Шер истерясала като дъщеря й сменила пола си

4775
17 Септември 2011, 18:25


Oт всички предизвикателства, които човек среща като родител през живота си, това собствената ти дъщеря да се превърне в "син" може би е едно от най-шокиращите, пред които може да бъде изправен.

 

По средата на документален филм за живота на първородното й дете, Шер отново преживяла шока, който изпитала, когато научила за решението на дъщеря си.

 

Тя се опитала да прикрие емоциите си при разговора, по време на който лицето й не издавало никакви признаци на негативизъм, но той можел да се прочете в очите и гласа й.

 

Шер сподели, че срещнала голям проблем със свикването с местоименията.

 

"По някое време трябваше да започна да наричам нея "него".", споделя певицата.

 

По закон, объркване няма. Час Боно - роден с известните родители Сони и Шер през 1969г. - е официално от мъжки пол от миналата година, след претърпяната операция за смяната му.

 

Преди това, той бил "тя" с име Частити Боно, израстнала като сладко русокосо момиче с къдрици.

 

Шер признава, че за известно време не се виждала с дъщеря си след операцията и разкрила колко шокирана била след като се наложило да свикне с мутиралия глас на Чаз, причинен от допълнително взети хормони.

 

"Истерясах, когато чух старият й глас на телефонния секретар. Това беше нейният стар глас.", припомня си Шер.

 

"Спомням си, че казах - Има ли някакъв начин да го чуя отново?, но той беше изчезнал. Аз никога няма да го чуя отново.", тъжи певицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени