СЕНЗАЦИЯ! Радина Кърджилова БРЕМЕННА!! (Пазят я от втори аборт)

4487
09 Юни 2014, 10:32


„За мен в момента няма нищо по-важно от това да износя детето си и то да се роди живо и здраво, дано всичко да бъде наред, няма да позволя на никого да го застраши!“

 

Това са думите на бъдещата майка Радина Кърджилова, която е бременна и ще роди по Нова година, научи HotArena.net сензационно.

 

Актрисата за втори път е в трескаво очакване на бебе от Деян Донков, като първият приключи злощастно, твърди Всеки ден. Тогава Радина била жестоко пребита от актьора и по тази причина загубила детето.

 

Затова сега родителите я пазят като писано яйце, за да не направи втори аборт.

 

След разговори с психолози и със свои приятели, в крайна сметка тя простила постъпката на секс символа.

 

Тя не искала да предприема крайни действия спрямо половинката си, защото виждала, че Деян много се радва за това, че ще стане за втори път баща. Той декларирал пред Кърджилова, че дава мило и драго, както за нея, така и за детето им и няма да се държи лошо към него. Донков се стараел да стане нов човек и полагал нечовешки усилия, за да обуздава агресията си. Записал се да спортува и дори се опитвал да намали алкохола. Радина пък напълно спряла да поема вредни субстанции, за да не застрашава здравето на бъдещия мъник, растящ в нея.

 

Родителите на Радина вече не се отделяли от нея и следели дали всичко около дъщеря им е наред. Те дори настоявали Кърджилова да спи при тях и да държи дистанция с Деян. „Един втори аборт ще я съсипе, просто ще я вкара в сериозна депресия , а и може да попречи на други бременности”, коментират запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Теди
преди 3 години
-1
Пълни глупости. Видях ги миналата седмица в едно заведение. Беше по-слаба от всякога и караше колело. Изобщо не се държеше като бременна жена
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени