Шани стана тройна (Александра Гюзелева закова кантара на 100 кг.)

5018
11 Февруари 2016, 17:00


Водещата в сутрешния блок на БНТДенят започва с култураАлександра Гюзелева – Шани е станала неузнаваема, забелязаха наблюдателни зрители, засече HotArena.

 

Само за една година щерката на актрисата Жоржета Чакърова е напълняла драстично, а от някогашната зеленоока красавица вече няма и помен, описва „Уикенд“.

 

Шани спокойно може да бъде сравнена с огромен цепелин, който пори небето със своите 100 кила. Според запознати, 41-годишната Александра водела нездравословен начин на живот и това довело до занемарената й визия. Всеки ден водещата на културните новини по БНТ прекарвала по-голямата част от деня си на крак, ставала рано заради културния блок.

 

Тя неведнъж е споделяла, че между грижите за щерка си Алиса и работата си, през деня едва смогва да хапне някой плод. Вечер обаче преяждала. Мъжът й Ясен, който е син на покойния световноизвестен бас Никола Гюзелев, по цял ден рисувал илюстрации за книги, затворен в ателието си, и рядко намирал време за нея.

 

С Ясен сме пълни противоположности. Той по цял ден си стои в студиото и рисува. Води почти отшелнически начин на живот. Аз не мога така. Обичам да съм сред хора и да се забавлявам. Понякога двамата не се виждаме по няколко дни”, жалвала се Александра. Така стресът и самотата, съчетани с прекалената заетост и лош начин на хранене, докарали Шани до това тежко състояние.

 

Някогашната красавица набра популярност в края на 90-те години на миналия век предимно с горещите си роли и голи сцени в театъра, които шокираха пуританите. Въпреки, че голямата й мечта била да стане актриса като майка си, Шани кандидатствала в Икономическия университет с география. Приели я в специалност, която не харесвала и тя решила, че е по-добре да пропусне една година, отколкото да учи.

 

Александра започнала работа като продавачка в бутик в центъра на столицата. След двете пропуснати години решила, че трябва да се пробва във ВИТИЗ. Майка й не искала тя да върви по нейните стъпки и отказала да я подготви за изпитите в академията. Затова Шани помолила за подготовката си Стефан Данаилов.

 

Приеха ме от първия път. В този случай има значение коя е майка ми, защото така имах много голям достъп до хора, които биха могли да ме подготвят. Бях за много кратко актриса, уви, но и за това не съжалявам”, споделя Шани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени