Сензационна изповед на Бони: Бях ОМАГЬОСАНА!

3136
26 Септември 2012, 14:29


„Никога не съм вярвала в магии! Но и до ден-днешен не мога да си обясня състоянието, в което бях изпаднала тогава. Не бях аз, бях друг човек.” Това е само част от сензационната изповед на Бони, за която научи HotArena.net.

 

Изпълнителката на „Полудявам ли” е преживяла много, дала е много и са й взели много. Била е и жертва на черна магия, разкри самата тя пред „Галерия”.

 

Побоища и изневери

 

HotArena.net наскоро ви разказа за бурните връзки на ромската изпълнителка. Не един и двама мъже в живота й са я малтретирали. Сякаш е прокълната всичките й любови да я бият. И най-вероятно е така.

 

Всичко започва от първата любов на Бони – колегата й Емил. „Забраняваше ми да излизам, без позволение. Само до тоалетна имах право да ходя, без да го питам”, спомня си певицата.

 

Въпреки побоищата и въпреки че родителите й са били против да има отношения с българин, Бони продължава да обича Емил. Двамата работят заедно в оркестър Кристали, докато един ден певицата не го сварва на калъп.

 

Оказва се, че болезнената му ревност е била породена от собствените му забежки.

 

От трън, та на глог

 

След като успява да се отърве от Емил, друга нейна любов започва да я съсипва. Бони не желае да споменава името му, но признава, че връзката с него променя живота й. „Държеше ме затворена, забрани ми да се срещам с приятели, семейство, забрани ми да пея”, спомня си певицата. През цялото време тя осъзнавала, че това не е редно, но не можела да си тръгне.

 

„Имах чувството, че съм омагьосана. Никой не можеше да ме познае. Постоянно бях в депресивни състояния. Много сериозно беше положението. Никога не съм се сблъсквала с магии, но тогава имах чувството, че се сблъсквам с тях”, призна Бони.

 

Единствено приятелите й успели да я измъкнат от дупката.

 

Мечешка услуга

 

Отношенията й с Мечи, откогото има дете, не са били базирани на побоища, но семейното му положение определено е било пречка.

 

„Никога не съм искала от него да напуска семейството си. А един ден майка му се обади и ми каза: Не ме знаеш коя съм. Със снаха ми ще ти направим живота черен с магии от видинския регион”, спомня си Бони заплахите.

 

Днес с него вече са разделени, но Бони не знае дали майката на Мечи не е изпълнила заканите си.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени