Сензация в HotArena! Ето къде ще е сватбата на Преслава и Гъмов! (+още снимки от чат между двамата!)

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-v-hotarena-eto-kade-shte-e-svatbata-na-preslava-i-gamov HotArena.net
Сензация в HotArena! Ето къде ще е сватбата на Преслава и Гъмов! (+още снимки от чат между двамата!)
Преслава и Гъмов наистина стягат сватба! Певицата и актьорът упорито пазят връзката си в тайна, но близките им издадоха, че са в трескава подготовка на събитието, научи ексклузивно HotArena.


Читателски сигнал


На редакционната поща получихме писмо, в което близък до Преси издава любопитни подробности за предстоящото събитие. Публикуваме писмото му едно към едно, без редакторска намеса.


\"Сватбата на Станимир Гъмов и Престава ще е пред голяма хижа в гората. Според Radar.bg приятел на Гъмов, собственикът на хижата, ще им я остави за съдбовния ден, а след тръгването на гостите младоженците ще останат да омачкат чаршафите за първата си брачна нощ. Няма точна информация къде се намира хижата, но единственото нещо, което се знае е, че е на около 200 км след Стара Загора, родният град на Станимир. След което се завива наляво през някаква горска пътека.


Малко са поканените на сватбата, предимно членове на двете семейства, бивши съквартиранти от \"ВИП Брадър\" и най-добри приятели. Тържеството ще бъде проведено насред поляната пред хижата. Организацията вече е започнала, а булката е решила какво точно ще бъде тържеството. То ще е обикновено по нейно желание. А по-нататък, когато бебето им се роди, може да празнуват отново там.\"


Очевидно любовта между двамата, която пламна във ВИП Брадър, става все по-силна с всеки изминал ден. От HotArena се сдобихме с поредната порция от снимки на чат между Преслава и Гъмов, които доказват това. 


В съобщенията те си разменят мили думи и обяснения в любов, като тя нежно го пита дали е ял мусака. Преди време отново ви показахме личните съобщения между двамата, като в едно от тях Преси се оплаква на Гъмов от колегата му Калин Врачански, а той я съветва да стои по-далеч от него

12 Коментара

хахахаха

преди 7 години

Нещо не ви бива много в тези неща. Това не е профила на Преслава и се вижда по броя на приятели и активността в самия профил! Следващия път изманипулирайте по-добре нещата, че се излагате!

Коментирай

drenka

преди 7 години

ха ха ха само че нито преслава нито гъмов занят за тази сватба , явно хотарена ще прави сватба без булка и младоженек защото те не знаят че ще се женят

Коментирай

Мария

преди 7 години

АКО ГЪМОВ И ПОКАЖЕ ОБАЧЕ ,ЧЕ ИМА ПОНЕ 5-6 МИЛИОНА.....КАТО ЗА СТРЪВ НА ТАЗИ АКУЛА.

Коментирай

Kris

преди 7 години

Xaxaxa Preslava vinagi pishe na bulgarski a I plius tova neznae da gotvi xaxaxa da ne govorime che tova si e falshiv chat vseki znae koi e istinskia profil na Preslava

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Пак платените фенове на Преслава креслата със лъжливи статии се опитват да пречакат Калин Врачански и то малко преди финалът на като две капки вода.Но нищо хубаво не може да се очаква от Преса кресливата кобра а само долни гнусни и подмолни номера .

Коментирай

Тия пък с тия чатове

преди 7 години

Тия пък Хотарена големи детективи станали тоя чат, ония чат абе вие наред ли сте бе?! Колко му е да скалъпиш фалшив профил и да кажеш ето хванахме гииииии муахаха. То кой ли ви взима на сериозно, лаф да пада време да минава ;).

Коментирай

Много тъжно

преди 7 години

И как са се усетили да закрият посредата срещу "Приятели" броя, за да не е очеизвадна лъжата, а как не са се усетили от ляво в информацията да го направят също. И горе дясно с "Намерете приятели", което се показва само на нови профили, не са направили нищо. :D :D :D :D :D Абее, хора, не мисля, че е много трудно да се измисли някаква АДЕКВАТНА лъжа и да се направи АДЕКВАТНО доказателство към нея. Поне това Ви моля, като ще се занимавате с глупости, не го правете аматьорски +и, че ако го направите майсторски хората ще вярват, ще се филмират, ще изчистите или разрушите нечий имидж, не знам, мисля, че така можете доста по-стабилно да печелите. Ама не, имам чувството, че тук всичко ни е супер ниско, ние сме супер ниска топка, една жълта преса не може да измисля нормални ентъртеймънт лъжи пък какво говорим да прави някакви окромни разкрития и скандали. Ей така - пишете си супер плиткоумната лъжа, напишете Преслава, Алисия, Слави, Бойко Борисов, Николета, Валети и хайде - 3000-4000 посещение, 30-40 коментара - страхотно. А можеха да са поне хиляди... И как са се усетили да закрият посредата срещу "Приятели" броя, за да не е очеизвадна лъжата, а как не са се усетили от ляво в информацията да го направят също. И горе дясно с "Намерете приятели", което се показва само на нови профили, не са направили нищо. :D :D :D :D :D Абее, хора, не мисля, че е много трудно да се измисли някаква АДЕКВАТНА лъжа и да се направи АДЕКВАТНО доказателство към нея. Поне това Ви моля, като ще се занимавате с глупости, не го правете аматьорски +и, че ако го направите майсторски хората ще вярват, ще се филмират, ще изчистите или разрушите нечий имидж, не знам, мисля, че така можете доста по-стабилно да печелите. Ама не, имам чувството, че тук всичко ни е супер ниско, ние сме супер ниска топка, една жълта преса не може да измисля нормални ентъртеймънт лъжи пък какво говорим да прави някакви окромни разкрития и скандали. Ей така - пишете си супер плиткоумната лъжа, напишете Преслава, Алисия, Слави, Бойко Борисов, Николета, Валети и хайде - 3000-4000 посещение, 30-40 коментара - страхотно. А можеха да са поне хиляди...

Коментирай

Много тъжно

преди 7 години

Ей така - пишете си супер плиткоумната лъжа, напишете Преслава, Алисия, Слави, Бойко Борисов, Николета, Валеpи и хайде - 3000-4000 посещения, 30-40 коментара - страхотно. А можеха да са ПОНЕ хиляди... Ама то защо да гледаш "толкова нависоко", тук в дупката гледай колко ни е страхотно... А да не говорим да си седнете на задника и да се заемете с нещо прекрасно, нещо смислено, да ви е готино, да си живеете живота вместо да живеете в чуждия или ако не става да го съчинявате/режисирате.

Коментирай

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 7 години

По-нескопосано писание не съм чел. Темата за певачката и кукловода е толкова преживяна и претоплена манджа, че само доказвате колко некадърни журналисти сте.

Коментирай

Марина

преди 7 години

Даже и журналисти да се нарекат е много обидно за истинските такива.

Коментирай

:D :D :D :D :D

преди 7 години

Защо се напрягаш и занимаваш с глупости?

Коментирай

Спрете се с тез имена, бе, по-комфортно е да си анонимен

преди 7 години

E, няма що, много й е на гъза.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.