Шани стана тройна (Водещата от БНТ изгуби битката с килограмите)

4186
22 Януари 2015, 18:30


Водещата в сутрешния блок на БНТ Александра Гюзелева – Шани съвсем скоро ще счупи кантара. Журналистката и съпруга на сина на оперния бас Никола Гюзелев Ясен няма нищо общо с онова крехко и нежно създание от преди години, видя HotArena.net.

 

Щерката на голямата ни актриса Жоржета Чакърова може да бъде сравнена най-спокойно с тежкотоварен траулер, който пори водите на кораба майка със своите поне 100 кила, ако не и повече, пише „Всеки ден“.

 

Шани все още омагьосва любимия си съпруг с прекрасните си зелени очи, но вече го плаши, когато легне до него в леглото, коментират през смях колеги на Александра, които злостно отбелязват, че явно водещата прекалява твърде много с храната. Дали това е обаче причината за нейното рязко напълняване, не е ясно. „Нищо чудно проблемът да се окаже и здравословен“, коментират познати на снахата на напусналия ни миналата година Никола Гюзелев.

 

Александра прекарва голяма част от деня си на крак, става рано заради културния блок, който води в сутрешното предаване на БНТ. Тя неведнъж е споделяла, че между грижите за щерка си и работата си едва смогва да хапне някой плод, вечер обаче преяждала.

 

Най-вероятно и заради този нездравословен начин на живот Александра загубила битката с килцата, коментират специалисти. Мъжът й по цял ден рисува, затворен в ателието, и рядко намирал време за нея. Така стресът и самотата, съчетани с прекалената заетост и лош начин на хранене, докарали Шани до това тежко състояние.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени