Сестрата на Слави го гледа

2244
04 Юли 2017, 10:34Сестрата и семейството на Слави Трифонов са неотлъчно до него и бдят постоянно над шоумена. Откакто преди две седмици Дългия се подложи на спешна операция за смяна на ставата, той под неотклонните грижи на сестра си, научи HotArena.


Кака Петя, както често се обръща Слави към нея, не само следи изкъсо дали брат й спазва предписанията на лекарите, но е и много стриктна относно грижите за него. Тя лично избрала сестрата, която го гледа, като изисквала доклад на всеки два часа.

56-годишната Петя е рентгенолог в най-голямата болница в Плевен, но в момента е в София, където се грижи за брат си. През ден тя или майка им посещават Слави, за да го ободрят и да го разсеят от принудителното лежане.

Лекарите са обнадеждени, че състоянието на Дългия се подобрява. „Благодарение на здравословния начин на живот, който е водил от години и добрата му физическа форма, той се възстановява много добре”, издават те.

Въпреки това за рехабилитация и дума не може да става, докато Слави не укрепне достатъчно и не се убедят, че всичко с операцията е минало успешно. Водещия този път е решил да слуша лекарите, особено след като години пати заради инцидента в Стара Загора.

„Тогава го предупредиха, че трябва да внимава, а той още на четвъртия ден ставаше. И не слушаше, че не трябва да се претоварва, а даже ходеше на фитнес”, коментират негови колеги от екипа.Този път Слави се съобразява с препоръките на лекарите, още повече, че последните месеци търпеше ужасни болки. Водещия дори започваше предаването си седнал, вместо да слиза по ескалатора, тъй като имаше сериозни проблеми с крака.

Дори концертите си проведе по същия начин, пише „Телеграф”.


И въпреки че е на легло, шоуменът не изпуска от поглед предаването. „Знае сценариите дума по дума, следи всичко, събира идеи и работи. Нищо, че е на легло”, разкриват хора от екипа на предаването.

Дългият е в постоянна връзка с колегите си и те се чувстват, сякаш е в отпуска, докато те продължават да работят под негово ръководство, макар и дистанционно. Шоуто се готви за своята отпуска през август, но Слави не кротува–вече прави планове за теми и предавания през новия сезон.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени