори невероятно, че някой си е купил роклята му. Всеки ден куп златотърсачки (най вече те носят дрехите им) си купуват техни тоалети.

Коментирай

ао

преди 8 години

Остави циците. Много малко попадения е имала изобщо през годините в стила си. Повечето пъти не й отиват нито цветовете, нито моделите оптически пасват на тялото й, нито нищо. Стилна българка е Галена.

Коментирай

Ahahahahhaha

преди 8 години

Ако чуе за изпълненията й в мола ще му се отще да споделя каквото и да било.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Истинският му профил е. Друг е въпросът, че никъде не ѝ благодари. Защо винаги изопачавате статиите си за Николета? Ние, да не пасем трева?!

Коментирай

хаха

преди 8 години

Айде Дойчеви пак се развилняха. Кака им газ пикае. Тоя Стефано ли е, къв е как може да не забележи модната икона ами тази Николета? Ми че тя жената плете, шие, тъче, преде... Тюх нищо не разбират тия Долче и Габана.

Коментирай

ZLOBA

преди 8 години

TOVA STE BULGARITE ZLOBARI! ! ! ZAVIJDAITE ZARADI TAZI VASHA ZAVIST SHTE SE BEDNI I NQMA DA IMA KAKVO DA QDETE.AZ TI SE KEFIA NIKOLETA,MACHKAI GI TEZI DOLNI HORA

Коментирай

Tania

преди 8 години

Kakvo se chudite,be hora?! Nikoleta e edna ot nai-krasivite jeni tova e suvsem normalno. Dori i samia philipplein e sledi v lichnia mu instagram

Коментирай

exe

преди 8 години

Хубаво ми стана от тази новина. Нека видят по света, че имаме страхотни жени.

Коментирай

Име

преди 8 години

Не знам защо смятате , че когато някой НЕ ХАРЕСВА Николета е завист! Всеки има право на мнение и всеки е прав сам за себе си! Факт е обаче,че повечето хора не я харесват и има за какво...

Коментирай

ьв

преди 8 години

Това е профилът му. Толкова сте злобни, че сте готови да отречете истината и да я обявите за лъжа.

Коментирай

Яяяяя, не знаех! ха ха

преди 8 години

Каква злоба, какви пет лева? Може би за научното и постижение, Оскара или Нобеловата награда? Имате ли представа, колко ролки на ден се купуват на тази марка? И нито е кой знае каква сума, че да не могат мноого жени да си го позволят... Няма да се учудя , ако сама не си е изпратила снимката да се рекламира. Типично в неин стил- Показност и позьорство! Което нищо друго не означава , а избиване на комплекси Какъвто и марков парцал да надене и където и да отиде -ТЯ ще си остане завинаги Николета- мутресата! Това е щамп до гроб!

Коментирай

Мдааа

преди 8 години

Дааааа, още малко и ще ти повярвам. Убеди ме, че това е профилът му! Кооолко такива фалшиви има с видеа и снимки бедна ви е фантазията. И за тези два скъпи парцалки, голям праз, че чак толкова внимание от страна на медиите. Ами пълнят си страниците и си печелят от заблудените , като вас.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Edna ot nai- stilnite ni balgarki vie sigurno se sheguvate ili ste izpusnali kavichkite.Za ciklamenoto izvanzemno ot mola li govorite lele dobre che Martina ne q e snimala,che ako q vidi taka Stefano Gabbana nqma da mu stigne jivota za da prevaznasq modniq i uset i ciklameniq stailing,a inache nahluzvaneto na edna roklq ne e koi znae kakvo,i edvali Gabbana blagodari chrez instagram personalno na vsichkite si klienti i to takiva niko mu izvestni Nikoleti.

Коментирай

O, свещена простота!

преди 8 години

Следи в смисъл? ха ха Купува им парцалките...абонат с отстъпка Явно, не сте виждали хубави жени или критерият ви опира до там

Коментирай

смях

преди 8 години

ха ха ахааааа = нали?

Коментирай

stilnaÉÉÉÉé

преди 8 години

Стилна...цикламена с вечерен грим ахахаха...стилна за пред хората, иначе да и имам селския стил.

Коментирай

Аз

преди 8 години

За първи път пиша коментар, просто се чyдя от къде имате сила да пишете такива коментари, на практика ако погледнем и собствения си живот той , също е доста украсен! Радвайте се Николета е направила страхотен рожден ден на дъщеря си и стайлинга е сyпер.

Коментирай

цве

преди 8 години

Ехеее Николета май върви към световна слава...

Коментирай

goro

преди 8 години

НИКОЛЕТА ЗЪБАТИЯ КОН И ДЪЩЕРЯ И ДЕБЕЛИЯ БИДОН И ДВЕТЕ С ПЕРУКИ ОТ НЯКОЯ МАНГАЛКА ПОДСТРИГАНА И ПРОДАЛА КОСАТА СИ ЗА 20ЛВ. АМА ЧЕ СА ГНУСНИ ЛАЙНАРКИ

Коментирай

ivelina

преди 8 години

xaxa...това звучи крайно несериозно,едва ли има кой да се върже....Николетка пак си пише "възхвалите"сама....сигурно дизайнерът и не подозира,че това гномче съществува :D

Коментирай

do

преди 8 години

:D:D:D Napravo shte se pukna ot smiah :D:D:D

Коментирай

хм

преди 8 години

От сърце ти желая никога да нямаш дете. Такива като теб не заслужават!!! Как може да обиждаш малко детенце бе?! Изрод мръсен гнусен!?!?!?! П.П. Зъбатката е Алисия, обърка ги май май, а Дойчев?

Коментирай

цве

преди 8 години

Кое ти е смешно? Че доста последователи на Габана ще я видят и вероятно последват?

Коментирай

do xм

преди 8 години

И ти не падаш по-долу от goro, дори си доста по-зле. Той обижда дете, но твоето пожелания "никога да нямаш дете" е СУПЕР ЗЛОБНО!

Коментирай

?

преди 8 години

Въпреки, че не харесвам Николета грозно е най-малката дума, която мога да употребя в случая към отношението Ви към детето. Тя няма никаква вина, че е родено от точно тези родители. Същото се отнася и за другия коментар, който освен , че е анти-хуманен, но и абсурден. какви са тези просташки клетви, какво е това чудо! Всичко се връща, като бумеранг върху ви. И на последно място , но не по важност как може да определяте, правите квалификации и уточнявате кой, кой е тук. Имам предвид винаги и това е едно и също просташко изказване, че видиш ли това е някои от родата на Алисия. Глупаво, абсурдно и нелепо твърдение! Елате на себе се! Хората си живеят живота и най-малко се интересуват от вашите писания тук. Не си избивайте комплексите в тъпи и непрофесионално надраскани сайтове, чиято цел е единствено и само да изкарат прехраната си, очерняйки и опетнявайки името на който и да било. Жалки сте!

Коментирай

Aide bqgai

преди 8 години

Ei goro barvi si e*i putk@ta maina ot det te e israla. Nishtojestvo dolno.nikolina e cvete pred takiva marshi kato teb.

Коментирай

Aloooo

преди 8 години

Hotarena nali obidnite komentari kam decata shtqhte da gi triete. Putki zaspali.

Коментирай

Tragichno

преди 8 години

Goro,че няма акъл, няма. Ами тези дето са му харесали коментара, акъл имат ли?!?

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Мернах тия дни, че се готви неква забрана във Францата за модели с мастен индекс под 18. Ама понеже манекените са се слаби, та да не би вече да е минала модата на хомосапиенсите и да се търсат джуджаци.Та в тоа дух, да не би да са почнали да се оглеждат за Перката, щот едва ли има некоя друга, дет да отговаря на тоа размер. Кинта и дваесе с Лубутена. А?

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Па има, я? Глей само кък се е озъбила на заглавната снимка. Тва колко ботокс требва си наблъскал, че да застинеш в такава Хелоуин-гримаса? Мани за менталното, че ...страх напрао! Секи път се питам дали трите ѝ мозъчни клетки играат брейк у междуушния вакуум.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Tai kato v statiite za rojdenniq den nikade ne se spomena,che roklite sa markovi,ta reshi Nikoleta dneska da se pohvali pak,po malko po zaobikolen nachin,che sa s rokli ot novata kolekciq na Dolce i Gabbana.Nali vchera se pooizloji s ciklameno sportnoto obleklo i vecheren grim i za da ne si pomislim,che e izgubila " izkliuchitelniq si uset za moda i stil" dneska rabotnite i pchelichki ot hotarena ni informirat che lichno Stefano Gabbana q e pozdravil za izklichitelniq i stailing.

Коментирай

а ти си лайното на николета

преди 8 години

естетсвено че ще го харесат ти сляпа ли си ма

Коментирай

до хм

преди 8 години

samo ciganka kato nikoleta moje da kulne hahhahahaah mi grozno debelo tlusto govnqno i protivno ti e deteto i ve4e daje si samotna maika pukni sa ot zloba izrod boklu4iv

Коментирай

egati gadnoto debelo grozno dete ima nikoleta

преди 8 години

are begai ma svinio kat e otvratitelno 4aveto ko da go praim da e go e rajdala taq krivozuba mangasarka

Коментирай

lekuvai se

преди 8 години

predstavqm si kolko boi i podigravki si otneslo v u4ili6te,za da stane6 takova leke.basi degradiraloto laince.

Коментирай

pozdravi

преди 8 години

gor4o ebi si putkata maina deto e izsrala takava drisnq kato teb.dano uspee6 da go vidi6 predi zaspalite putki ot hotarena ne go iztriqt.pozdravi

Коментирай

хм

преди 8 години

До тази/този, която/който е казал/а, че съм по-зле от горо - с кое съм по-зле? Човек с подобно отношение към децата заслужава ли според теб, да бъде родител? Да бъдеш родител е чест, а някой, който към което и да е дете се изразява по подобен начин не заслужава тази чест. Не може да обиждаш едно невинно дете, защото се е родило при малоумни родители, то няма вина. До "?" - не клетва, пожелание е, има разлика между двете. Лесно се правят тези определения кой кого е, защото братя Дойчеви са тези, които обиждат детето, не друг. Само не порумявам що за човек трябва да си да го направиш!!! Така че, не ме принизявайте до нивото на тези вакарелски селтаци, аз никога не бих обидила дете, независимо кое е то! Дали на Алисия, Николета, и която и да е друга, децата нямат вина, разберете го това!

Коментирай

а ха ха ха ха ха ха хаааааааа

преди 8 години

а ха ха ха ха ха ха хаааааааа а ха ха ха ха ха ха хаааааааа хи хи хи хиииииииии

Коментирай

Istina

преди 8 години

Ne be hora, deteto ne e grozno, prosto ne e grimirano i vse oshte e nelegalnonda mu se pravqt korekcii, zatova vi se struva groznovato, zlobno i debelo. Izchakaite tochno oshte 15 godini i togava, ako ne e stanalo 200 kila ot qdene shte se pochnat korekciite. Samo dano maikata go plasira dobre na nqkoi sponsor, che inache koi shte plashta. Neka i e jivo i zdravo deteto, ama za primer v toq jivot ne e sluchilo na roditeli. A puk akul ot koi da nasledi, zle e rabotata. To kakvo ostava- nisko, teutlesto i kusokrako, tova e nasledstvoto na gorkoto dete, a da i tupo, tova go e vzelo i ot dvete strani :D

Коментирай

bravo, evala

преди 8 години

Evala za komentara, mnogo dobre go kaza, tochno opredelenie na krivozubka i debelosemka lozanovi

Коментирай

голям вкус, голямо нещо

преди 8 години

Не разбрах от какъв плат са ушити роклите - от басма или от китайска коприна. Малко инфантилни ми изглеждат. Убедена съм, че са конфекция от Илиенци.

Коментирай

оле мале умряла циганката дето ни хвали

преди 8 години

българка ли, българките са умни и интелигентни, а мангалката цъфти от простотия,тъпотия,злоба и завист

Коментирай

miss_v

преди 8 години

Никол е още малка не може да говорите против дете то нищо не ви е направило, а и замислете се хубаво ли ще ви е да говорят така и за вашите деца... тя е още малка и невинна.. ! Колкото до злобните коментари за роклите ще гледате цялата колекция на D&G само на снимка.....вместо да се чудите какъв злобен коментар да напишете замислете какво да направите и промените в живота си за да си позволите такива рокли. И не разбирам като не ви харесва защо коментирате... просто не гледайте.... Но щом гледате значи все пак малко или много се интересувате от Николета..като гледам колко преглеждания имат статиите които са свързани с нея значи доста ви интересува и ви е интересна а защо да храниш нещо към което имаш такъв интерес =)

Коментирай

vij sega pihtio

преди 8 години

Vlizame za da psuvame neq i skapanoto i chave bez bashta sa razbra li nai nakraq za kvo vlizame v statiite za kloshareta sus roklite nazaem deto oblicha po vednuj. Nie imame po golemi vuzmojnosti ot tazi deto i apartament nqma ami prosi podaqnie ot valeri. Ebasi skusaniq galosh

Коментирай

ето ги големия и малкия лайновоз

преди 8 години

яли са лайна цицат като кърлежи татенце валери божинов смръдливи пявици. тая фъфла никол да я пратят на логопед че не може да говори а майка и да я пратят на в амстердам при червените фенери да си вдига червената рокля и да си отваря червената осрана уста

Коментирай

Izrod si

преди 8 години

Pihtiq e na maika ti dartata putka deto e izsrala izrod kato teb.

Коментирай

stela

преди 8 години

Николета си плаща за вся простотия...Тоя човечец не знае дори че диша.Забележете само,че снимката на лайка е направена точно 2-е минути след като е пуснат поста .... Това ми говори само,че тя си е платила и през 2-3 минути е проверявала дали е на лице.Едва ли тая дето се носи като чувал следи точно на Стефано постовете постоянно..Замислете се не трудно да се усети човек.Тя така и лайкове за фен-страницата си купува...

Коментирай

shshsh miss li si travestit li si...

преди 8 години

То да си прост е лесно,ама да си пихтия не е...Кефи ни бе моме,кефи ни да я ковем понеже ни е ясно,че точно тук (нали е началничка) яко чете коментари.Ако не ние кой да и каже що за свинска зурла е.Лопата селска,гайда пълна със с****а.Неука,грозна,трътлеста,дразнеща,лайномет гнил от злоба...Ей за това сме тук...Да и вдигаме самочувствието - без покритие ...

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

mushama

Коментирай

miss_v

преди 8 години

Purvo ne ne sum travestit ne moje da govorish taka pri uslovie che nito si me vijdal nito me poznavash..... Vie taka hulite i Nikoleta nito q poznavash nito nishto i samo q hranite.... Da tq moje da ne e edna ot nai-umnite.. No hilqdi muje q haresvat i i hilqdi jeni i se vuzhishtavat.. Da moje da ima ne osobeno dobro minalo vseki ima gaden period v jivota si s koito ne moje da se pohvali.... Fakt e che e bila na mnogo korici kakto v Bulgariq taka i izvun stranata bila e lice na izvestni modni brandove tova ne e toku taka.. Vseki pritejava sobstvena krasota.... Ne znam muj li si noo ako si tvoqta jena moje samo da si mechtae da e na edna ot tezi korici a ako si jena i govorish taka oshte po zle.... Napravi ne6to za sebe si i za viziqta si vmesto da sedish tuk samo i da obijdash drugite.. Nikoi ne e perfekten tova e fakt... no ne moje da kajesh che Nikoleta e grozna moje da ne e edna ot nai-krasivite no pone ne e pup4esta debela i nepoddurjana..... Kolkoto do Nikol ne mojesh da ubijdash deteto i po tozi na4in edin den i ti 6te imash deca....dnes jiveem v takiva vremena v koito golqm procent ot hora se razvejdat i tova che i tq se e razvedena ne mislq che e povod za takiva zlobni komentari po nein adres i dushterq i zashtoto nikoga ne znaesh kakvo moje da ti podnese jivota...

Коментирай

miss_v

преди 8 години

Mi ima vuzmojnost plashta si ;x plashtai si i ti ;x

Коментирай

miss_v

преди 8 години

Kakvo ti e storilo detenceto che govorish taka ;x

Коментирай

stela

преди 8 години

Не е проблем да си платя....Въпросът е в това,че не желая..Предпочитам да си карам новата кола,да си нося новите дрехи,да си ходя на почивка и снимките (които правя за спомен) да си останат за мен..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.