ШОК! Андреа също пуска песен за Николета?! Описва отношенията им преди и сега (СНИМКА)

3868
24 Декември 2013, 12:30


Николета безспорно е муза на певиците, с които е в дългогодишна разпра. Докато Алисия я напада директно, то Андреа е по-мека и говори за предателството между приятелки, видя HotArena.net.

 

Част от текста на песента гласи: „Само една жена знае друга на какво е способна. Само една жена чувства коя я има за неудобна. Държи се мило с мен и на приятелка ми се прави, въпрос е само на време поредно лошо да ми направи!“.

 

Дали наистина „поезията“ е насочена към Лозанова, няма как да бъдем сигурни, а и самите изпълнителки не си признават кое е вдъхновението им и излизат с номера, че всеки можел да се припознае в техните парчета.

 

И тук обаче може да се намери логична връзка между общото битие на Андреа и Ни Ло. Преди години русокоската помагаше всячески на моделката да пробие в светските среди, макар и по доста срамен начин. Даваше й хубави дрехи, дори пари, въртеше я в свои клипове и какво ли още не, което ние не знаем.

 

В замяна на това, когато получи необходимата известност, Николета я загърби и забрави добрините, ако могат така да се нарекат, които „приятелката“ й извърши.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vldeva
преди 4 години
0
Kurvoleta pesni i li napisahte dlupa4ki
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кофти
преди 4 години
-1
Колкото повече песни правят за нея, толкова повече й вдигат акциите, тъжно, но факт! :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Psychotic
преди 4 години
-2
Според мен не е свързано с Николета. Това е просто нещо, което е винаги актуално, защото между жените рядко просъществува истинско приятелство. Андреа просто залага на нещо, което ще бъде харесано :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени