Сервитьори: Ники Михайлов не бута под 100 лева бакшиш, Коко Динев сипе банкноти вместо салфетки (И още звезди)

https://hotarena.net/laifstail/servitiori-niki-mihailov-ne-buta-pod-100-leva-bakshish-koko-dinev-sipe-banknoti-vmesto-salfetki HotArena.net
Сервитьори: Ники Михайлов не бута под 100 лева бакшиш, Коко Динев сипе банкноти вместо салфетки (И още звезди)

Ники Михайлов може и да е смятан за скръндза към гаджетата си, но откъм бакшиши е щедър, та щедър.

 

Какви суми оставят отгоре на сметката родните звезди, научи HotArena.

 

Националният вратар е винаги желан клиент по заведенията. Той смятал, че бакшиш под 150 лева, не е бакшиш.

 

На същото мнение бил и Благой Георгиев, който не пропускал да бутне 100 лева комплимент към обслужващия персонал.


Сервитьорите обаче най-много се карали кой да обслужва Румен Гайтански-Вълка. Бизнесменът винаги си поръчвал само една вода по нощните заведения, но бакшишът стигал до 400 лева отгоре.

 

И въпреки всичко, Коко Динев бие всички рекорди. Като ресторантьор, той знае как да оставя бакшиши. Легенди разказват как вместо със салфетки, често засипвал сервитьори с пари, пише Блясък.

3 Коментара

kori93

преди 8 години

Това лайно рядко освен да харчи татювите пари и да чука дърти чалгарки нищо друго не умее. Стига сте ни занимавали с тоя пропадняк вече!

Коментирай

qd li te e

преди 8 години

Tvoq tatko ako mojeshe nqmashe li da te osiguri....Taka e,kato ba4kash za po 600-800 lv. a vijdash kak drugite davat tolkova bakshish......Napravi ne6o s jivota si,vmesto da zlobeesh i da sipesh laina.I az ne sum s rodila bogata,nito maja mi,no se staraem i uspqvame.Protivno na mnenieto na pove4eto,bez da sme prestupnici.Jelanie se iska horaaaa,ne zloba.

Коментирай

kori93

преди 8 години

О, безгранична тъпота! Откога работата и трудът на хората е нещо срамно? Да, стандарта в тази държава е такъв, че работим за по 600-800лв. Престъпление ли е? Нито се срамувам от себе си, нито от работата си. С удоволствие я върша и редом с това уча. А що се отнася до баща ми, той може да ми осигури достатъчно. Но за годините на които съм смятам, че трябва да се науча да се справям сама и помощ от рода на съвет и морална подкрепа ми е достатъчен. Стремя се да натрупам знания, защото за мен това е успехът. На който пък такива му липсват, компенсира със скъп автомобил купен с парите на тати. Приятен ден!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.