Сестрата на Гущеров пак се цицори! Фото факт как е зажадняла за мъжка ласка

https://hotarena.net/laifstail/sestrata-na-gushterov-pak-se-cicori-foto-fakt-kak-e-zajadniala-za-majka-laska HotArena.net
Сестрата на Гущеров пак се цицори! Фото факт как е зажадняла за мъжка ласка

Мартина Руменова, доведена дъщеря на бизнесмена Добромир Гущеров, определено е на вълна търсене на гадже, видя HotArena. Красавицата е пуснала снимка, на която акцентът пада върху гърдите ѝ.  


 

Марти е избрала и да позира и в стил кифленска муцунка, като е присвила устните. Подобни фотоси с нацупени джуки има в изобилие в нейните профили в социалните мрежи.

 


25-годишната красавица явно използва медийното внимание, насочило се към нея откакто е член на фамилията Гущерови, и гледа да го подхранва с все нови и нови снимки. А те са коя от коя по-провокативни.

 


Цялото семейство е вдигнало ръце от разкрепостената девойка, която измести снахата Мария в категорията „черна овца”. Като наследница на Добромир Гущеров,макар и без кръвна връзка, 25-годишната Марти не спира да парадира с парите, до които са се докопали тя и майка ѝ. Родителката пък се притеснява как ще се отразят изцепките на дъщеря ѝ на брака ѝ.

 


Цяло лято се нагледахме на еротични фотоси по бански на Руменова, а сега ни залива с други, не по-малко скандални, които са явен знак за търсене на мъжко внимание. Скоро HotArena публикува и снимка, на която Мартина се натиска с младеж в дискотека.

 


Най-интересното е, че палавницата го играе света вода ненапита. Тя дори се засяга, когато поведението ѝ определя като кифленско. А какво е, Марти, като на монахиня ли?!

 


HotArena дори бе получила писмо уж от приятелка на Мартина, която се жалва колко добро и скромно момиче е тя. Явно на богаташката наследница ѝ е трудно да разбере, че сама гради този свой имидж и не трябва да се сърди на никой, след като сама цели постоянни провокации.

3 Коментара

Jakson Fedora

преди 8 години

Всеки се показва с каквото има, ясно е, че ще се цицори, няма да се главони. Празните места не се показват, пък и като не измислят силикон за гънки на мозъка, това ще показват + нацупени устенца.хХАХАХАХА

Коментирай

Pena

преди 8 години

Koeto si e verno - VERNO E!!! NEMAT GLAVI TIYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Dino

преди 8 години

Gorkata! A e tolkova grozna! Nima si viarva,che kato si izdue dzukite napred i kato si pokaze 'izkustvenite topki za biliard',shte se prevarne v krasaviza?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.