Сестрите на Кобрата омъжени за чужденци! (+Уникални архивни снимки на семейството на спортиста)

5893
03 Декември 2014, 17:00


Братята Тервел и Кубрат Пулеви имат три сестри – Ани, Виктория и Боряна, които също са се занимавали със спорт, но само любителски. Баща им – Венко Пулев, имал планове за бъдещето на всичките си деца, узна HotArena.net.

 

Венко Пулев също бил боксьор, затова мечтаел да има син, който да го наследи на ринга, дори да стигне по-далеч от него. Той не се отказал, а целта му била постигната, когато след трите момичета, дошъл реда на Кубрат. В последствия родителят решил, че иска още едно момче, и така се появил и Тервел.

 

Пулев – старши настоявал шерките да учат чужди езици и да залягат здраво над учебниците. И трите днес имат деца от чужденци – американец, италианец и грък.

 

Венко избрал професии за наследничките си отрано. Най-голямта, Ани, виждал като лекарка, но тя се е отдала докрай на езиците и днес се занимава с преводи.

 

Като най-голяма, на нея били поверени грижите за Кубрат и Тервел, тъй като майката на голямото семейство си отива твърде рано, пише в. „Галерия“.

 

Втората сестра, Виктория, имала чепат характер и често се карала със строгия си родител. Качествата й го карали да си мисли, че от нея ще стане чудесен адвокат. Днес тя обаче е икономист.

 

От най-малката, Боряна, се очаквало да завърши японска филология. Японси не научила, но станала лингвист и днес владее общо пет езика. Допреди няколко години тя е работела като стюардеса в Дубай, но излиза по майчинство след раждането на второто си дете.

 

„Родителите ни бяха много строги. Имахме режим – да се храним добре, да учим и дотам. Баща ни каза да ограничим контактите навън, защото сме достатъчно деца и може да си контактуваме помежду си. Ученето беше номер едно за него. До 18-годишна възраст не знаехме какво е дискотека“, разказват сестрите за детството си.

 

Днес и трите имат все деца – момченца, но не настояват да ги правят боксьори. Кубрат всъщност е единствен от цялото семейство, който все още няма наследници и играе ролята на чичо. Синът на Тервел – Калоян, се обръщал към него с „чичо Кобра“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хохо
преди 3 години
0
Дано има повече такива семейства в България :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Desi
преди 3 години
0
Kakvo hubavo semejstvo :-)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени