Сензация! Елена Петрова с аборт от Калин Врачански?

2980
21 Октомври 2014, 12:00


Сензационно разкритие достигна до ушите на HotArena.net.

 

Елена Петрова е правила аборт от Калин Врачански!

 

Слуховете за връзката им по време на сериала „Стъклен дом“ се оказаха не само истина, но и с последствия.

 

Елена Петрова и Калин били любовници и къдрокосата актриса била буквално обсебена от Врачански. Постоянно му правела сцени на ревност и била готова да се разведе официално с гърка милионер.

 

Отношенията им обаче се влошили, когато Елена разбрала, че е бременна. Калин настоявал да направи аборт, иначе нямало да признае детето.

 

Така на любовта им бил сложен край, и то по мъчителен начин.

 

Години по-късно Калин Врачански и Елена Петрова откровено не могат да се дишат. Актрисата не може да прости малодушието на колегата си, а според хора от гилдията тя още изпитва тръпка към него. Фактът, че не може да го притежава, я докарвал до лудост и тя устройвала грандиозни сцени.

 

Според наш източник Елена все по-често изпадала в жестоки истерии. Последният й изблик на бяс е бил по време на репетицията на най-новото представление, в което участва, а именно „Когато котката я няма“ в театър „Сълза и смях“. Петрова избухнала заради проява на неуважение от нейния колега и бивш любовник Калин Врачански. Докато тя си припомняла репликите преди излизане на сцената, той не престанал да си дърдори, макар и тихо, със своя приятел Асен Блатечки, който също участва в представлението. Това разсеяло Елена и тя разгневена метнала една ваза по непослушния Калин.

 

След което порядъчно се разкрещяла. „Какви са тези неща! Тъпаци! Идиоти! Толкова ли не може да млъкнете за пет минути!? Не мога да си кажа думите!“ , викала ядосаната Петрова. Уплашени от реакцията й, Блатечки и Врачански се скрили в гримьорната, където обаче, вместо да съжалят за постъпката си, бурно се разсмели и подиграли на скандала, сътворен от Елена, разкриват наши източници.

 

„Напоследък все по-често й се случва да изпада в бяс. Явно от възрастта й става нещо. Колкото повече остарява, толкова по-зле е с нервите. А и всъщност причината е, че не е щастлива с мъжа си, а не може да прилапа пак Калин“, разкриват от театралните среди.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Www
преди 3 години
0
Абе тоз Калин все по женени за милионери жени си пада,първо Елена послеТеодора,свършиха ли се неомъжените ,а най вече някой безпарична няма ли да хареса?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени