Сензационно! Свидетел разкри: Камелия и Цветин го направиха в кино (Цялата случка с подробности само за възрастни)

https://hotarena.net/laifstail/senzacionno-svidetel-razkri-kameliia-i-cvetin-go-napraviha-v-kino HotArena.net
Сензационно! Свидетел разкри: Камелия и Цветин го направиха в кино (Цялата случка с подробности само за възрастни)

На скандални сцени са станали свидетели неколцина киномани в киното на столичен мол. Без никакви скрупули пред част от зрителите, отишли да гледат нов екшън, поп фолк дивата Камелия, споделила и не едно и две футболни легла,  се отдала тялом на дългогодишния си приятел Цветин, научи HotArena.

Случката се разиграла преди няколко месеца, като заради приглушената светлина и от неудобство неколцината зрители в залата не са успели да заснемат сексуалния акт на двойката.


Оказва се обаче, че подобен род публични изцепки не са прецедент за скандалната певица. Точно обратното – на родената в Чипровци блондинка й било навик да се клати из киносалоните.

Леко успокоение е тази подробност, че за щастие Цветин налитал на Камелия не по време на пикови прожекции, а в предварително изчислени часове, в които залите били най-слабо посещаеми, пише \"Телеграф\".


Камелия
е известна със скандалния си и провокативен нрав. Това важи с пълна сила и в интимния й свят, който понякога не остава скрит от останалите хора. И на нея, и на Цветин един от фетишите бил да си бъркат по цепките, когато филмът им се стори скучен.

8 Коментара

Getsbi

преди 8 години

Ex,daite snimki,video taka ne vqrvame ;)))) da vidim kaka Kami kak se virxi.Jestoka e mnogo sexy macka 40+

Коментирай

Ева

преди 8 години

НЕ И ОТИВА НА ГОДИНИТЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МАЛКО МОМИЧЕ.ВЕЧЕ ДОСТА И ЛИЧИ,Че Е ОСТАРЯЛА.

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Taka e,ne e parva mladost no e sexy kaka;) ti na kolko godini si Evi4ka

Коментирай

острието

преди 8 години

Добре де, няма снимки, няма нищо, но пък така е описано от разказвача, все едно е истинско. :))))) Не вървят другите статии, за Николета и Преслава, нали? Затова пак кака ви Камс! Нормално, Камеиля винаги е била по-голяма и интересна звезда от тези натегачки, за които трябва да се пише днес. Спокойно, когато има нещо да каже, Камелия ще го направи така, че всички да разберат. И няма да се крие от никой, нито да прави секс в киносалони. Има си къща на 3 етажа, кревати за секс се намират достатъчно в нея, за да използва услугите на киносалони, за пректикуване на секс с Цветин.

Коментирай

...-

преди 8 години

......-написа Getsbi, - пъпчивия тийнейджър, изтрещял и измъчен от сексуален глад и болка в дясната длан.....

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Ne go vzimai na seriozno tyk e sait klukarski a ne da se pravim na interesni ;) Badi zdrav i sam na 34 s straxotna vrazka taka 4e i drugoto otpada:) a kolko sam izma4en ostavqm na fantaziite ti,i se nadqvam avansa ti da ne zakasnqva 4e e sramota.Aide s zdrave...ne me misli men moita e ope4ena

Коментирай

seirdzia

преди 8 години

Svaliash Evi4ka, mechtaesh si za seksi-kakata Kami- lichi si kolko ti e opechena rabotata! Zgorial si iako-o-o-o!

Коментирай

seirdzia do Getsbi

преди 8 години

ZAGORIAL

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.