Севда Шиш по минижуп за 53-тия рожден ден! (Изфука се с най-стройно бедро в БНТ)

https://hotarena.net/az-jenata/sevda-shish-po-minijup-za-53-tiia-rojden-den HotArena.net
Севда Шиш по минижуп за 53-тия рожден ден! (Изфука се с най-стройно бедро в БНТ)

Засуканата програмна шефка на БНТ Севда Шишманова се пусна по ултракъс минижуп на 53-тия си рожден ден вчера, узна HotArena!

 

Темпераментната журналистка била убедена, че ще обере точките на мъжката част в нюзрума на медията.

 

Мадам Шиш по принцип няма предразсъдъци, че е преминала възрастта, в която да показва прекалено много от тялото си, а смело облича предизвикателни тоалети. Късите поли са част от гардероба й и за официални събития, когато застава пред камера, припомнят нейни колеги, пише „Всеки ден“.

 

Севда има перфектна фигура, изглежда поне 10 години по-млада и спокойно може да носи къси поли и големи деколтета, направиха комплимент на шефката си служители в националната телевизия.

 

Русокосата новинарка обаче нямала нужда от големи порции хвалби, тъй като си имала предостатъчно самочувствие. Севда Шиш редовно се хвалела пред колегите си, че има най-хубавите и стройни крака в телевизията и никой не може да й стъпи на малкия пръст.

4 Коментара

sevda

преди 8 години

Stroino bedro i.....xaxaxa,doosta zlobna mucuna!.............

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Една снимка от въпросното събитие ли да бяхте качилии??? ..или ако не е статия за свирколета не си давате мнооо зор ...хахахахахах ...пальчовциии!!! И ХАЙДЕ ОПРАВЕТЕ СИ ТЪПАТА КАПЧА ВЕЧЕ..СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ САМО!!!

Коментирай

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

преди 8 години

bokluk si i takava 6te si ostane6666666666666666666666666

Коментирай

Майничката

преди 8 години

До "jjjjjjjjjjjjjj":Боклук е разгонената ти ,леснодостъпна майка ! Жив и здрав да си ,копеле ! :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.