Шок! Любовник и шеф на Лора Крумова получил инфаркт по време на креватните им закачки (Подробности за нелепия инцидент)

3382
01 Октомври 2015, 17:00


Историите на водещата Лора Крумова на любовния фронт са не една и две, с които гилдията си чеше езика. Но има и една по-специална афера, за която е направено всичко възможно, за да бъде покрита, научи HotArena.

 

Преди цели 12 години Лора още само мечтае да е водеща и е млад и зелен репортер в Нова телевизия. Назначена е в международния отдел от шефовете на канала, който тогава е собственост на гръцката компания „Антена“. Гърците обаче имали и страничния афинитет да развиват отношения и с по-хубавите журналистки, пише „Уикенд“.

 

Тогава една от тях е и Лора, която завъжда бурна афера с единия от началниците си, който тогава гони 50 години.

 

В този контекст през 2003 г. тя заминава на едногодишна специализация в САЩ в Аризонския държавен университет, а любовникът й и неин шеф често започва да пътува служебно до страната на неограничените възможности, къде с повод, къде без. Страстта с 30 години разлика между партньорите обаче съвсем не е мегдан за неограничени възможности.

 

Именно в Америка среща между тайните гаджета Лора и въпросния грък за малко да приключи фатално. По време на дълго жадувана интимна схватка между чаршафите, твърде емоционална, по думите на журналистката, шефът се хваща за сърцето и докарва любовницата си до пълна истерия.

 

Тъй като й е напълно ясно, че гаджето й най-вероятно получава инфаркт, тя звъни първо на рецепцията на хотела, в който нощуват, а оттам персоналът вика Бърза помощ.

 

Лекарите изнасят гърка на носилка и още в линейката успяват да го свестят. В крайна сметка се оказва, че мъжът е получил лек удар вследствие на прекалено вълнение, но само за броени дни се възстановява. Разходите по лечението му обаче биват изпратени в Нова телевизия и останалите шефове от „Антена“ се свързват с Лора, тъй като събират две и две.

 

Взимат решение по случая да не обелват нито дума, тъй като скандалът в медията би бил страхотевичен. Е, трудно се опазва такава пикантна тайна, макар тоталният ужас да държи влажно на Лора месеци наред след това.

 

Междувременно връзката на Лора с шефа й приключва елегантно, без излишен шум, който да притесни и двамата.


снимка: сп. МАХ
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Султанчо Шейхов
преди 2 години
0
Тя ли ви каза или вие сте пророци?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени