Шок! Люси към Петя в „Денсинг старс”: Дебела си!

2559
02 Април 2013, 12:38


Люси Иларионов е в конфликт с партньорката си в „Денсинт старс” и двамата едва се понасят от седмица насам, научи човек на HotArena.net. Едрогабаритният чалга режисьорът ядоса танцувалната си половинка, след като я обвини, че е твърде дебела и директно й заяви, че трябва да отслабне.

 

„Моето момиче, може да съм 150 кила, но и ти си доста дебела. Не мога да те вдигам и трябва да отслабнеш. Аз съм свикнал с моята Ани, която е 42 кила”, изцепи се Люси. Режисьорите на предаването пък хич не пожалиха танцьорката Петя и дори излъчиха в ефир унизителните думи на бившия певец към нея.

 

Блондинката запази самообладание пред камерата, но след като приключили със записа се развилняла, разказват от екипа на предаването. Петя предупредила Люси, че няма да търпи подобни реплики и го посъветвала да си мери приказките, ако иска да продължи да се изявява на дансинга с нея. Така отношенията им трайно се вледенили и двамата едва се понасяли по време на тренировките.

 

В понеделник на лайфа кръшната блондинка, която наистина е закръглила сочно дупе, се постара да отмъсти на едрогабаритния режисьор. Тя на няколко пъти му припомни, че съвсем до скоро е удрял кантара на 170 кила и дори го накара да носи тежести. „Слагай сега тия 20 кила и ще се усетиш какъв тюлен беше само преди месец”, върна „жеста” Петя.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени