Сгащиха Алисия с неудобни въпроси - Тя разкри колко пластики има!

https://hotarena.net/lubopitno/sgashtiha-alisiia-s-neudobni-vaprosi-tia-razkri-kolko-plastiki-ima HotArena.net
Сгащиха Алисия с неудобни въпроси - Тя разкри колко пластики има!
Поп фолк певицата Алисия сподели, че има цели 100 платики по лицето си.


Певицата бе изловена от хумористично предаване, което стартира преди дни.


Въпросите му са в стил \"Сигнално жълто\", но пък чалга дивата видимо не се притеснява да отговаря на тях.
Отговор намира и въпросът дали Николета е по-добра от конкурентката си в секса...


Какво казва Алисия - вижте във видеото...



14 Коментара

7gb

преди 8 години

"Смятате ли скоро да опънете пачия крак" хахахахаха. Много добро!

Коментирай

офф

преди 8 години

Клозета Лозанова се изяжда от яд, че Алисия постигна много с интелект и талант, а тя е все със сводник, дишащ във врата и, и за всяко нещо трябва да лъже, да си измисля щастлив живот, несъществуващи постижения и да проституира по един или друг начин!

Коментирай

aloo

преди 8 години

Ot tózi sait edinstveno kliuki....llaji I ggnusotii.Kolkoto I da ocherniate Alisia ne moje te da promenite fakta che e po izvestna po kadarna I nay veche po dobra mayka ot onzi mravoyad karadjovski

Коментирай

hi

преди 8 години

Нека да падне от облаците тоя наопериран грозен травестит. То не би самочувствие, не би чудо. Как го няма Сигнално жълто вече Вулева да я сложи на място.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Имa безброй хвърчaщи чинии нaчело с Николетa,които щяхa дa бъдaт aбонирaни зa сигнaлно жълто,aко го имaше.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Абе хора и тъпатки тук. Не виждате ли ,че този сайт си прави гаргара за забавление. Не четете ли, че това е хумористично предаване и естествено с подходящо чувство за хумор Алисия отговаря, че има 100. Че има, има , но не и 100. И това не е най-важно Коригирала е местата по лицето, които не и харесват. Искала и могла! Нищо лошо , грозно и престъпно. И , ако каже някой, че не изглежда добре, си е чиста проба злоба и завист. И това не е клише, а самата истина. Виждала съм я много пъти от близо и мога да потвърдя, че изглежда страхотно. Много красива, нежна и с перфектно тяло жена.

Коментирай

до hi

преди 8 години

Изяде се бе жена, изплю си жлъчката. само чакаш да се появи статия тук с Алисия и ти си първа и едно и също. Не си интересна вече. Кой да слезе на земята? Ти срещу нея да тръгнеш не можеш я срещна! Жалко, че няма пластични операции за мозъци, иначе ти със сигурност заедно с Вулева няма да освободите мозъчния хирург. То не беше простотия, то не беше чудо от устата ти! какво ли си мислиш ,че правиш и ще постигнеш, като шляпаш, като мокър задник тук денонощно. Брей ,злобно същество! До обяд го е яд на себе си, след обяд на хората! Хайде успокой топката с твоите и без твоите коментари Алисия си е Алисия- млада 31 г, красива, умна, образована и успешна!

Коментирай

I

преди 8 години

Mnogo krasiva , mila, vejliva, zabavna i vazpitana jena!

Коментирай

hahahahah

преди 8 години

hahahhahah ne smqtate li da opanete pa4iq krak.pravo v desetkata :D. grozna sbra4kana stafida.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

swirkoleta besnee...alisia e po dobra waw wsi4ko...i waleri i niki....go potwardixa....krasiwa gena...

Коментирай

Да

преди 8 години

И аз мисля, че изглежда добре, нормално добре, както би изглеждала всяка жена, която си прави косата редовно, тренира и се е наоперирала на доста места. Преди е била много красива, сега малко конвейрна хубавица. Нищо извънземно и за прехласване, но да кажем, че всеки, който не я харесвал, й завиждал, е глупаво. Това, че ти си я видяла на живо и ти е харесала, не е доказателство за нищо и съвсем не значи, че на всекиго трябва и ще хареса. Трябва да се допуска, че има хора с други вкусове и други възгледи. А някои тук, които са писали, че била възпитана - да не ви впечатлява кой знае колко възпитанието. Възпитанието е маска, която много хора използват за да скрият липсата на интересна личност, интелект и изобщо да се скрият като зад броня от много неща. Не говоря за нея, но по принцип. И по интервюта коя певица не е възпитана? Те пред камера всички са възпитани. Въпросът е какво става зад камера. Just saying...

Коментирай

Адам

преди 8 години

Право в на майка ти п*** ката !!!!

Коментирай

Ева

преди 8 години

Много тъпо и пошло "интервю" !!! Не беше хумористично,а по-скоро с цел нападки и накърняване на достойнството..А това е пошло някак си и на мен лично никак,ама никак не ми се стори нито забавно нито оригинално! Не Алисия се изложи,а интервюиращите показаха пошлост и елементарно,грозно и тъпо държание! По принцип никога не съм виждала Алисия с пачи крак,защо точно на нея се задава този въпрос? А и да ги е опънала не виждам нищо лошо в това... В 21ви век живеем,ако има нужда от корекция,защо човек да не я направи...нима трябва да ходим,като збръчкани сухи стафиди може би?????????????????????????

Коментирай

GELA

преди 8 години

TRABANT PAK NE TI SE POLU4I ZAVIS

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.