ШОК! Бербатов загуби 10 милиона заради жена си, не й трябвали пари

5667
22 Март 2016, 12:43


Димитър Бербатов е получил невероятна оферта за 6 милиона евро годишна заплата, за да рита в елитен китайски клуб, научи HotArena.

Бербо е трябвало да даде окончателен отговор до началото на март и ако е положителен да подпише договор. Щом обаче споделил това с жена си Елена срещнал твърдо не. Половинката му не искала и да чуе за Китай въпреки колосалната сума от над 10 милиона лева.

Тя нямала никакво намерение да пътува толкова далеч и аргументирала отказа си с двете им дъщери. Нито Елиа, нито Дея щели да успеят да се адаптират в новия свят, който е далеч по-различен от нашия.

Елена не искала да чува и за другия вариант. Бербо да замине сам и две години да живее разделен от семейството си.

„Това просто го забрави, няма как да се случи. Имаме си предостатъчно пари. Ако нямахме, можехме да приемем“, контрирала Елена.

След като Бербо уведомил китайците за решението те тръгнали да вдигат заплатата му с още няколко хилядарки. Той тръгнал да обяснява, че отказът не е заради парите.

Близки до семейството споделят, че Елена не е от жените, които пилеят пари. Просто така е възпитана, не че няма възможност. Това е една от причините Бербатов да се ожени за нея, пише ШОУ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени