Шеметна! Вижте най-красивата жена в света в минибикини на плажа в Бразилия

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/shemetna-vijte-nai-krasivata-jena-v-sveta-v-minibikini-na-plaja-v-braziliia HotArena.net
Шеметна! Вижте най-красивата жена в света в минибикини на плажа в Бразилия
Има причина, поради която тя е смятана за една от най-красивите жени на планетата и в момента е една от най-печелившите манекенки на света.



Алесандра Амброзио тези дни показа защо всъщност получава толкова големи суми в банковата си сметка. Естествената й красота не остава незабелязана, а почивката й на плажа в Бразилия, се превърна в истинска атракция за летовниците



33-годишният супермодел се върна в родната си Бразилия, в малкото селище Транкосоин, Бахия. Алесандра прекара тук няколко дни с приятелите си и семейството, а фотографите имаха възможност да се насладят отблизо на прекрасното й тяло.



Дни преди карнавала в Рио, в който тя се забавляваше заедно със своите колежки от Victoria's Secret, Алесандра си подари кратка почивка на плажа заедно с двете си деца - двегодишния Ноа и шестгодишната Аня. Манекенката събра погледите с убийствено тяло по бански, което изкуши всички.

4 Коментара

grozna i bezformena

преди 9 години

egati gadnata jena s tqlo na lelka

Коментирай

Кирчо

преди 9 години

Тялото и е право и безформено като талпа. Няма талия. Коремчето е шишкаво. Краката и са кокалести и криви. Бюста и е прищипан и безформен. Колене като на камила...................По нашите плажове има много по хубави жени.

Коментирай

DIANA

преди 9 години

az toku 6to se 4ude kak da go kaja to4no tova e naj izmislenata jena v sveta na6ite 4algadjiiki sa po hubavi

Коментирай

До Кирчо

преди 9 години

Абсолютно съм съгласна с казаното от теб! Свръх прехвалена е тази моделка...адски неправилни пропорции на тялото..тя си е хубава по нейн начин,както всеки един от нас.-..ама чак да е прехвалват..няма СМИ! Грозновата е според мен ...за всеки влак си има пътници :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.