Сензация! Вестник „Всеки ден“: Роналдо приключи любовната си афера с Николета! Водещата искала да му роди дете!

https://hotarena.net/pod-pricel/senzaciia-vestnik-vseki-den-ronaldo-prikliuchi-liubovnata-si-afera-s-nikoleta-vodeshtata-iskala-da-mu-rodi-dete HotArena.net
Сензация! Вестник „Всеки ден“: Роналдо приключи любовната си афера с Николета! Водещата искала да му роди дете!
Най-шумната интимна афера между нашенка и световен спортист - тази на Николета Лозанова и Кристиано Роналдо, достигна до своя край, научи HotArena.


Инициативата за прекратяване на бурния романс, който се появи на страниците на всички световни медии, е на самия футболист. Той е поискал Николета да спре да го търси и да прекратят всички контакти помежду си.


В края на миналата година гръмна сензационната новина, че водещата на \"Папараци\" е успяла да омае еидн от най-желаните мъже на света. Николета и Кристиано се запознали в испанския хотел „Риц“ през ноември 2015-а, където Роналдо бил отседнал, а по случайност в него попаднала и плеймейтката с фризьора си Венелин Кондаков.


Така дългогодишните опити на Лозанова да стане близка със суперзвездата на световния футбол се увенчали с успехи. Благодарение на нейната настоятелност, двамата си стиснали ръцете, а след това не било трудно да стигнат и до леглото.


Николета не очаквала, че от срещите им ще излезе нещо повече от еднократен секс, но очевидно Роналдо си е паднал по нея и двамата започнаха да се виждат все по-често. Така в рамките на няколко месеца Кристиано лично й изпращаше самолетни билети по линията София – Мадрид, за да има възможност да й се полюбува.


Сега обаче футболистът явно се е наиграл с Лозанова и типично по мъжки е спрял да й вдига телефона без да й даде обяснение за поведението си. Накрая все пак й заявил, че не иска да има повече вземане-даване с Лозанова, обявил й, че трябва да спре да го търси, тъй като бил фокусиран върху други цели. 


Първоначално Николета си помислила, че това е моментно явление и скоро пак ще я пожелае. Оказало се обаче, че Роналдо изведнъж станал толкова недостъпен, за колкото го мислела, преди да успее да го съблазни.


Португалецът не отговарял нито на повикванията й по телефона, нито на съобщенията, с които тя го заливала в социалните мрежи. Лозанова се убедила, че между тях е свършено, след като разбрала, че Кристиано ще става баща за втори път. Носителят на „Златната топка“ отново ще се възползва от услугите на сурогатна майка, както с първото си дете, и вече е съвсем близо до финализиране на процедурата, пише \"Всеки ден\".


Щом научила за намеренията на Роналдо, Николета споделила пред приятелки, че няма нищо против тя, а не сурогатна майка, да роди дете на футболиста. Водещата се чудела защото Кристиано не е предпочел нея за родител. Явно наистина звездата на \"Реал\" Мадрид е с обратна ориентация, а връзките си с красиви жени ползва за параван.


„Това е най-големият креватен трофей на Николета и въпреки всичко тя не спира да се гордее с него“, разказват хора от обкръжението на Лозанова.

37 Коментара

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХААААААА

преди 7 години

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХА Трябва да някой да е уникално тъп, за да повярва на измишльотините на тая. Никлозетке, на какъв език говорихте, миличка ххахахаха. Добре се посмях като начало на деня, благодаря, че има подобни клоуни

Коментирай

----

преди 7 години

Смях се с глас няколко минути.... неееее..... това вече мина всички граници на нормалността..... психиатрите, къде сте??? тая е за карлуково.... няма ли кой да я въдвори с усмирителна риза...

Коментирай

Леле, че глупост... Плача! :-)))

преди 7 години

Този оръфляк е бил с Роналдо толкова, колкото е преспала и с Юрий Гагарин. Може, но насън. А като се събуди, знае - краката й миришат. Хахахаха, все комплекси сме виждали, но толкова страшни не... :-)))))))))

Коментирай

СЕНЗАЦИЯ

преди 7 години

Виктория и Дейвид Бекъм се развеждат заради Николета Лозанова. Дейвид бил луд по прелестната, незаменимата, единствената в света. Щом я зърнал в клипа на Ейкън не могъл да си намери място докато не разбере коя и откъде е. Николета го омагьосала с чара, но и с това, че е изключително интелигентна жена. За непознатите ще отбележим, че ТЯ владее 5 езика. Ейкън и Филип Плейн и Роналдо не могат да се поберат в кожите си, затова, че са изгубили такова богатство. Говори се, че Джей Зи също имал мераци към Ни Ло-то и само чакал удобен момент.

Коментирай

Ехххх мечти

преди 7 години

Тая явно си е била в ролята на проститутка но се е взела много на сериозно и човекът просто е взел мерки да се отърве по бързо. И извинете но, скоро може би месец имаше интервю с турска красавица модел, която каза че си пише с него и то по негово настояване, даже имаше и видео под старията само че самата тя не искала . Така че една от многото че се взела и насериозно хахаха.

Коментирай

ха ха ха ха хо хо хо

преди 7 години

Абе нещастници от Хот лайнена нале не сте толково прости да си мислите ,че някой ще ви се върже на лъжите.Роналдо отдавна не си пада по жени ,а предпочита мъжките компании.Така че за Николета вие ли ги изсрахте тези измислици или какго винаги тя се изсира на главата на някой за да си прави с него пиар.Прочетете за Роналдо и ще разберете ,че това е второто му дете от сурогатна майка.Демек простотии от типа за ваща мангалка са долни измислици с цел пиар!Бахти тъпите неграмотни жълтури!

Коментирай

klozeta

преди 7 години

хихихи

Коментирай

Да ви пикая в мозъците

преди 7 години

ЛЪЖЛИВИ БОКЛУЦИ

Коментирай

klozeta

преди 7 години

И на какъв език си говорехте по телефона ма ,клозето?Ти на български сричаш като имаш дума с три срички ....

Коментирай

pppp

преди 7 години

Николето, ти си некaчествен мaтериaл, зa къде се пънеш дa рaждaш дете нa Ронaлдо.Децaтa унaследявaт гените нa родителите си, a едно дете кaкво ще нaследи от теб? Гените ти определено сa доминaнтни, кaто се имa впредвид, че дъщеряти е пълно твое копие, дaно поне другите нещa, който сa по вaжни дa ги е нaследилa от бaщa си.И той е глуповaтичък, но поне е добър човек, не е злобен и отмъстителен, кaто теб.

Коментирай

Ужас, срам

преди 7 години

Егати срама, да обикаляш ИЗ хотелите по света само и само да зърнеш някой. Някой да ти го надене един път и ти да си помислиш че имате любовна афер хахаха. Искала да му роди детето ааахаха Хотарена моля ви, бъдете по сериозни хихи да му родила детето. Тази жена определено е за психиатър, някой който все пак му пука за нея да вземе да се погрижи за психичното и здраве, че при нея нещата е повече от явно че излизат извън контрол. Горкия Роналдо в какво се забърка хииихихи.

Коментирай

ана

преди 7 години

Роналдо на мен винаги ми е бил грозен.Иначе е добър футболист,а парите му са магнит за такива като"нашата убавица".Колко ли биха искали да му родят дете заради единия чек?Нищо не се знае за първата майка на сина му-сигурно избира здрави ,скромни,не парадиращи жени.А,Николета няма шанс да се хване с някой от топ имената просто защото репутацията й е ужасяваща и никой няма да я прикачи към себе си освен за веднъж-дваж.A,нали имаше българка,която се запознала с него в асансьора.И селфи имаше.....

Коментирай

Силвия

преди 7 години

Добре,че Валери се откачи от тоя гном!!!До къде стигна в съчиненията си...

Коментирай

тая не е наред с главата честно

преди 7 години

Честно, ама не мога да разбере, защо изобщо и се обръща внимание на тази изкукуригала жена. Не знам дали е верно че му е била поръчвана, но и дори и да е така вместо да пази дискретност то сега умира от злоба че човекът се е отдръпнал и хайдеееееее бил гей и затова, ами не просто не ставаш, това е. Колко ли са били с него на повикване както явно тя е била, ако всички започнат да се хвалят не ми се мисли. Богатите и известните са свикнали с този начин на живот с тая, оня парцалеса ей така за удоволствие, една умна жена го осъзнава примерно, ама то нали избрано и се взело чак на сериозно.

Коментирай

леле-мале

преди 7 години

Тая по дебилност, простотия и излагация се конкурира вече само с Атанаска от къде беше... А, и по "красота"! Само дето Атанаска не е научила още как се ползва фотошоп. Няма такъв смЕх!...

Коментирай

wc

преди 7 години

Дайте на една тъпа селска ку.ва малко известност и и гледайте сеира...

Коментирай

Жужи

преди 7 години

Хахаха чета и плача .........няма такъв смях.Лозановааааа радвай се, че все още те поръчват.Мандатът ти на футболна съпруга изтече,помниш ли този израз??Всяко зло се връща двойно,виждам, че при теб вече е започнало....

Коментирай

Babietka

преди 7 години

Мандадът и изтече, защото тя така пожела. Можеше да бъде кротка съпруга до печката с парцала, изцяло на издръжката на чехльото, но реши, че не е жена за един мъж. А някои така и не станаха футболни съпруги все пак :)

Коментирай

ot USA

преди 7 години

Ani, znae se za maikata: Ronaldo kato doide tuk v USA prez 2011, zapochna da izliza po diskoteki i restoranti s kim Kardashian, Paris Hilton i drugite tukashni bramchalki. presata tochn otgava gramna, che maikata e mlada servitiorka ot Florida- na 20 godini. Ne e izvestna. I ne e surogatka. Za da i zapushi ustata, Ronaldo kihna goliama suma, "kupi" deteto, a na neia i zapushi ustata i do kolkoto si psomniam, i plashta obrazovanieto v dosta skap college v zamina na tova da niama nikakvi ptetentsii kam momcheto i da si malchi. Ne znam ot kade tragnaha tezi sluhove za surogatka. no tuk v USA pone presata taka pisa. Niama surogatka, a one-night stand.

Коментирай

:)

преди 7 години

Kondakov go izmisli, Toi e lubovnika na Ronlado, a Niksana e paravan samo:)))

Коментирай

*********

преди 7 години

Не ви ли е срам да пишете подобни простотии?Интересно ми е на какъв език разговарят.Съмнявам се Роналдо да знае български.Съмнявам се също и,че след Ирина и куп други красавици Кристиано ще тръгне с тоя караконджул.Това същество на снимките изглежда донякъде прилично като оставим всичката пошлост на страна,обаче на живо е ужасяваща с тази голяма глава,къси крачета абе изобщо не прилича на нищо. Дано все пак се намери някой да й помогне като я вкара в лудница.

Коментирай

tttt

преди 7 години

Аз честно да ви кажа имам чувството, че тия дето и пишат измислиците се гаврят яко с нея и я правят за смях, а тя нали е тъпа не се усеща и си мисли, че и правят страшната реклама където изглежда много вървежна.Както казаха много хора- тези не могат да си говорят, защото Лозанова не знае чужд език- че чак смс-и писала, откъде от google преводача ли.После имала връзка с него, ама тя ходила на повикване до Мадрид, а Ронално и плащал билетите.Точно умрял Роналдо за нея, при условие че е бил с жени като Ирина Шейк.А това че обикаля по хотелите да издебне някой известен, още повече показва колко е на дъното.И че фризьора и се снимл с Роналдо като фен говорело, че имали връзка с Николета.И тя сигурно се е снимала с него, ама ако покаже снимката, ще се види как няма нищо между тях.

Коментирай

Пореден виц

преди 7 години

Тази жена не спира да се излага.

Коментирай

Hili

преди 7 години

А, бе, не знам какво и що за Николета, ама тоя Роналдо, добре, че има пари, щот иначееееее..... Я си представете, че го срещнете по улицата, д'ъл шъ му убърнити внимание, ааа?.... Ейййй, мръсен, народ! Готови сте да оближете г.за на всеки "убавец" щот имал мангизи..... Мръсен Ганьовски болкук!

Коментирай

Hili

преди 7 години

Това по-долу се отнася за коментаторите, а не за Николета. Какво толкова му се възхищавате на този... ?! И сопола си не бих хвърлила/а на него. Един ритнитопковец, който не дава нищо смислено с работата си. Празноглавият народ крещи по мачовете и тъпее. Каква е ползата от това.

Коментирай

хм...

преди 7 години

Вариант 1: николета е изпаднала съвсем и го е закъсала яко с кинтите, спряла да плаща на пиарката си и оная започва да си прави тотална гавра, като пуска такива "новини". Вариант 2: на хората на Роналдо им е писнало от лъжите и простотиите на николета и са я навряли където и е място /както адвокатите на Гришо/ и тая е решила да излезе рязко от ситуацията. Вариант 3: николета тотален, безвъвъзвратно оформен, абсурден и безнадежден О-Л-И-Г-О-Ф-Р-Е-Н.

Коментирай

eredina lozanova

преди 7 години

ABE MURSHI ZLOBNI OSTAVETI DUSHTERQ MI BA MIRA, STIGA I ZAVIJDAHTI NA LUKSA. TQ SIGA HODI S POLITIK BOGATASH NE VIJDATI LI CHI DJIPA I E VSE U GOLEMIQ MU PALAT. TQ TAM POCHTI JIVEI VECHI KAKVOZ I IDETI PETITI SA CHUDQ HA AMA HA, CHIRUZI ZAVISTLIVI :)

Коментирай

Крис

преди 7 години

За пореден път Николетка доказва че е била с Кристиано само във фантазиите си. След като тотално е отблъсната,идва отмъщението -той е гей. А сега да те просветна: ако наистина някога си била с него трябва много добре да знаеш, че тази мъжка компания са двамата му най добри приятели от детските години (единият щастливо женен с детенце,а другият със сериозна приятелка)които за Крис са като свои братя. Мислиш ли че ако беше гей,така спокойно щеше да се показва с мъжка компания,ха,ха. Малкият Кристиано не е от никаква сурогатна майка ,а обикновенно момиче,сервитьорка,която забременява след прекарана нощт с Кристиано,задържа бебето и в последствие му го продава . На презентацията на парфюма на Кристиано на летището в Мадрид един негов почитател го попита за Николета Лозанова и изражението на лицето му показа на всички какво мисли за нея. Мисля че има видео качено в YouTube. Жалка си Николета....

Коментирай

.

преди 7 години

Защо не написахте как тази психарка пак се сравнява с Господ и Възкресението.

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

taz pomiarka sawsem otka4i....koi se interesywa ot twa kasokrako...grozno poni....

Коментирай

Симона

преди 7 години

ГОЛЯМА ПАРОДИЯ

Коментирай

567

преди 7 години

Ei bokluci mirizlivi stiga s tezi plateni statii smeshnici

Коментирай

:D

преди 7 години

Best comment!

Коментирай

Крайно време е

преди 7 години

Крайно време е колегите с белите престилки да се погрижат за изперкала тази циганка.

Коментирай

eredina lozanova caricata na bakaliqta v karadjovo

преди 7 години

Reja КАШКАВАЛЧИ И СИРЕНЦИ И МИСО ЗА СЪСЕЛЯНИТЕ СИ, БАШТАТА НА НИКИТУ Е ПРИ ЛЮБОВНИЦАТА СИ ВЕСКА И АЗ СЪМ САМА КАТ ИЗВИЕСТНАТА МИ ДЪЩЕРЯ НИКИТУ АМА И ТЯ МАЙ НА МОЙТЕ ГОДИНИ ЩЕ РЕЖИ СИРЕНЦИ НА СЕЛО САМ САМИНКА. ЧИ ЩО НЕ НИ ИСКАТ ТИЕЗ МЪЖИЕ БИЕ ЕЕЕЕИ КВИ СМЕ ПУХКАВИ А ТЕ ВСЕ ПРИ ЧУЖДИ ОДЯТ

Коментирай

Леле майко

преди 7 години

Хахаха, това на какъв език е написано? Вярвам ти, че си и майка, защото само един толкова неграмотен човек, може да създаде нещо толкова жалко. За какво трябва да и се завижда: а) Празната глава; б) Липсата на морални ценности; в) Липсата на образование и невъзможността да се изразява нормално (добре, че са голите и снимки, че някой да се загледа в силикона и, че иначе е минала и заминала); Мога да изброявам и още, но не ми се занимава. Срамно е, че такива като нея се превръщат в идеал за подръжание на доста подрастващи като нея. Жалко е, че от такива подобия на жени се носи слава на българските жени на леснодостъпни и меркантилни. Държавата на Николетките :(

Коментирай

Симона

преди 7 години

А ЗА НЕСКОПОСАНИЯ ФОТОШОП НА ВАШТА КЛОЗЕТА НЕЩО ?! А??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.