Шамар за Луиза Григорова на Икарите (Вместо да получи награда, актрисата поднася букети)

2341
29 Март 2016, 15:08


Истинска плесница в лицето на младата Луиза Григорова удариха организаторите на церемонията по раздаване на Икарите. Тя за първи път в живота си получи номинация за най-добра женска роля – за изпълнението си в „Евридика в подземния свят“, научи HotArena.

Най-безцеремонно обаче й дадоха да разбере, че няма смисъл да чака статуетка. Точно преди да обявят кой печели в нейната категория, един от екипа се приближи до Луиза и я помоли да излезе от залата, за да вземе букет, който трябвало да поднесе на колежката си Илка Зафирова.

Възрастната актриса трябваше да вземе награда за изключителен принос към театъра, а Григорова била избрана да й подари цветя на сцената, пише "Всеки ден". 

В това не би имало нищо необичайно, ако обаче не се беше случило точно когато Луиза очакваше да отворят плика, в който се надяваше да е написано нейното име като най-добра актриса. Когато й казали, че трябва да излезе, за да вземе букета, тя осъзнала, че няма да спечели, и това буквално я попарило.

Луиза се била подготвила да се наслади на своята вечер в театъра, независимо на кого ще дадат Икара. Но случката с букета съсипала настроението й. 
След церемонията тя се събра с приятеля си Мартин Макариев, майка си Ивет Григорова и няколко други близки и се усамоти в най-тихия край на залата, където беше афтър партито. Не пожела да контактува с почти никой друг. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Channery
преди 2 години
0
It's great to read something that's both enjoyable and provides prdtgamisac solutions.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени