Шеф Таньо Шишков крие тежка лична драма (Съпругата му го зарязала заради друг)

4298
15 Май 2016, 14:00


Шеф Таньо Шишков крие тежка лична драма. Бившата му жена Силвия го зарязала заради друг мъж, научи HotArena.


Това се случило преди няколко години, когато Силвия обявил на мъжа си, че иска да се разделят, тъй като е влюбена в друг. Шишков преживял много тежко предателството, тъй като бил лудо влюбен в нея. 


За радост на близките му, въпреки тежкия развод, шеф Шишков не се отказал от жените, а напротив - решил да теши мъката си с краткотрайни авантюри. Така се запознал и с майката на невръстния си син, който е на две годинки. 


От самото начало било ясно, че връзката им няма да се получи, тъй като двамата просто не били един за друг, разкриват приятели на готвача. От съпругата си той има две близначки на девет години - Ния и Миа


Именно те са причината той да превъзмогне изневярата на Силвия, тъй като са плод на любовта им с бившата му жена. Раждането им обаче е било същински кошмар. 


Момичетата са се появили на бял свят в седмия месец и са тежали едва 1200 и 1400 грама. "Имаше реална опасност да ги изгубим. Едната от тях шест пъти прави анемия. Беше ужасяващо. Слава Богу, днес и двете са абсолютно здрави и прекрасни. Обичам ги повече от всичко. Както и сина ми, разбира се", споделя Таньо.


Той иска да научи децата си, че нищо в този живот не бива да бъде на всяка цена, а те ежедневно го учат да е по-толерантен и търпелив. „Колкото и да бърза човек, трябва да се научи да цени всеки хубав миг.", откровен е Шишков, научи Уикенд. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени