ШАНТАВО! Кои известни БГ ПЕВЦИ имат пластични операции?

4474
16 Октомври 2012, 14:33


Шантаво всъщност може да е за едни, но за други пластичните операции при мъжете са нещо съвсем нормално. На Запад отдавна са хит и макар не толкова успешни, все повече се предпочитат от холивудските актьори.

 

Азбучен пример е Мики Рурк, който и до ден-днешен съжалява за ужасяващата пластична операция, която буквално го обезобрази.

 

Ето че и в България пластиката все повече започна да навлиза сред известните мъже, и то най-вече - в музикалните среди. HotArena.net подбра няколко мъже за пример, за които сме сигурни, че са прибягвали до пластичната хирургия.

 

Фолк певецът Живко Добрев

 

Както първа Горещата Арена съобщи, фолк изпълнителят Живко Добрев тези дни се е подложил на повторна ринопластика. Той вече има една естетична корекция на носа, но му се е наложила втора заради преградата.

 

Васко Кеца

 

Васил Найденов също влиза в класацията на маниакално суетните мъже у нас. Като рекламно лице на разкрасително студио, Васко Кеца неведнъж е опъвал бръчки и са му присаждали коса. Всъщност към добавянето на коса може да причислим още Милко Калайджиев и Боби Михайлов, но това не се счита за хирургична интервенция. Васил Найденов обаче си е „пипал” и носа, което си е чиста проба пластика.

 

Азис

 

Ще разводним статията, ако тръгнем да изброяваме всички пластични корекции по Азис. И децата знаят, че вече почти нищо по чалга изпълнителя не е изцяло негово, включае и пенисът му. Водят се упорити спорове кой има повече пластични операции по себе си – Азис или покойният Майкъл Джексън. И май ще спечели нашият човек...

 

Фолк певецът Павел

 

Младата надежда на „Съни Мюзик” Павел също е сред суетните изпълнители. За него светските медии писаха, че има уголемяване на джуките, за което го убедила лично Брадърката Иванина. Говори се, че има и корекция на носа.

 

Стела Йорданова




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени