Шаш! Това ли е сестрата на Джордж Клуни?! (Снимки)

4452
01 Октомври 2014, 16:36


Джордж Клуни рядко говори за семейството си, а за сестра си почти никога. И все пак присъствието на Ада Клуни на венчавката на актьора смути някои от звездните му гости.


53-годишната Ада няма нищо общо със звездния си брат, а медиите в Италия дори не успяха да я разпознаят. На сватбата тя бе сред малкото гости, които умело успяха да се спасят от камерите, по простата причина, че никой не разбра, че това е сестрата на актьора.


Аделина пристигна във Венеция заедно с брат си Джордж Клуни, но фотографите така и не се усетиха навреме, коя е пухкавата дама, която актьорът толкова кавалерски придружи до хотела. Двамата пристигнаха заедно от Лос Анджелис и въпреки добрия тон на сватбата, истината е, че са силно отчуждени един от друг.


Сестрата на актьора стои далеч от прожекторите и работи в Кентъки като счетоводител. Има две деца, отдавна е сменила фамилията си, а с Джордж се виждат само веднъж в годината, когато той е на посещение при родителите им.


„Нямам неговия телефонен номер, не знам къде живее и си говорим само чрез електронни пощи. Разбрали сме се да не обсъждаме никога семейните си отношения“, споделя Ада Клуни.


Присъствието й на сватбата на актьора бе един от редките случаи, в които тя си позволи да влезе в света на звездите. Ада е категорична, че не желае да има нищо общо, а далеч един от друг, с брат си поддържат перфектни отношения.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени