ШОК! Иво Аръков бил част от гангстерска група в Русия, вадел ножове и пистолети, арестуват го за обир

2326
01 Февруари 2017, 16:00


След като се радели с Мика Стоичкова почти пред олтара актьорът Иво Аръков бе нападнат и пребит от двама непознати с метални тръби в столичния квартал "Манастирски ливади“, като не стана ясно кой има зъб на актьора.

Оказа се, че подобни изпълнения за него не са новост. Настоящият екранен партньор на Радост Драганова в „Мармалад“ има сериозен опит в екшъните, които сме гледали само на голям екран. На 13 години Иво заминава с родителите си в Русия. Аръков по цял ден обикалял Ростов на Дон и нямал проблеми с намирането на приятели. Попаднал обаче на недобра компания, която го въвлякла в сериозни перипетии, които едва не коствали живота му. Екшън сцените от екрана били реалност за актьора. Като част от гангстерска група той водел войни и редовно участвал в преследвания с коли, включително вадене на ножове и пистолети. Тогава още Иво не си е давал сметка колко му харесва този живот и бил много разочарован, когато родителите му решили да е върнат в България.

Свикнал с опасностите се опитал да ги пренесе и у нас. Тук го хващат по време на грабеж, но му се разминава, защото престъплението не било тежко.

Завръщането в родния Белослав се оказва съдбовно за него. Там се запознава с момчетата, които посещават Детско-юношеския театър „Златното ключе“ във Варна. Дотогава Аръков не знаел какво е пиеса. Сцената обаче го привлича и той подготвя монолог на Ромео, с който го приемат в трупата, където остава 2 години. Днес Иво има творческа биография, в която са записани няколко чуждестранни филма снимани в България, включително и е продължението на „300“. Когато Едуард Олби пристига в Българя заради постановката на Явор Гърдев „Козата или коя е Силвия“, великият драматург настоява Иво да участва в представлението. Признание от толкова велики автори са получавали малко български актьори, пише „ Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Brey
преди 5 месеца
0
Brey,mnogo swirep i opasen pederast bil toy!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Без думи
Преди 1 година
0
Поне да не бяхте объркали България!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
Преди 1 година
-2
абе,вие добре ли сте?тоз мухъл Иво и мафия?хахахаха---той се страхува от сянката сиа, вие руска мафия,дрън-дрън...биха го Стоичкови,щото много почна да говори...тоз е толкоз скъсан цървул...всичките от Гебедже са такива бАклуци...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени