ШОК! Алисия и продуцента й имали тайна връзка от 15 години! Касъмов я превърнал в Сив кардинал, кръшкала на Ники

https://hotarena.net/pod-pricel/shok-alisiia-i-producenta-i-imali-taina-vrazka-ot-15-godini-kasamov-ia-prevarnal-v-siv-kardinal-krashkala-na-niki HotArena.net
ШОК! Алисия и продуцента й имали тайна връзка от 15 години! Касъмов я превърнал в Сив кардинал, кръшкала на Ники

Редакторска плесница

 

Ексклузивна новина достигна до ушите на HotArena.

 

Слухът за тайна афера между фолк певицата Алисия и продуцента й Виктор Касъмов се задълбочава.



Нейни колежки разкриха не само че Алисия наистина е била любовница на Касъмов, но и че връзката им трае повече от 15 години!

 

Емануела, Джина Стоева, Ивена и Буболина говорят в прав текст, че Ася никога не си е поплювала и винаги е била готова на всичко, за да й потръгне в професионален план.

 

Рогоносци

 

По думите на осведомени изпълнителката си

 

лягала с шефа си дори когато публично афиширала сериозните си връзки с Валери Божинов и Ники Михайлов.

 

Именно Виктор Касъмов я превърнал в Сивия Кардинал на Ара, който обаче ще закопае музикалната компания. Най-оборотните изпълнители на фирмата вече си тръгнаха и прогнозите са, че Ара няма да издържи до края на годината.

 

Вина за това обаче има не само Алисия. Според запознати продуцентът отдавна имал навика да си ляга с колежките, пише \"Всеки ден\".

 

Харемът на Ара

 

За първи път слухът проби в края на 90-те, когато се мълвеше, че той е любовник на Кати. По-късно клюката спрягаше Касъмов за гадже на Буболина. Синът му Денис пък се хвана с певицата Емануела, а брат му Ненчо години наред живееше на семейни начала с друга звезда на „Ара“ – бургазлийката Теодора.

 

„Алисия успя да влезе под кожата на Касъмов и го върти на малкия си пръст. Реално обаче през годините единствено тя му е пълнила касата със сериозни суми, тъй като другите никога не са били оборотни и хонорарите им са 5 пъти по-малки от този на Ася“, одумват певицата.

 

За връзката на Алисия с Касъмов се говори отдавна, но досега никъде не беше излизала информация, че е толкова трайна. Оказва се, че Ники Михайлов, който е спряган за най-големия кръшкач, всъщност е… рогоносец!!!

 

М. Грозева

47 Коментара

Рони

преди 8 години

На няколко провалили се певици и една залупена плейметка и изоставена съпруга няма как да се вярва!

Коментирай

jenn

преди 8 години

старата песен на нов глас?! това не се ли коментира преди месеци?! за момент помислих, че машината ми на времето е проработила... за съжаление, календарът друго показва...

Коментирай

Pali

преди 8 години

Голям шок, няма що? То това се знае отдавна. Защо мислите, че Ася е толкова голяма слабост на Виктор и му е много скъпа, дори с цената на финансови загуби, заради нейното лансиране? Навремето, когато я е прослушал в неговият офис добре се е представила сигурно...

Коментирай

!

преди 8 години

АААААА ДОБРУТРО!!!!!!!Ами Алисия от години сама си избира къде да приеме участие,кога да работи ,кога да почива,кога да пуска нов клип.Песни,нови композитори се предлагат първо на нея.Извинете,но коя друга певица е с такива превилегии и екстри-продуцента да се съобразява с нея ,а не тя с него?Ами всичко си има обяснение и то елементарно,въпросът е да искаш да го видиш.Верно,че има много заблудени в тази държава,но не всички.А тази Алисия е толкова алчна и нагла ,но така превъзнасяна в медиите,че направо ми се гади от нея.Дори напоследък тя сама си призна в интервю ,че гледа винаги да използва рекламни трикове само за да е популярна и на гребена на вълната както тя сама се изрази и в сърцето на продуцента ще добавя аз!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

хааххахах то това се знае отдавна ,че се пляка с който си иска . Дайте нещо ново , стига само поръчкови статии .

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ха-ха,сега ще се включи и онази където все иска снимки и доказателства!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Джинааа!! Скоро не се беше вясвала ^^

Коментирай

......

преди 8 години

От кого се знае това, защото аз не го знам. Абе, много сте злобни и завистливи. Как може да вярвате на някаква малоумна статия, вярно, че е жълт сайт, но някои коментари са потресаващо злобни. Дано ви олекне малко като се разтоварите. А Алисийка не я мислете, тя си е много, много добре.

Коментирай

!

преди 8 години

Джина ,ама друг път!!!!!!Всеки,малко по-умен човек може да събере две и две и да се ориентира в ситуацията.А и в много други фирми е така,що се отнася до любовницата на шефа!

Коментирай

една

преди 8 години

Нека си е добре,няма лошо,все пак извънбрачно дете гледа,но просто да си показва наглата муцуна по-рядко.Светлият и образ вече е доста замърсен,истинското и лице лъсна!Фалшива,злобна женица,интересуваща се само от пари и интриги-това е тя!

Коментирай

MASTERMIND

преди 8 години

А какво значение има това, изобщо?

Коментирай

Лилиb

преди 8 години

Започвамда се питам с тези драсканицидобре ли сте в главАта ? Забава голяма ,а и като чета коментарите на тези който ви вярват направо немога да спра да се чудя колко хора носят главата си само за украса

Коментирай

1

преди 8 години

Повече и подхожда възрастен мъж kaто продуцента, отколкото пеленачета като Николай и Валери. Даже младее до Касъмов. Да се замисли!

Коментирай

ужас!

преди 8 години

Научи се кога се пише "който" и кога "които", а също и отрицателните форми на глаголите.

Коментирай

хахахахахах

преди 8 години

от няколко дни нямате коментари под статиите и пак подхванахте Ася...Прозрачни сте ми..поне на мен,а и мисля,че освен феновете на Николина,всички други прозират истината.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Грознева,ма ти голяма енергоспестяваща крушка си била ма,щом им светиш цели 15 години. Нали твърдиш,че Алисия е стара,грозна,некадърна да се омъжи,некадърна да задържи мъж,сега пък цели 15г. имала връзка с един и същи мъж. Кое е истината,или лаф да става.

Коментирай

Мими

преди 8 години

Колкодолнопробна,зла и малоумна личност трябва да си ЕДНА,че да намесваш детето!Внимавай с омразата,че тя е като бумеранг!

Коментирай

бля бля

преди 8 години

Какво значи младее? На 32 години млада дама за теб стара ли е? Хайде погледни се! Защо ти не завъртиш по-млади гаджета ??? Божинов и Михайлов пеленачета ха ха ха ей вашата злоба наистина няма свършване.... Това си е чиста злоба, както и да го усуквате и въртите!

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Не сив кардинал- ДИАМАНТЕН. Завиждайте!

Коментирай

ти да видиш

преди 8 години

Пачаврула Грознева, колкото и да се мъчиш да вкарваш раздори между двамата не разбра ли, че те отдавна не се връзват на такива измислени и неграмотни драскачи , като теб. Не ти се получават нещата а и ставаш все по-смешна в очите на хората. Нали не си мислиш, че с тези евтино скалъпени УЖ новини правиш шедьоври в журналистическото разследване? Ако я споделиш още веднъж тази статия ще ти бъде просто за ПЪРВИ път. ха ха Та ти си толкова елементарна , колкото и самите ти така наречени статии. Всички знаем ,че си долна и подкупна пачавра. Нищо ново не казваш и не показваш, просто ставаш все по-злобна, и по-злобна, и по-грозна. Некадърна и злобна кучка!

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Един ден статия за Михайлов, че изневерява с коя ли не . На следващия ден статия Алисия с шефа си. Понеже няма какво друго да се каже за една стабилна жена, която е доказала обичта и последователността си във връзките, когато е с един мъж ....хайде старата песен Касъмов. Изтъркахте се и се изхабихте ! Не сте актуални изобщо. Голяма капания да ги разделят! Брей, напук на вашите желания, те като че ли все повече и повече се обичат и разбират , че са един за друг и държат на връзката си. Повече не им се връзвайте и не коментирайте, да си умрат от злоба и сами ще спрат, защото ще стане безпредметно да пишат едно и също измислено и не актуално нещо

Коментирай

нееее

преди 8 години

Каква крушка, чиста пачавра от най-долните и неграмотна при това

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

swirkoletoooo...sprise de...ne se wpiswa6 nikade....galko podobie....alisia...niki....waleri...s yspe6ni karieri...a ti boklyk..s pliy6eni me4ki se wargalia6....ydari danoto...nikoi ne se interesywa ot teb....xa pora4wai statiiki.....da ima6 za prezerwatiwi....niakoi lew....otwrat si....

Коментирай

до " една " - кучка

преди 8 години

Абе, парцал долен? Замисляш ли се когато казваш извънбрачно дете? Знаеш ли какво означава това? Това, че е живяла над 6 години с един мъж на семейни начала и имат дете, не означава извънбрачно дете. Извънбрачно дете е когато бащата не припознава детето си, като свое и се види на името на майката. Аз имам две деца на 10 и 12 години и нямам брак, децата ми се водят на мъжа ми, живеем заедно и сме семейство и не съм единствена. Знаеш ли колко семейства днес живеят на този принцип.? А, имаш ли представа в световен мащаб? Личи си , че си проста женица с тесногръди разбирания и си мислиш, че от теб по-морална и веща няма на света. Чета ти драсканиците и ти се чудя на акъла. Да си проста, колко да си проста? За злобна е видимо. НО, ти пожелава , ако си голяма и имаш вече деца, твоите деца все извънбрачни деца да имат, както и твоите внуци и правнуци. Тогава се сети за твоите коментари правени един ден по повод тази жена, която днес наричаш детенцето и извънбрачно. Долна мърша! Такива не заслужават и деца да нямат Идиотка!

Коментирай

do баце ама тъпунгер

преди 8 години

Не, напротив , не се пляка с който и падне а е последователна и сериозна жена във връзките си и го е доказала.

Коментирай

ти да видиш1

преди 8 години

Нима??? Така ли беше? ха ха

Коментирай

хи хи хи

преди 8 години

Да, тебе яд ли те е? Мен малко по-малко! ха ха ха

Коментирай

курви сбогом

преди 8 години

Незадоволените и отлъчените курви, яд ви е ,че не сте постигнали нейния успех, и сега осъзнавате ,ч е никога няма да го имате, че нямате нейната визия, нейния усет за нещата и нейната голяма обич от феновете и . Ами и мен не е яд , ама малко по-малко! ха ха ха пръскайте се

Коментирай

курви сбогом

преди 8 години

Незадоволени, не доебани и всякакви такива отлъчени нещастници! И мен ме е яд, ама малко по-малко ... ха ха ха аа изядохте се . Ами няма да и простите нейните успехи, нейния усет за нещата, нейната огромна обич на феновете и, нейната кадърност и трудолюбие и вашата некадърност и неуспехи. Еми, късно е либе за китка! Който го може , си го може! Злобейте!

Коментирай

АЙДЕ БЕ ХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

О, ДА ЗНАЕМ КОЛКО ВИ Е ДОТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯТА ;) ЛЪЖА, СЛЕД ЛЪЖА, ИЗМИСЛИЦА, СЛЕД ИЗМИСЛИЦА. НЕЩО МНОГО СТЕ ГО ПОЗАКЪСАЛИ ЩОМ В ЕДИН ДЕН СТАТИЯ ЗА БОЖИНОВ И ЕДНА ЗА АЛИСИЯ ;)))).

Коментирай

h

преди 8 години

i da e verno lo6o njama v NG jivota e takav ako e istina EVALA I

Коментирай

кеф

преди 8 години

Eeeeee, това се казва обичана жена! 15 години!!! И който мъж е бил с нея все я боготвори. Ще ме наклоните на мисълта, че наистина тази жена е специална и неповтопримаааааааааа ха ха хааа.... Как без да си искате си го признахте!!!

Коментирай

все отбор момарлеги

преди 8 години

Само една отметка.... забележете кои са изброените по-горе плюли по нея???? Все боклуци премятани и замятани от фамилия Касъмови. Единствена Алисия е останала на манежа. ЗАЩО? Защото е способна и умна , за разлика от тъпите и неспособни курви.... Завиждайте и, това ще ви остане! Друго просто няма!

Коментирай

до " една " кучка

преди 8 години

Тъпа кучко, знаеш ли какво означава извънбрачно дете? Дете, което не е припознато от бащата. Алисия и Божинов имат над 6 години съвместен семеен живот, това, че са нщмали брак не означава, че не са били семейство. Аз също нямам брак, но живея с мъжа ми и сме семейство , имаме две големи вече деца. Значи ли ,ч е децата ми са извънбрачни и не съм единствената. Имаш ли представа в световен мащаб , колко семейства живеят без брак. Че си тъпа е ясно, но си и изключително злобна. Как можеш да наречеш едно дете извънбрачно? Ти майка ли си? Ако си, дано твоите внуци и правници бъдат все извънбрачни , а ако все още не си майка, никога да не те награди природата с това щастие , да се наречеш майка и тогава се сети , как си нарекла една детенце , без да има вина и без да ти е направила майка му , каквото и да било в този живот. Не забравяй димите ми! Има привидение и аз вярвам твърдо в това...

Коментирай

до " една "

преди 8 години

Тъпа , злобна кучко, знаеш ли какво означава извънбрачно дете? Дете, което не е припознато от бащата. Алисия и Божинов имат над 6 години съвместен семеен живот, това, че са нямали брак не означава, че не са били семейство. Аз също нямам брак, но живея с мъжа ми и сме семейство , имаме две големи вече деца. Значи ли ,че децата ми са извънбрачни? И не съм единствена такава без брак. Имаш ли представа в световен мащаб , колко семейства живеят без брак? Че си тъпа е ясно, но си и изключително злобна. Как можеш да наречеш едно дете извънбрачно? Ти майка ли си? Ако си, дано твоите внуци и правници бъдат все извънбрачни , а ако все още не си майка, никога да не те награди природата с това щастие , да се наречеш майка и тогава се сети , как си нарекла една детенце , без да има вина и без да ти е направила майка му , каквото и да било в този живот. Не забравяй димите ми! Има привидение и аз вярвам твърдо в това...

Коментирай

коя е тази хубавица, дето намесва детето? помиярка

преди 8 години

Как може, да замесвате едно невинно детенце в цялата тази помия, която изсипват върху майка му? Вие акъл и сърца имате ли? Що за хора сте и до къде сте стигнали в злобата си? Живеете един наистина безсмислен и опустошен живот! Повече от прозрачни сте и си заслужавате участта!

Коментирай

Ваня

преди 8 години

Тази статия да не би да е заради една друга статия в Блясък???? Там пишат че Лозанова се е опитвала да раздели Ники с Алисия и как чистачката и намира бележка и я дава на Божинов. Е това ако е истина хахахаха, егати кухата лейка е тая . И защо тук не сте го написали това, вие по принцип нали отразявате за вашата идолка Николета Лозанова всичко дори да пръдне и хоп статия хаха. Нека се благодари, че дори и унизена все пак Блясък са я отразили, защото тази вече никой я няма за нищо. Алисия си е Алисия , умирате от злоба и яд че вади пореден нов хит, проект, след проект а Клозат Лозанова милата прави секс с мече ХАХАХАХАХАХАХА. Еми толкова може момичето хаха.

Коментирай

до една

преди 8 години

Миличка, една ли си, две ли си, проста си като леща щом наричаш едно дете припознато от бащата извънбрачно ;D ;). Колкото е брачна Никол за Божинов точно толкова е и Валерко, но все пак той му е и първороден син така че ;) първо почети малко тогава ръси мозък хахах, извънбрачно дете бил хахахаха.

Коментирай

ха ха ха признахте я нали?

преди 8 години

Е, тази титла наистина и подхожда... КАРДИНАЛА! Кардинално промени чалга звученето в нейните песни, кардинално постига хит след хит, кардинално ги утрепа .... Завиждайте!

Коментирай

DIANA

преди 8 години

Alisija e super mojete samo da zavijdate

Коментирай

страхотна е!

преди 8 години

Наистина е невероятна жена откъдето и да я погледнеш. Българина не обича успели, кадърни и красиви хора. Национална черта да завидим и да унищожим , ако можем. Не можете да вземете , което е нейно - НИКОГА! Мечтайте!

Коментирай

Рея

преди 8 години

Алисия можеш само да се радваш, то си уникална! Гадните кучки да го духат! Хората които те харесват са много повече от тези които се опитват да те наранят!

Коментирай

мдаа

преди 8 години

Случайно ли е тази толкова рязка и категорична промяна в Boxinov v отношенията и изпращането И в девета глуха загърбвайки "така обичана жена" с брак и любящо дете???? Това говори много, който има с какво да го проумее. Тук ми са седнали от кучки нагоре, да ми защитават един вонящ заразен парцал без грам достойнство, морал, образование, култура и ценности. Хайде, марш в обора!

Коментирай

така е

преди 8 години

Ако не е злобна кучка , то е озлобен от собствената си съдба ПЕДАЛ, който да хвърля жлъчка по успелите хора , то друго не му остава. Който и да е, е долен нещастник седящ пред монитора и избиващ комплекси! Факт!

Коментирай

идиоти нещастни

преди 8 години

Такива гадове деца да не видят, а ако имат, да ги удари съдбата, че да усетят болката в този аспект. Нещастници!

Коментирай

нещастници са

преди 8 години

Такива злобари от двата пола дете да не видят, а ако имат да ги удари съдбата подобаващо, за да усетят болката на другите! Идиоти нещастни!

Коментирай

кърти

преди 8 години

Направо ги разби! Направи ги на пух и прах! Лижат рани и си правят самореклама из страниците, а други хвърлят отровата и камъните върху гърба си. Дерзайте! Още по надолу слизате с всяко отваряне не устата си ха ха ха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.