ШОК! Борис Дали спи с озвучителя си

4239
20 Март 2016, 09:49


Любовната идилия в живота на Борис Дали и съпругата му Лили секна. Малко след Нова година двойката дори се е разделила, като на този етап раздялата е планувана като временна и отрезвяваща, научи HotArena.

От цели 14 години Борис Дали и Лили са двойка, като за цялото това време, досега двамата никога не са се разделяли. През годините е излизала противоречива информация за редица изневери на хитовия певец с негови фенки, но въпреки това съпругата му е съумявала да запази цялостта на съюза им. Приятели на популярната двойка обаче коментират, че именно във време на привидно спокойствие Борис и Лили са успели да развалят отношенията си.

През последната година работата на фокладжията намаляла драстично и той имал все повече време да прекарва със семейството си, което очевидно се е отразило зле на брака му. От средата на януари Борис спрял да се прибира в дома си в Бобовдол след участия, при все че винаги преди това пътувал по нощите, само и само да осъмне в леглото до жена си.

В момента Дали задължително си резервира хотел в града, в който пее, и отседя в него заедно с озвучителя си от „Пайнер”. Когато пък се прибира в родния Бобовдол Борис отсяда в самостоятелния си апартамент в града, оставяйки жена и дете сами вкъщи.

За влошените отношенията на певеца с жена му стана ясно и на тазгодишния Свети Валентин, когато Борис Дали се появи в дискотеката на Константин не с любимата жена, а с братовчедка си Соня.

Според негови близки за разлъката му с Лили наистина нямало виновен трети. „Лили никога не се е сърдила, когато е разбирала за негови мимолетни похождения. Дори не е ревнувала. Странна е сегашната й реакция”, коментират техни близки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никито L.
преди 2 години
-1
Заедно са напук на вас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени