ШОК! Хакнаха Николета? Появи се нейна снимка от съблекалня, всичко се вижда! (Фото)

https://hotarena.net/intimno/shok-haknaha-nikoleta-poiavi-se-neina-snimka-ot-sablekalnia-vsichko-se-vijda HotArena.net
ШОК! Хакнаха Николета? Появи се нейна снимка от съблекалня, всичко се вижда! (Фото)

Появи се скандална нуди снимка на Николета Лозанова.

 

На горещото фото тв водещата позира разгърдена, по зърна и всичко й се вижда.

 

Шокиращата снимка бе изпратена по сигнал до HotArena. Предполага се, че Николета е станала жертва на хакери, които са откраднали скандалното фото.

 

Компроматът е правен в съблекалня, където Лозанова е облечена в карирана черно-червена риза. Дрехата е изцяло разкопчана, като цялата й гърда, заедно със зърното са на показ.

 

Засега нямаме информация кой е правил снимката, нито пък кой я разпространява.

 

Факт е обаче, че Николета от доста време насам не позира толкова разголена в мрежата, което прави фотоса изключително ценен.

 

Подробности, както и скандалната снимка може да видите САМО ТУК.

 

17 Коментара

kapa

преди 8 години

I kakvo ima Nikoleta 4e da i se vidi????? Moze bi gumenite siski...!!!!!

Коментирай

Надя

преди 8 години

Мда, телефонът й е хакнат, или пък сама си е разпратила снимката, за да се говори за нея. Претоплена манджа, жалка работа!

Коментирай

Пацо

преди 8 години

Ехххх , Hot Arena , за пореден път колко сте жалки .....пфууууууууууу....вместо да ни покажете кой и как празнува празниците вие ни занимавате с циците на простакелата Николета . С тази силиконова пачавра дето цяла България я е виждала дибидюс гола ли си вдигате рейтинга ...... ЖАЛКО ЗА ВАС !!!!!

Коментирай

365

преди 8 години

Отдавна не била качвала такива снимки ахахахах нямам думи, от вчера нали! Тя други снимки няма освен такива на които си показва циците. Дали остана някой още да не ги е видял. Тази жена е далеч от всякаква класа и стил. Жалко за Валери толкова пари наби в нея и прогрес никакъв хаха.

Коментирай

Qeertyy

преди 8 години

Of, pak tazi bita karta. Aman vse edno i sa6to, ako ne si pokaje6gumite mili4ka purvo nqma da si ti i vtoro nqma nikoi da ti oburne vnimanie. Iz4erpa se, smeni malko trikovete ostarqva6 omrazva6 sku4na lelka.

Коментирай

не може да бъде

преди 8 години

По-скоро Николета сама се е хакнала-няма лошо-реклама си е:)))Два дена ако не се появи новина с нейното име-сяда и сама си я измисля:)То пък да беше нещо ново и оригинално-все едно не си е показвала силикона 100000000 пъти:))))

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Ako се снима с КНИГА В РЪКА ЩЕ БЪДЕ ПО-ИНТЕРЕСНА.

Коментирай

боклук без стойност

преди 8 години

То, да хуй да и го набие човек, а то е акъл! Била си показала циците и била гола се снимала.... Е, че тя и в ефир е гола, ама лансьорите й и ебачите се правят, че не виждат. Станала е нарицателно в цялата държава на простотия и ексхибиционизъм. А, така "великото и с висок рейтинг" предаване е меко казано порно помия. Всичките проститутки в купом събрани за смях и гаргара на държавата.Но, те си мислят, че като ги плюят хората им завиждат... но за какво и те не знаят.Може би са лъскавите цигански парцали , дето една интелигентна и успяла жена никога не би сложила този КИЧ на гърба си. Има жени с достойнство и вкус! НО, те носят Versace, Zuhair Murad, Calvin Klein и т.н , и т.н :) не и капсите и черепите на Плейн. ха ха... Блестят с образование, интелект и положение в живота, а не с лъскави парцали, белким привлекат вниманието с нещо... НО, то си има поговорка... "По дрехите посрещат, по акъла изпращат!" ... И никаква стойност....А, колкото до почивката й в Дубай.... двупосочен билет в момента е 148 евро и почивка 5 дневна по празниците с промоция си е по джоба на всеки човек в България с добра работа и професия. само вдига прах да си праши очите и издига в очите на слепите. Изкуствен Парцал изхабен и овехтял болен за слава търсещ богати глупави мъже за спонсор. Май умряха балъмите!

Коментирай

боклук без стойност.......continue

преди 8 години

А, колкото до почивката й в Дубай.... двупосочен билет в момента е 148 евро и почивка 5 дневна по празниците с промоция си е по джоба на всеки човек в България с добра работа и професия. само вдига прах да си праши очите и издига в очите на слепите. Изкуствен Парцал изхабен и овехтял болен за слава търсещ богати глупави мъже за спонсор. Май , умряха балaмите!

Коментирай

Ели

преди 8 години

И ся кво? Три дневен траур или три дневни тържества?

Коментирай

ppp

преди 8 години

Роналдо я е снимал. Била е с него на тренировка! Вие не разбрахте ли?! Нали са гаджета. Продължете да следите случая, Хотарена. Това е толкова важно за нас - "почитателите" на кумирът ни Николета. Ако е необходимо и ДАНС да се намеси, все пак Николета е национално богатство и трябва да си я пазим. Кой си е позволил такава гавра с нея?! Та тя никога не би се съблякла гола. Живея в Испания ако чуя нещо тук от жълтите новини свързани с Роналдо, веднага ще сигнализирам!

Коментирай

Бъдеща новина: Николета прелъсти самия КРИС БРАУН. Аферата им от лятото!

преди 8 години

"Последната еротична сесия на Николета беше много отдавна и оттогава не сме имали възможност да я виждаме толкова палава." - Няма и да имате възможност скоро да го видите вече това пенсионирано джудже. Тая се съблича за щяло и нещяло, ходи полугола, разкрачена, с отворена уста и премрежен поглед все е на силни успокоителни. Пък и скулите след няколко месеца ще са и виснали до гърлото. Кой луд ще даде пари да гледа нещо, което толкова се изтърка от показване? Никой. Поне никой нормален.

Коментирай

xaxaxxaxa

преди 8 години

DANS da se namesi xaxaxaxaxaxa male kak me razsmq! Ti verno qko gavri mu mqtkash na toq parcal xaxaxaxaxaxaxa

Коментирай

Дани

преди 8 години

Хакват я всеки ден отзад... Каквото повикало, такова се обадило.

Коментирай

During

преди 8 години

Zlobeite kolko si Iskate Nikoletka si e super

Коментирай

преди 8 години

ШОК щеше да бъде ако се беше появила на снимка облечена :)))) Съблечена всички сме я виждали....

Коментирай

Rick ross

преди 7 години

кучка ебана е тази Хуя да ми еде

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.