ШОК! Елен Колева в тройка с двама гребци (Как изстискала спортистите като лимони, само ТУК)

2839
06 Ноември 2014, 16:00


Палавата Елен Колева, която наскоро драматично приключи романса си с милионера Александър Найденов – Майонезата, е имала лятна афера не с един, а с цели двама яки гребци едновременно, научи HotArena.net.

 

Тройката се заформила през есента на 2011-а година, когато красавицата се плацикала за седмица във водите на Червено море. Екскурзията й била подарък от Сашо Майонезата, тъй като по онова време Колева била луднала по гмуркането, а водният басейн е прочут с многобройните атракции за леководолази, които предлага по бреговете на залива Акаба, пише в. „Уикенд“.

 

Нашето момиче заминала с група кандидат-гмуркачи, а в хотела в Йордания се оказала настанена на един етаж с отбор гребци от родния Пловдив, пристигнали на състезание. Палавата монтанчанка била изключително впечатлена от могъщите фигури на младите атлети, които рязко контрастирали със съсухрените меса на любимия й баровец.

 

След ден-два предварително проучване отраканата аркашка започнала да прекарва цялото си време с гребците, висяла с тях на басейна и запивала в компанията им из лоби бара. Така от дума на дума една нощ цели двама от младежите се озовали в хотелската й стая, където изкарали незабравима нощ в обятията на актрисата.

 

„Хвалеше се как ги е изстискала като лимони. Уж били яки момчета, а останали без дъх и без капчица сила след атаката на Елен. Разправя, че ги навивала да повторят упражнението, но те се притеснявали, че ще им се объркат тренировките и елегантно я отрязали”, твърди потресената колежка на Елен от Народния.

 

„Мисля, че една от най-силните любови в живота на човек е забранената. Тя може да бъде между две жени, двама мъже, между двама души, които нямат възможност да бъдат открито заедно. Според мен, когато става дума за любов, тя не може да бъде според логика и разум.

 

Всичко е химия. Ако чувството е силно, то трябва да се изживее, дори да платиш висока цена”, твърди пък самата Елен. Актрисата явно е на мнение, че любовта може да бъде и между повече от двама души, при това едновременно.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени