Сестрата на Павел Чернев: Брат ми беше здрав, бил е убит!

2551
18 Април 2016, 14:00


Почти месец след смъртта на Павел Чернев причината за неговата кончина остава пълна мистерия.

Сестрата на бившия депутат Нели Михайлова-Стриклер обяви сензационно, че има известни подозрения, че смъртта на брат й не е настъпила по естествен начин. Тя е настояла да се направи аутопсия на тялото му и все още чака резултатите, научи HotArena.

Нели е по-голямата сестра на Павел Чернев, който почина внезапно на 19 март пред столичен ресторант. Тя спешно се завърна от Америка, където живее от 19 години, заради жестоката семейната трагедия. Ден преди трагичния инцидент Нели и Павел се чули по телефона, но в гласа му нямало нищо обезпокоително. Това навежда Нели на мисълта, че кончината му може да е предизвикана.

Смъртта на 46-годишния Чернев настъпила внезапно. Бившият депутат хапвал в любимия си ресторант „Аркадия“ на ул. „Крум Попов“ в компанията на приятели. Внезапно му прилошало, излязъл навън и паднал на земята пред заведението. Починал на място. Линейката пристигнала 6 минути след обаждането, но лекарите само констатирали смъртта му. Веднага след внезапната смърт на юриста плъзнаха няколко версии за трагичния му край. Според най-фрапиращата Чернев е бил убит с отрова. Вода в мелницата на тези слухове наля и сестра му Нели.

„Категорична съм, че брат ми беше здрав. Той бе хипохондрик и на всеки 3-4 месеца си правеше подробни изследвания. Следеше си здравословното състояние и то бе перфектно. Не знам дали смъртта му е била естествена или неестествена, докато не се сдобия с документ от аутопсията и токсикологичните изследвания, както и лекарското заключение. Надявам се, че ще получа тези документи след прокурорското разрешение“, сподели пред „Всеки ден“ каката на Павел Чернев.

Не е ясно защо на единствената най-близка родственица е нужно подобно разрешение. Майката на националиста е починала в годината, в която той влязъл в парламента – 2005-а. Баща му си отишъл от този свят 5 г. по-рано и както той неведнъж е обяснявал – точно на рождения му ден, заради което не го празнувал оттогава. Тъй като Чернев не успял да свие семейно гнездо и да остави наследници, Нели останала единствена негова наследница. Бившият депутат нямал завещание, тъй като смъртта му била неочаквана. За кака му сега оставали малък апартамент в столицата, наследство от родителите им, и автомобил, с който националистът кръстосвал цялата страна, отдаден на каузите си. В банковата му сметка имало подозрително малко пари – около 17 000 лева.

Макар че Нели се е установила от 1997 г. в Америка, след смъртта на брат си веднага се прибрала със семейството си у нас. Тя е категорична, че той не е употребявал дрога, защото и такава версия се появила.

„Единственият му лош навик беше пушенето на пури. Рядко употребяваше алкохол, никога не е вземал наркотици. Сигурна съм, че кокаин не е шмъркал! Дори беше член на асоциацията за борба с наркотиците“, разкрива Нели. По време на участието си във „ВИП Брадър“ Чернев имал проблеми с високото кръвно. Лекарите му предписали норвакс, бетаблок и диротон, които нормализирали налягането му.

Преди години Чернев си направил операция на дискове на гръбначния стълб и след това продължил с тренировките във фитнеса.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени