ШОК! Изкусителната Йоана Буковска се превръща лелка

4946
14 Февруари 2016, 12:00


Смятаната доскоро за секс символ Йоана Буковска вече играе лелка, видя HotArena.

Точно за такава роля са я потърсили от първия драматичен сериал на Нова телевизия – „Откраднат живот".
 
Йоана ще го раздава бъдеща тъща на Димо Алексиев, който на практика е само с 6 години по-млад от нея. Тя е 77-ми набор, а той – 83-ти. За щерка на актрисата пък е избрана нейна колежка, която скоро ще стане на 26 години – т.е. разликата във възрастта им е едва 13 години. Това е носителката на „Аскеер” Радина Думанян.

Нещо повече – ролята на Радина е на по-възрастна от самата нея жена, тъй като е лекарка със специалност и кариера. А за да се постигне това, се иска време. Като теглим чертата, излиза, че секс символът Йоана Буковска, която доскоро пробиваше основно без дрехи на екрана, в лентата ще бъде майка на поне 30-годишна жена, пише "Уикенд".

Това означава, че героинята й е най-малко на 50-55 години. Невероятно, но факт! Или Йоана е безвъзвратно остаряла, за да й предлагат подобна изява, или от продукцията не са си направили добре сметката. По-скоро е станало второто, съдейки по снимката на Буковска от сериала, на която тя прилича на всякаква друга, но не и 50-годишна жена.

Нейните собствени деца още нямат 4 годинки. Самата тя все още минава за красавица, а се има за още по-голяма такава. Въпреки всичко се съгласила да играе леличка, защото ролята била сложна и ключова в сценария. Освен това се успокоявала със случая на Яна Маринова в „Стъклен дом”. Тя игра майка на Луиза Григорова, с която имат едва 12 години разлика във възрастта. Въпреки всичко никой не подложи на съмнение външния вид и сексапила й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФАУСТУС
преди 2 години
-1
"....Йоана Буковска, която доскоро пробиваше основно без дрехи на екрана..." такива констатации са белег за журналистическа немощ... Позор!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени