Сестрата на Ники Михайлов станала жена на 13 (Беснее по участия на Алисия)

Елинор Михайлова, дъщеря на Боби Михайлов от брака му с Мария Петрова, е загубила девствеността си едва на 13 години, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/sestrata-na-niki-mihailov-stanala-jena-na-13-besnee-po-uchastiq-na-alisiq HotArena.net
Сестрата на Ники Михайлов станала жена на 13 (Беснее по участия на Алисия)

Елинор Михайлова, дъщеря на Боби Михайлов от брака му с Мария Петрова, е загубила девствеността си едва на 13 години, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Елинор Михайлова, дъщеря на Боби Михайлов от брака му с Мария Петрова, е загубила девствеността си едва на 13 години, научи <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Детето на президента на БФС кара тежък пубертет и се интересува само от гаджета, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;. Майка й Мария Петрова вече е вдигнала ръце от нея и не може да я контролира. Като най-малка, Елинор е най-глезената от тримата наследници на Боби.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Припомняме, че от предишния си брак Перуката има дъщеря Бисера и син Ники, които са доста по-големи от сестричката им. Момичето е презадоволено и вместо да заляга над учебниците, беснеело по дискотеките и не пропускало участие на любимата си певица Алисия.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">\"Боби възлагаше големи надежди на нея, беше я записал на тенис на корт, после тренираше и други спортове, но никъде не беше достатъчно добра, за да се състезава на професионално ниво&ldquo;, разказват запознати. Наследницата на Михайлов е сред най-ухажваните момичета в училището си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Елинор си падала флиртаджийка от малка и откликвала на всяка покана за кафе или среща с момчета. Щерката на бившия вратар обаче не се давала лесно. &bdquo;Не й липсва самочувствие и сама се хвали, че е много харесвана и сваляна от момчетата&ldquo;, издават съученички на момичето.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

4 Коментара

алексче

преди 9 години

Доста грозничко момиче, пък и к.рве ...

Коментирай

!

преди 9 години

Охо,ясно,значи за това тази малката все се мазни на чалгарката Ася-да може да ходи по участията и където има достатъчно батковци и чичковци.Охраната не я спира и тя се прави на важна и вървежна покрай кака си.На майка и Мария Петрова май чавка и е изпила мозъка щом го позволява ,ама те си знаят,да не реват обаче....

Коментирай

диди

преди 9 години

Офф то да беше само най-малкото дете на Боби...От никое от тях не става нищо. Вземете батко Плешо за пример. Титлата \"футболист\" с която се е окичил хич не му пасва. Надут до безбожие и с огромно самочувствие заради парите и славата на баща си и...до там. Големият плейбой, който иначе чука дърти жени. Момчето е провал откъдето и да го погледнеш. А малката му сестра в негово обкръжение и с неговия пример няма как да просперира. Голямата поне се омъжи за добро момче и създаде семейство, което не е малко.

Коментирай

zizi top

преди 7 години

Доста грозно момиче !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.