Сестрата на удушения културист: Анита е лъжкиня, частен детектив ще докаже истината!

8384
20 Август 2016, 10:24


"Брат ми си имаше невероятна работа в САЩ, която го правеше щастлив. Оправданията на Мейзер, че той сам си е сложил свинските опашки, за да демонстрира сила пред бъдещите си работодатели в Латинска Америка, са измислици на един човек, който иска да се отърве безнаказано", проплака  сестрата на удушения културист Николай Димов - Милена. Почернената жена, която е общински съветник във Варна, е категорична, че всички изказани досега версии са спекулации със смъртта на един прекрасен човек, научи HotArena.

"Виждате сами, че една подир една думите на Анита излизат лъжи. Може пък нейното желание да се измъкне да се окажат пътя към истината за това как и защо брат ми си отиде преждевременно от този свят", допълва Димова.

От думите й става ясно, че семейството й още не е получило тялото на Николай и никой не й е съобщил официално каква е причината за смъртта му. От източници, близки до разследването, става ясно, че патоанатомите все още правят необходимите изследвания, като са иззети и проби за ДНК експертизи.

40-годишният културист и фитнес инструктор бе намерен мъртъв в неделя след полунощ в апартамента на съпругата си Анита Мейзер във Варна. След противоречиви показания и объркани обяснения ченгетата арестуваха силиконката. В момента тя е с постоянна мярка задържане под стража и две повдигнати обвинения - причиняване на смърт по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда и за предлагане на 30 хил. евро подкуп към полицай
Защитниците на Мейзер са категорични, че няма данни за насилствена смърт, а кончината на културиста е вследствие на задушаване.

"Според събраните до момента материали по делото слагането на свински опашки е било по взаимно съгласие. От протокола за разпит съм видял нейната интерпретация по случая, но следствието ще установи каква е истината. Няма умисъл в причиняването на смъртта на мъжа“, заявява адвокат Росен Желязков.

Въпреки изявленията на юристите семейството на Николай е на мнение, че Анита е виновна. Според негови приятели тя го е убила, защото е разбрала, че той иска да я отстрани от живота си и да си създаде семейство, с което да е щастлив. Това се потвърждава и от думите на сестрата Милена.

"Повече от три години те са разделени, като в Америка той си работеше в Лас Вегас и въобще не я търсеше. Разривът между тях настана, след като тя започна да го изнудва за пари, тъй като той нямаше зелена карта, а тя си има американско гражданство. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита и тя умело го шантажираше с това."

Милена споделя, че брат й бил невероятно добър и мил човек. Той не искал да злепоставя Анита пред близките й и затова, когато се връщал в България, отсядал в нейния апартамент и се правел, че всичко е наред.

Димови са готови на всичко, за да защитят доброто име на Ники и да достигнат до истината, като за целта дори ще наемат частен детектив, който разшифрова мистерията, пише "България днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИСТИНАТА
Преди 1 година
0
Този мъж се е оженил за нея с фиктивен брак , за да вземе американско жителство. Но според американските закони, те трябва да имат съвместно съжителство. Правят се проверки и ако установят, че той не живее при нея или брака не се консумира, моментално го изхвърлят от Америка , взимат му временното жителство и той няма и да помирише САЩ до края на дните си. Но, хитрата и обиграна проститутка започва да го изнудва за пари след като разбира,че той няма начин да има нещо повече с нея от едното чукане , а след време и това желание е отпаднало. И тук настъпва проблема. Тя си е мислила,че може да си го работи както си иска понеже той е в ръцете й. И , ако бафне пред емиграционните части, че той не живее с нея и брака е фиктивен- край с него и Америка. И в момента в който е осъзнала,че не няма да бъде с нея след взимането на гражданството, а и в други игри и канали го е вкарала престъпницата, и тогава играта загрубява. Това със свинските опашки си е чиста инсценировка и обмислен ход. Убийството..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени