Сензация в HotArena! Преслава се омъжва навръх рождения си ден 26 юни! Вижте кой е избраника + много снимки

https://hotarena.net/pod-pricel/senzaciia-v-hotarena-preslava-se-omajva-navrah-rojdeniia-si-den-26-iuni-vijte-koi-e-izbranika-mnogo-snimki HotArena.net
Сензация в HotArena! Преслава се омъжва навръх рождения си ден 26 юни! Вижте кой е избраника + много снимки
Читателски сигнал


В редакционната поща на HotArena получихме интересно писмо от наш читател, който твърди, че любовта между фолк певицата Преслава и актьора Станимир Гъмов гори с пълна сила. Според сигнала, двамата ще се оженят тайно на рождения ден на Преслава.

Ето какво пише в писмото: 

\"От много време никой не е писал за Гъмов и Преслава и всички си мислят, че историята там е приключила. Да, ама не! Нямате си представа какви ги вършат тези двамата зад гърба на хората. Освен, че не са спрели да се виждат след ВИП Брадър, двамата непрекъснато се прибират заедно или в апартамента на певицата или в апартамента на актьора.

Страстта между тях е толкова силна, че на няколко пъти щяха да се награбят в столичен клуб. Да, Гъмов ходи да гледа Преслава на участията и, а тя ходи в театъра. Понякога се заключват в тоалетните и не излизат дълго време, най-вероятно се целуват. Че са заедно е ясно, но не знаете още нещо.

Гъмео предложил брак на своята Пресиета, а тя без да се замисли приела. Ще се женят на рождения и ден (26 юни), тайно от медии и фенове. Решили са да изчакат, за да не се усъмнят в тях, а и като подарък за Преси.

Двамата продължават да си говорят с нежни имена: Гъмче, Гъме, Гъм, Гъмич, Гъмео, Маймун, Бебе, Любов, Идиот, Мило, Тъпанар, Преси, Преско, Маймун, Бебе, Любов, Мило, Красавице, Сладкиш. Луди са един по друг, но го крият.

8 Коментара

ексклузивно! Нечувано!!!

преди 8 години

много снимки- от vipbrother hahahha. Явно няма новини, никоя бръмчалка не е ходила някъде и не е публикувала снимки в социалните мрежи и да публикувате новини за нея...

Коментирай

kris

преди 8 години

xaxaxa ne samo che ne e s nego ami tq izobshto ne go priema kato muj

Коментирай

kapa

преди 8 години

Pregraknala svraka.BANALNA I LIGAVA !!!

Коментирай

hhhhh

преди 8 години

hahhaa, prostata Nikoleta ne se sprq znachi.... ela na sebe si, be momiche .... mai nikoga nqma da si prostish fakta, che Preslava e prepochitana milion puti poveche ot teb... egoto e naraneno, boli, nali/ ;)

Коментирай

ДАНИ

преди 8 години

Е стига с тази вреслава,грозотия,Гъмича щял да се жени за тази брантия...

Коментирай

Надя

преди 8 години

Хахаха. Много снимки и нито една актуална. Ама колко сте смешни само.

Коментирай

Надя

преди 8 години

Е как бе, Николета има лайк от Габана. Това е новината на деня, та даже и на седмицата. Горкитеееее.......................

Коментирай

НЕНОРМАЛНИЦИ

преди 8 години

Ауууууу, наскоро ожениха Алисия, сега Преслава хахааххахахахахахахахахахаха. Само ваЩъ любимка НикитУ Лозанова никой не я иска, горката стара мома, всички ги изпоженихте, с гаджета, по екскурзии само вашта Убавица нъц...що така бе мила, само теб ли те подмятат. Бя сватби тази година а Хотарена хахаха.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.