Шерката на Глория скъса синджира, младата певица не излиза от кръчмите

https://hotarena.net/az-jenata/sherkata-na-gloriia-skasa-sindjira-mladata-pevica-ne-izliza-ot-krachmite HotArena.net
Шерката на Глория скъса синджира, младата певица не излиза от кръчмите
Наследницата на примата на фолка Глория не спира да кръстосва актуалните барове и дискотеки в София, научи HotArena.

Симона навърши пълнолетие преди месец и оттогава свободно може да осъмва в чалга заведенията. Компания й прави гаджето й Симеон, както и някой от най-близките й приятелки.

M
ладата певица е като развързана, след като завърши средното си образование в Музикалното училище миналата година. За никого не е тайна, че Глория е доста властна натура и държеше талантливата си дъщеря на синджир.

Много често Глория е споделяла, че се страхува Симона да не направи грешна стъпка и не я оставяше да зaживee coбcтвeн живoт.
Явно нещата са се променили и порасналото момиче с е е отскубнало от здравата мамина прегръдка. Доста често в последните месеци двете певици се изявяват на една сцена, пише \"Всеки ден\".

5 Коментара

f

преди 7 години

Ако си нарисува веждите още малко по-нагоре, ще изчезнат някъде в косата й и ще остане без изражение.

Коментирай

Phill

преди 7 години

Девойчето е доста грозновато. Кви вежди бате, къв нос - камба. Да почна от сега с пластиките, че да добие малко фаца кат дъртата овца майка й! Бляк

Коментирай

f

преди 7 години

И по-важното са прекалено раздалечени. Правилото е, че не може да ти се събира цялата длан между двете вежди. Ако се събира, значи не са правилно нарисувани, Симонче. Иначе си е много красиво момичето. Сега носа й че не бил перфектен - не може и не трябва всички да са перфектни, за да са красиви.

Коментирай

mmmm

преди 7 години

abe taq e mnogo otvratitelna na jivo! ne 4e az sam krasavec! ama znaete li qd me e tova 4e v facebook dosta q haresah po snimkite koito ka4va a na jivo e otvrat! e nemoga da razbera tova zashto v internet obrabotvat tolkova snimki i sazdavat greshna predstava a na jivo otvrashtavashti..taka vseki nein fen bi se otvratil kato v fb e vidql drugo! ami poddarjaite se poveche da izglejdate po dobre na jivo ot kolkoto na snimki inache prosto e mnogo nelovka situaciq i toq redjep s edna vejda uj priqtelqt i e bi-sexualen obicha da duha i da go chukat!

Коментирай

иебане и пиене

преди 7 години

Иебъне и пийне да има, друго после ще го мислят

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.