Сензационно! Галена: Преслава прелъсти мъжа ми!

https://hotarena.net/pod-pricel/senzacionno-galena-preslava-prelasti-maja-mi HotArena.net
Сензационно! Галена: Преслава прелъсти мъжа ми!
Галена и Преслава са сложили край на приятелството си заради вафления бос Галин, научи сензационно HotArena. 


Оказа се, че Преслава е правила опити да мине през леглото на мъжа на Галена. Именно вафления производител е ябълката на раздора, която сложи категоричния край в привидно близкото приятелство между Преслава и Галена, които от няколко месеца са в открита война, предават от Уикенд.

 
Че отношенията между двете най-оборотни певици преживяват криза стана ясно още миналия декември, когато на годишния концерт на телевизия „Планета” те не изпълниха прясното си хитово парче „Живей”. Свикнали да парадират с близостта си, тогава брюнетките дори не се поздравиха зад кулисите, а въпреки настояванията от страна на продуцента им двете така и не изпяха дуетната си песен.


Пред медиите обаче официален край на приятелството им сложи Галена, която бойкотира годишните награди на фирма „Пайнер” през февруари и единствено уведоми феновете си в социалната мрежа с краткото, точно и ясно „Здрава съм”, с което даде да се разбере, че друга е причината за отсъствието й от ведомственото раздаване на статуетки.


Зад сръднята на двете певици обаче стои основателна причина, която напълно дава правото на Галена да обърне гръб на някогашната си приятелка, коментират запознати. От свои близки смядовската певица узнала, че на пияна глава Преслава се опитала да прелъсти мъжа й с женски номера.


Случката се разиграла в стопанисвания от него ресторант „Калояновата крепост” във Велико Търново миналото лято. Почерпената добричлийка, която през последната година мина през сюрия легла, се натискала на Галин, като за щастие ангелите му не поддали и той останал верен на жена си.


Очевидно на този етап няма сила, която да събере двете певици, дори на една сцена. През изминалата седмица продуцентите им от „Пайнер” дори сътвориха чутовен гаф, обявявайки, че и двете звезди ще присъстват на откриването на новата чалготека „Планета” в Стара Загора. Дори тлъстият хонорар, който предложили на Галена не я склонил да пее рамо до рамо с жената, направила опит да й сложи рога. 

10 Коментара

hjk

преди 7 години

kurvenski bakii

Коментирай

незнам

преди 7 години

колкото са опаткали, ние толкова не познаваме..... курвета

Коментирай

Преслава заслужава напълно съдбата си!

преди 7 години

Тъпата злобарка Преслава така и не можа да преглътне фактът, че Галена си намери мъж, който я обича!! Не се спря, мръсна циганка дрогирана! Защо ли не си намира мъж?? Кой би търпял тази пародия на жена, гнусна и долна интригантка, за която приятелството не означава нищо!

Коментирай

Rayna

преди 7 години

Първо Коко на Емилия, после Фикрет на навата и колежка Джулия май се казваше, сега Галин на Галена, Божинката на Клозета, преди години доста се говореше с афера с Константин ,койта е женен..Доста техни интимни снимки от сорта на целуване на гърдите, разкрачване излязоха.. Памня и в Брадъра бившата и дружка Светлана каза нещо за това, че са се скарали заради нещо подобно..Тази се завоюва място за канкуренция на Клозета :D През другото време Бирми, Мирми, Петковци, оная варненска мутра дета ги снимаха да се натискат в дискотека ,Гъмов, сега гледам с малката перуга си излизат и т.н. Брей! Какво се случва с тази жена не знам, дали от наркотиците, дали от нещо друго, обаче стигна дъното... Жал ми става за нея! След време ката се осъзнае никой нямя да я иска. То сумати колежки и приятелки пропищяха от нея..Ама всеки сам си кове съдбата!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

На снимката как личи колко е класна едната и с вроден вкус,и колко евтинее другата с всичките си пари,които заработва!!!!

Коментирай

vazmutena

преди 7 години

Dostatachno e samo da si naviete na prasta da sasipite niakoi i go pravite . Po-spokoini li ste? Po-golemi li se chuvstvate ,kato razprostraniavate neverna informazia? A,sluchaino da ste si vtalpili,che ste jurnalisti ot klasa??? Jalko,che imame takava gildia kato VAS-naprimer.

Коментирай

баси

преди 7 години

баси курвите и двете

Коментирай

баси

преди 7 години

да държат здрао микрофоня и вафлата и митьо пайнеря, че иначе ще са още по-долни курви

Коментирай

Eva

преди 7 години

Preslava s vseki izminal den mi stava vse po protivna bahti parcala

Коментирай

h0

преди 7 години

prostitutki

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.