Шмекер! Ники купува Ауди Q7 на Алисия, ама на старо! (Ето как ще изменти, че е чисто ново)

3855
31 Октомври 2014, 18:00


Ники Михайлов отново ще стане отговорен за освежаването на автопарка на Алисия. Изглежда, че вратарят вече е финансово изнемощял или пък е сметнал, че половинката му не заслужава чисто нови придобивки и вече ще  гледа да минава възможно най-тънко с подаръците си, научи HotArena.net.

 

Футболистът се е спрял на Ауди Q7, което обаче не е чисто ново. Карано е, но Михайлов ще се погрижи да заличи следите. Като за начало автомобилът ще бъде пребоядисан в червена боя.

 

Не веднъж сме ви информирали, че вратарят прибягва до освежаването на цвета на колите си, дори го променя изцяло, вместо да си купува нова возила.

 

По всичко личи, че Ники е започнал да мисли рационално и все повече се убеждава в това, че няма смисъл да харчи колосални суми за скъпи и нови придобивки, които после бързо му омръзват.

 

По същия начин стоял въпроса и при Алисия. И на нея не й е било необходимо да разполага с чисто нова кола, тъй като певицата почти спряла да шофира, тъй като братятя й влизат в ролята на водачи на превозните й средства. А и не й оставало време от участията да се порадва на мощните двигатели на зверовете.

 

Затова Михайлов заключил, че ще купи автомобил на старо, но за сметка на това ще го прати тук – там за освежаване. Пред обществото обаче ще го представя като чисто нов.

 

Певицата също ще лъже, тъй като колежката й Галена и съперничката й Николета получиха от съпрузите си чисто нови BMW и Mercedes. Немислимо било да остане по-назад от тях.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 3 години
-1
И хубаво правят... Само идиотите купуват чисто нови луксозни коли. Цената им пада с 40-45% през първите 2 години! Едно е човек да се радва на придобивките си, друго е да им слугува като плаща колосални суми за глупости, които се обезценяват за броени месеци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
rumina
преди 3 години
-6
галена се спуква от участия и е малко съмнително колко се вижда със мъжа си и сина си...а за курволетата няма какво да говорим преди 10 години за 1 вафла си отваряше краката в родното село караджово
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
alex4e
преди 3 години
-32
За старата чанта стара кола. И толкова й е много даже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени